עלי סיגר ממולאים תפוחי אדמה ובטטות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עלי סיגר ממולאים תפוחי אדמה ובטטות

עלי סיגר ממולאים תפוחי אדמה ובטטות

לא להאמין כמה זה קל הכנה וכמה זה טעים, תחזיקו בפריזר את עלי הסיגר תמיד טוב שיש בהישג יד. בא לך לגוון בארוחת ערב ? קצת שינוי מהאוכל הרגיל זה בדיוק מתאים.

14 סיגרים

מרכיבים:

חבילת עלי סיגר
2 תפוחי אדמה
בטטה גדולה
בצל קצוץ דק
פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח

הכנות:

1. לבשל את הירקות עד שהם רכים, לטגן את הבצל עד שהוא זהוב למעוך את הירקות ולערבב עם הבצל ולתבל.

2. ליצור קבבונים רזים להניח בקצה העלה לסגור בצדדים ולגלגל (כמו מעטפה) את הקצה להבריש בביצה.

3. לטגן בשמן עמוק וחם כשהצד הסוגר למטה. עד עד שהסיגר זהוב.
אפייה : לרפד תבנית בנייר אפיה משומן להבריש את הסיגרים בשמן לחמם מראש את התנור ל 180 מעלות ולאפות את הסיגרים כ 15 – 20 דקות.

28693 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

65
תגובות

  הרשם  
עדכן
תלי

הי
ניקי המדהימה
מאז שגיליתי אותך אני לא מפסיקה לגלות לאחרים
בדיוק מה שאני אוהבת חומרים זמינים ובלי הרבה עבודה ותוצאות מדהימית
רציתי לשאול אם יש לך מתכון לסיגרים מתוקים(עם אגוזים וכו’) והאם אפשר להכין ולהקפיא עד הטיגון?

נועה

אפשר במקום הבטטה לשים עוד תפו”א?

מיכל

שלום ניקי,
האם ניתן לאפות את עלי הסיגר בתנור?
או שחייבים לטגן?

יעל

הי ניקי,

האם ניתן להקפיא את הסיגרים המגולגלים (לפני הטיגון) ולטגן במועד מאוחר יותר?

ן

היי 🙂 אפשר להכניס את זה עם בצק פילו?

דבי

הי
היכן ניתן לרכוש עלי סיגר , ניסיתי בסופר אולם לא היה. תודה דבי

אתי

ניקי שלום, חייבת לציין שגיליתי אותך דרך חברה
כל מתכון שלך מעולה, קל וטעים כולם נהנים
ניסיתי את מתכון קציצות בשר עם גזר ברוטב, מצויין
עוגות בחושות נפלאים