עלי סיגר ממולאים תפוחי אדמה ובטטות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עלי סיגר ממולאים תפוחי אדמה ובטטות

עלי סיגר ממולאים תפוחי אדמה ובטטות

לא להאמין כמה זה קל הכנה וכמה זה טעים, תחזיקו בפריזר את עלי הסיגר תמיד טוב שיש בהישג יד. בא לך לגוון בארוחת ערב ? קצת שינוי מהאוכל הרגיל זה בדיוק מתאים.

14 סיגרים

מרכיבים:

חבילת עלי סיגר
2 תפוחי אדמה
בטטה גדולה
בצל קצוץ דק
פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח

הכנות:

1. לבשל את הירקות עד שהם רכים, לטגן את הבצל עד שהוא זהוב למעוך את הירקות ולערבב עם הבצל ולתבל.

2. ליצור קבבונים רזים להניח בקצה העלה לסגור בצדדים ולגלגל (כמו מעטפה) את הקצה להבריש בביצה.

3. לטגן בשמן עמוק וחם כשהצד הסוגר למטה. עד עד שהסיגר זהוב.
אפייה : לרפד תבנית בנייר אפיה משומן להבריש את הסיגרים בשמן לחמם מראש את התנור ל 180 מעלות ולאפות את הסיגרים כ 15 – 20 דקות.

27547 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

61
תגובות

  הרשם  
עדכן
מעיין

ניקי, בוקר טוב..
מה ההמלצה שלך? טיגון או אפייה?
ואם אני ממלאה בבשר טחון לטגן את הבשר לפני המילוי נכון?

אפרת

האם ניתן לאפות או רק לטגן?

דליה

היי,

אני רוצה להכין עלי סיגר עם ירקות,
אם אני מכינה היום ליום חמישי, זה יהיה טוב בחימום על הפלטה?

תודה ושנה טובה

עדי צבר

היי ניקי…את לא מאכזבת אף פעם. המתכונים נפלאים. אצלי בשישי בערב ארוחה עם כולם. ויש חגיגה על השולחן. תודה לך על מתכונים נפלאים. אתר מקסים. ערב מצויין. עדי.

ליאור

היי ניקי

האם עלי סיגר דומים לעלי פילו? אפשר להחליף?

הדסה יצחקי

שלום ניקי,
כאוהדת ותיקה שלך, אין לי יותר מלים לשבח אותך.
אני מחפשת מילוי לבצק סיגרים בנוסף לתפוחי אדמה. אשמח לקבל או למצוא בתכתובת השבועית שלך.
תודה
הדסה

dorit

האם זה מוגש כמנה ראשונה?אשמח לקבל רעיונות לרוטב מתאים.אפשר להשאיר להתחמם על הפלטה בשבת או שצריך להגיש חם ומיידי?