עלי סיגר ממולאים תפוחי אדמה ובטטות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עלי סיגר ממולאים תפוחי אדמה ובטטות

עלי סיגר ממולאים תפוחי אדמה ובטטות

לא להאמין כמה זה קל הכנה וכמה זה טעים, תחזיקו בפריזר את עלי הסיגר תמיד טוב שיש בהישג יד. בא לך לגוון בארוחת ערב ? קצת שינוי מהאוכל הרגיל זה בדיוק מתאים.

14 סיגרים

מרכיבים:

חבילת עלי סיגר
2 תפוחי אדמה
בטטה גדולה
בצל קצוץ דק
פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח


הכנות:

1. לבשל את הירקות עד שהם רכים, לטגן את הבצל עד שהוא זהוב למעוך את הירקות ולערבב עם הבצל ולתבל.

2. ליצור קבבונים רזים להניח בקצה העלה לסגור בצדדים ולגלגל (כמו מעטפה) את הקצה להבריש בביצה.

3. לטגן בשמן עמוק וחם כשהצד הסוגר למטה. עד עד שהסיגר זהוב.
אפייה : לרפד תבנית בנייר אפיה משומן להבריש את הסיגרים בשמן לחמם מראש את התנור ל 180 מעלות ולאפות את הסיגרים כ 15 – 20 דקות.

8737 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב


54
תגובות

  הרשם  
עדכן
זיוה

טיפה כל התגובות? מתלבטת אם לאפות. טאו לטגן

רחל

הי ניקי, מה שלומך?
אולי יש לך רעונות למלויים חלביים ומענינים לכבוד חג השבועות?
נראה לי זה יכול להיות טעים למנה ראשונה עם הפלטת גבינות והמזאטים, לא?