יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים חלות ולחמניות מאפים

לחמניות שום מתובלות

2 יולי 2013
(Visited 8,752 times, 2 visits today)
לחמניות שום מתובלות

לחמניות שום מתובלות

מתכון ללחמניות שום רכות טעימות שמשאירות טעם טוב בפה, אתם מכירים את הלחמניות האלה שרוצים לטעום רק אחת ודי ? טעות!  ברגע שמתחילים נורא קשה להפסיק לאכול…

9 לחמניות

מרכיבים:

3 וחצי כוסות קמח
כף שמרים יבשים
1/3 כוס שמן
כפית גדושה סוכר
3/4 כף מלח
כוס מים פושרים
5 כפיות שום כתוש

ביצה טרופה להברשה

לציפוי:
מלח גס
פפריקה מתוקה

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • ארוחה חלבית שבועות 2021

    איזה כיף שבועות מגיע ואוו איזה יופי של חג,  אני אוהבת את השפע את הצבעוניות של החג גבינות מפה ועד הודעה חדשה.
    אני כבר מדמיינת את הקישים והפשטידות והנה עוד הזדמנות להכין בויאקוס (מתכון מעולה)
    חג נהדר להשתולל עם מתכונים חלביים מכל הסוגים, בקיצור להפציץ עם מתכונים טובים שיעשו רושם על האורחים.
    אני ממשיכה עם המנהג שלי אני מעלה תפריט לשבועות למי שמתלבט מה להכין, לא סגור עדיין, המבחר מבלבל והלכתם לאיבוד קבלו מגוון של מתכונים חלביים לא קשים להכנה ומזה טעימים.
    אחרי השנה הקשה שעברנו מגיע לנו לחגוג, לחייך, להיות מאושרים ולהודות על מה שיש לנו.

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לביבות חצילים וירקות

    היום אני עושה משהו עם אחת אהבות הכי גדולות שלי ואני מתכוונת לחצילים, הכנתי המון דברים עם חצילים, אני הכי אוהבת להכין איתו דברים.
    אף פעם לא הכנתי לביבות עם חצילים ואני לא יודעת למה, יש לחצילים טעם נהדר ושהם אפויים בתנור זה מושלם!
    ברור לי שסלטי חצילים זה מתכון מנצח אבל הייתי נחושה בדעתי להכין לביבות שירגישו טוב את החציל כשאוכלים.
    הוספתי עוד ירקות אם אם כבר מכינים צמחוני אז מכל הלב וזאת הזדמנות נהדרת להכניס ירקות לילדים גם למי שלא אוהב ירקות.
    בא לכם לשדרג את ארוחת ערב או הצהריים ? אולי נישנוש עם ירקות ?
    לכו על לביבות חצילים.

    13 לביבות

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לשים בקערה משומנת ולכסות, להתפיח עד שמכפיל את הנפח.

2. ליצור לחמניות באיזה צורה שרוצים, לכסות ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח בסביבות 20 דקות.

3. להבריש בביצה, לפזר מלח גס ולבזוק פפריקה.

4. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 20 – 25 דקות או עד שמזהיב.

לחמניות שום מתובלות

לחמניות שום מתובלות

לחמניות שום מתובלות

גולשים מכינים וממליצים:

שני : הי ניקי, הכנתי את הלחמניות המדהימות האלו למסיבה בתיכון והם הלכו בגדול!!! כל מי שטעמה לא הפסיקה להתלהב! כולם החמיאו בלי סוף, והרבה בנות ביקשו את המתכון, אפילו המורה (!), כמובן שנתתי את המתכון לכל מי שרצתה, ועכשיו כולן יכולות להנות עם המתכון הנפלא הזה ולהכין לחמניות כאלה מדהימות!!!!
תודה רבהההההה!!!”

תמר : “לחמניות רכות ומעולות!!
תודה על עוד מתכון מדהים :)”

אמנונית : “יום שישי כל הבישולים שלי לשבת היו מהאתר שלך..
הלחמניות היו להיט..אבל יצא מעט מדיי וזה חוסל מהר..בעלי אמר שבת הבאה להכפיל כמויות!
תודה לך”

איילה : “מתכון מנצח..
תודה לך על המתכונים שאת משתפת אותנו”

הרשם
עדכן
304 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום,האם אפשר לקלוע מהבצק חלה ולתבל אותו דבר?

כמה זמן לוקח לבצק לתפוח?

הי ניקי יקרה
אפשר למרוח גם שמן זית ושום מבחוץ במקום או בנוסף לביצה או שזה יתן טעם חזק מידי של שום?

היי ניקי,

תודה על האתר המושקע ובעיקר על המתכונים השווים!
אני ממש חדשה באפיה, בהוראה מספר 1 – כמה זמן צריך להתפיח? אני חוששת שלא אדע בדיוק אם הבצק הכפיל את הנפח…

תודה מראש

היי ניקי כ”כ נהנית מהמתכונים שלך!!! תמיד כשאני צריכה להכין משהו אני דבר ראשון מחפשת אצלך וכמעט תמיד מוצאת וכך אני בטוחה שיצא טעים.
רציתי לשאול לגבי הלחמניות האם אפשר להתפיח פחות זמן, אני צרריכה את זה מהיר.

וואו וואו ניקיייי…איזה לחמניות מושלמותתתת!!!! בימים כאלו שאי אפשר לצאת מהבית ולקנות חלה לשבת..זה מציל אותי..תודה לך 🙂

אפשר להכין עם קמח שמרים? אם כן-באיזה יחס?