


עלי סיגר ממולאים תפוחי אדמה ובטטות
לא להאמין כמה זה קל הכנה וכמה זה טעים, תחזיקו בפריזר את עלי הסיגר תמיד טוב שיש בהישג יד. בא לך לגוון בארוחת ערב ? קצת שינוי מהאוכל הרגיל זה בדיוק מתאים.
14 סיגרים
מרכיבים:
חבילת עלי סיגר
2 תפוחי אדמה
בטטה גדולה
בצל קצוץ דק
פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח
הכנות:
1. לבשל את הירקות עד שהם רכים, לטגן את הבצל עד שהוא זהוב למעוך את הירקות ולערבב עם הבצל ולתבל.
2. ליצור קבבונים רזים להניח בקצה העלה לסגור בצדדים ולגלגל (כמו מעטפה) את הקצה להבריש בביצה.
3. לטגן בשמן עמוק וחם כשהצד הסוגר למטה. עד עד שהסיגר זהוב.
אפייה : לרפד תבנית בנייר אפיה משומן להבריש את הסיגרים בשמן לחמם מראש את התנור ל 180 מעלות ולאפות את הסיגרים כ 15 – 20 דקות.
31361 צפיות 14 צפיות היום
ערב טוב ניקי
אם אני אופה את הסיגרים, האם הם יצאו כריספים?