יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים חלות ולחמניות מאפים

לחמניות שום מתובלות

2 יולי 2013
(Visited 9,815 times, 2 visits today)
לחמניות שום מתובלות

לחמניות שום מתובלות

מתכון ללחמניות שום רכות טעימות שמשאירות טעם טוב בפה, אתם מכירים את הלחמניות האלה שרוצים לטעום רק אחת ודי ? טעות!  ברגע שמתחילים נורא קשה להפסיק לאכול…

9 לחמניות

מרכיבים:

3 וחצי כוסות קמח
כף שמרים יבשים
1/3 כוס שמן
כפית גדושה סוכר
3/4 כף מלח
כוס מים פושרים
5 כפיות שום כתוש

ביצה טרופה להברשה

לציפוי:
מלח גס
פפריקה מתוקה

אולי תאהב גם את...♥

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לשים בקערה משומנת ולכסות, להתפיח עד שמכפיל את הנפח.

2. ליצור לחמניות באיזה צורה שרוצים, לכסות ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח בסביבות 20 דקות.

3. להבריש בביצה, לפזר מלח גס ולבזוק פפריקה.

4. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 20 – 25 דקות או עד שמזהיב.

לחמניות שום מתובלות

לחמניות שום מתובלות

לחמניות שום מתובלות

גולשים מכינים וממליצים:

שני : הי ניקי, הכנתי את הלחמניות המדהימות האלו למסיבה בתיכון והם הלכו בגדול!!! כל מי שטעמה לא הפסיקה להתלהב! כולם החמיאו בלי סוף, והרבה בנות ביקשו את המתכון, אפילו המורה (!), כמובן שנתתי את המתכון לכל מי שרצתה, ועכשיו כולן יכולות להנות עם המתכון הנפלא הזה ולהכין לחמניות כאלה מדהימות!!!!
תודה רבהההההה!!!"

תמר : "לחמניות רכות ומעולות!!
תודה על עוד מתכון מדהים :)"

אמנונית : "יום שישי כל הבישולים שלי לשבת היו מהאתר שלך..
הלחמניות היו להיט..אבל יצא מעט מדיי וזה חוסל מהר..בעלי אמר שבת הבאה להכפיל כמויות!
תודה לך"

איילה : "מתכון מנצח..
תודה לך על המתכונים שאת משתפת אותנו"

הרשם
עדכן
306 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי, מה ייקרה אם אחליף את השמן בחמאה? ייצא יותר טעים?

שלום,האם אפשר לקלוע מהבצק חלה ולתבל אותו דבר?

כמה זמן לוקח לבצק לתפוח?

הי ניקי יקרה
אפשר למרוח גם שמן זית ושום מבחוץ במקום או בנוסף לביצה או שזה יתן טעם חזק מידי של שום?

היי ניקי,

תודה על האתר המושקע ובעיקר על המתכונים השווים!
אני ממש חדשה באפיה, בהוראה מספר 1 – כמה זמן צריך להתפיח? אני חוששת שלא אדע בדיוק אם הבצק הכפיל את הנפח…

תודה מראש

היי ניקי כ"כ נהנית מהמתכונים שלך!!! תמיד כשאני צריכה להכין משהו אני דבר ראשון מחפשת אצלך וכמעט תמיד מוצאת וכך אני בטוחה שיצא טעים.
רציתי לשאול לגבי הלחמניות האם אפשר להתפיח פחות זמן, אני צרריכה את זה מהיר.

וואו וואו ניקיייי…איזה לחמניות מושלמותתתת!!!! בימים כאלו שאי אפשר לצאת מהבית ולקנות חלה לשבת..זה מציל אותי..תודה לך 🙂