


עלי סיגר ממולאים תפוחי אדמה ובטטות
לא להאמין כמה זה קל הכנה וכמה זה טעים, תחזיקו בפריזר את עלי הסיגר תמיד טוב שיש בהישג יד. בא לך לגוון בארוחת ערב ? קצת שינוי מהאוכל הרגיל זה בדיוק מתאים.
14 סיגרים
הכנות:
1. לבשל את הירקות עד שהם רכים, לטגן את הבצל עד שהוא זהוב למעוך את הירקות ולערבב עם הבצל ולתבל.
2. ליצור קבבונים רזים להניח בקצה העלה לסגור בצדדים ולגלגל (כמו מעטפה) את הקצה להבריש בביצה.
3. לטגן בשמן עמוק וחם כשהצד הסוגר למטה. עד עד שהסיגר זהוב.
אפייה : לרפד תבנית בנייר אפיה משומן להבריש את הסיגרים בשמן לחמם מראש את התנור ל 180 מעלות ולאפות את הסיגרים כ 15 – 20 דקות.
18414 צפיות 30 צפיות היום
יש לך מתכון לעלי סיגר עם בשר טחון?
הי ניקי מה שלומך?
אפשר לאפות היום את הסיגרים ולהקפיא?
תודה
טיפה כל התגובות? מתלבטת אם לאפות. טאו לטגן
הי ניקי, מה שלומך?
אולי יש לך רעונות למלויים חלביים ומענינים לכבוד חג השבועות?
נראה לי זה יכול להיות טעים למנה ראשונה עם הפלטת גבינות והמזאטים, לא?