עלי סיגר ממולאים תפוחי אדמה ובטטות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עלי סיגר ממולאים תפוחי אדמה ובטטות

עלי סיגר ממולאים תפוחי אדמה ובטטות

לא להאמין כמה זה קל הכנה וכמה זה טעים, תחזיקו בפריזר את עלי הסיגר תמיד טוב שיש בהישג יד. בא לך לגוון בארוחת ערב ? קצת שינוי מהאוכל הרגיל זה בדיוק מתאים.

14 סיגרים

מרכיבים:

חבילת עלי סיגר
2 תפוחי אדמה
בטטה גדולה
בצל קצוץ דק
פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח

הכנות:

1. לבשל את הירקות עד שהם רכים, לטגן את הבצל עד שהוא זהוב למעוך את הירקות ולערבב עם הבצל ולתבל.

2. ליצור קבבונים רזים להניח בקצה העלה לסגור בצדדים ולגלגל (כמו מעטפה) את הקצה להבריש בביצה.

3. לטגן בשמן עמוק וחם כשהצד הסוגר למטה. עד עד שהסיגר זהוב.
אפייה : לרפד תבנית בנייר אפיה משומן להבריש את הסיגרים בשמן לחמם מראש את התנור ל 180 מעלות ולאפות את הסיגרים כ 15 – 20 דקות.

27424 צפיות 34 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

61
תגובות

  הרשם  
עדכן
חני

הי ניקי. צריך להבריש את הסיגר גם בביצה וגם בשמן?

ענת

היי ניקי.מה שלומך?אפיתי את
הסיגרים כפי שרשמת.גם אחרי 15 דקות לא קיבל צבע זהוב.ריססתי בשמן כפי שרשמת.האם בתמונה זה מטוגן או אפןי?תודה

הדר

היי ניקי, האם יש מדריך מצולם כלשהו שניתן לראות כיצד לגלגל את הסיגר? המלית טעימה אך אני לא מצליחה לגלגל בלי שיתפרק!

רינה

היי, האם ניתן להכין היום ולאפות מחר?

ורד

היי ניקי ,אם אכין את זה היום, ואחמם מחר בערב על הפלטה, זה יהיה טעים?
תודה 🙂

אביטל

היי ניקי
האם אפשר ירקות מוקפצים במקום תפוח אדמה ובטטה (כמו המתכון של הטורטייה עם ירקות מוקפצים)

לירי

ניקי שלום,

האם אפשר לשים את המילוי בדפי אורז?