מאפה פילו עם בשר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפה פילו עם בשר

מאפה פילו עם בשר

כשאני מארחת אני אף פעם לא בטוחה שהכנתי מספיק אני תמיד חוששת שמא לא יהיה מספיק אוכל ואני מכינה המון ואיכשהוא בדרך פלא הכל בסדר יש מספיק.
אבל עדיין החשש הזה מלווה אותי כל פעם.  ליתר ביטחון שלא יחסר עדיף שיהיה יותר ככה האורחים שמחים יותר והמארחת מאושרת :). מאפה פילו פשוט וקל פריך וטעים ממולא בשר טחון עם פיסטוקים פרוס למנות נראה מרשים ומזה טעים.

24X24

מרכיבים:

חבילת עלי פילו
600 ג’ בשר בקר טחון
בצל גדול קצוץ
50 ג’ פיסטוקים
ביצה
שמן
שומשום
פירורי לחם
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
כף פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד שמזהיב להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי שמפוררים לטגן כמה דקות, להוסיף תיבול פטרוזיליה, פיסטוקים ולטגן עד שכמעט כל הנוזלים נעלמים, לקרר ולהוסיף ביצה.

2. עם הפילו לעבוד במהירות. להבריש את הפילו בנדיבות בשמן לפזר פירורי לחם להניח עוד דף מעל להבריש ולפזר פירורי לחם ככה לעשות עם 4 דפים.

3. לשים את המילוי באופן שווה להניח מעל דף פעלו להבריש בנדיבות בשמן לפזר פירורי לחם כך להמשיך 4 דפים סה”כ.

4. לחתוך לקוביות לפזר סומסום להכניס לתנור חם 180 מעלות כ 30 – 40 דקות או עד שהוא זהוב.

24204 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN850335

142
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

היי ניקי לא ממש הבנתי לשים 4דפים למטה 4למעלה ובינהם את הבשר?ומה המשמעות של הפירורי לחם?

נרי

היי ניקי האלופה (-;
רוצה לעשות את המתכון.
מה המטרה של פירורי הלחם במתכון? יש לי פילאס תורכי. אני אעשה רולדה. האם גם שם צריך פירורי לחם??

חוה

תודה על תשובתך.
אך אם הבצק לא פריך למחרת אז הוא טפל לא?

חוה

בוקר טוב ניקי

האם הכנת בצק הפילו עם בשר נשמר טוב גם ליום המחרת אם היום אני מכינה אותו?

תותחית

היי ניקי,רציתי לדעת איזה חלק שלבשר את ממליצה?

יעלה

הי ניקי, תודה על מתכונים נפלאים! זה האתר הראשון שאני מחפשת בו אוטומטית 🙂
שאלה לי, אפשר לעשות את המתכון הזה עם מילוי טונה? מה היית מוסיפה? ביצה קשה?? פטרוזליה? תודה!

1 7 8 9