יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים חלות ולחמניות מאפים

לחמניות שום מתובלות

2 יולי 2013
(Visited 9,117 times, 3 visits today)
לחמניות שום מתובלות

לחמניות שום מתובלות

מתכון ללחמניות שום רכות טעימות שמשאירות טעם טוב בפה, אתם מכירים את הלחמניות האלה שרוצים לטעום רק אחת ודי ? טעות!  ברגע שמתחילים נורא קשה להפסיק לאכול…

9 לחמניות

מרכיבים:

3 וחצי כוסות קמח
כף שמרים יבשים
1/3 כוס שמן
כפית גדושה סוכר
3/4 כף מלח
כוס מים פושרים
5 כפיות שום כתוש

ביצה טרופה להברשה

לציפוי:
מלח גס
פפריקה מתוקה

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • בורקס פיצה מהיר פרווה

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
    הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
    פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
    מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
    לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
    הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
    זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לשים בקערה משומנת ולכסות, להתפיח עד שמכפיל את הנפח.

2. ליצור לחמניות באיזה צורה שרוצים, לכסות ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח בסביבות 20 דקות.

3. להבריש בביצה, לפזר מלח גס ולבזוק פפריקה.

4. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 20 – 25 דקות או עד שמזהיב.

לחמניות שום מתובלות

לחמניות שום מתובלות

לחמניות שום מתובלות

גולשים מכינים וממליצים:

שני : הי ניקי, הכנתי את הלחמניות המדהימות האלו למסיבה בתיכון והם הלכו בגדול!!! כל מי שטעמה לא הפסיקה להתלהב! כולם החמיאו בלי סוף, והרבה בנות ביקשו את המתכון, אפילו המורה (!), כמובן שנתתי את המתכון לכל מי שרצתה, ועכשיו כולן יכולות להנות עם המתכון הנפלא הזה ולהכין לחמניות כאלה מדהימות!!!!
תודה רבהההההה!!!”

תמר : “לחמניות רכות ומעולות!!
תודה על עוד מתכון מדהים :)”

אמנונית : “יום שישי כל הבישולים שלי לשבת היו מהאתר שלך..
הלחמניות היו להיט..אבל יצא מעט מדיי וזה חוסל מהר..בעלי אמר שבת הבאה להכפיל כמויות!
תודה לך”

איילה : “מתכון מנצח..
תודה לך על המתכונים שאת משתפת אותנו”

הרשם
עדכן
304 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום,האם אפשר לקלוע מהבצק חלה ולתבל אותו דבר?

כמה זמן לוקח לבצק לתפוח?

הי ניקי יקרה
אפשר למרוח גם שמן זית ושום מבחוץ במקום או בנוסף לביצה או שזה יתן טעם חזק מידי של שום?

היי ניקי,

תודה על האתר המושקע ובעיקר על המתכונים השווים!
אני ממש חדשה באפיה, בהוראה מספר 1 – כמה זמן צריך להתפיח? אני חוששת שלא אדע בדיוק אם הבצק הכפיל את הנפח…

תודה מראש

היי ניקי כ”כ נהנית מהמתכונים שלך!!! תמיד כשאני צריכה להכין משהו אני דבר ראשון מחפשת אצלך וכמעט תמיד מוצאת וכך אני בטוחה שיצא טעים.
רציתי לשאול לגבי הלחמניות האם אפשר להתפיח פחות זמן, אני צרריכה את זה מהיר.

וואו וואו ניקיייי…איזה לחמניות מושלמותתתת!!!! בימים כאלו שאי אפשר לצאת מהבית ולקנות חלה לשבת..זה מציל אותי..תודה לך 🙂

אפשר להכין עם קמח שמרים? אם כן-באיזה יחס?