מאפה פילו עם בשר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפה פילו עם בשר

מאפה פילו עם בשר

כשאני מארחת אני אף פעם לא בטוחה שהכנתי מספיק אני תמיד חוששת שמא לא יהיה מספיק אוכל ואני מכינה המון ואיכשהוא בדרך פלא הכל בסדר יש מספיק.
אבל עדיין החשש הזה מלווה אותי כל פעם.  ליתר ביטחון שלא יחסר עדיף שיהיה יותר ככה האורחים שמחים יותר והמארחת מאושרת :). מאפה פילו פשוט וקל פריך וטעים ממולא בשר טחון עם פיסטוקים פרוס למנות נראה מרשים ומזה טעים.

24X24

מרכיבים:

חבילת עלי פילו
600 ג’ בשר בקר טחון
בצל גדול קצוץ
50 ג’ פיסטוקים
ביצה
שמן
שומשום
פירורי לחם
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
כף פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד שמזהיב להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי שמפוררים לטגן כמה דקות, להוסיף תיבול פטרוזיליה, פיסטוקים ולטגן עד שכמעט כל הנוזלים נעלמים, לקרר ולהוסיף ביצה.

2. עם הפילו לעבוד במהירות. להבריש את הפילו בנדיבות בשמן לפזר פירורי לחם להניח עוד דף מעל להבריש ולפזר פירורי לחם ככה לעשות עם 4 דפים.

3. לשים את המילוי באופן שווה להניח מעל דף פעלו להבריש בנדיבות בשמן לפזר פירורי לחם כך להמשיך 4 דפים סה”כ.

4. לחתוך לקוביות לפזר סומסום להכניס לתנור חם 180 מעלות כ 30 – 40 דקות או עד שהוא זהוב.

12619 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN850335

124
תגובות

  הרשם  
עדכן
אלישבע

הי
האם יש לך מתכון לרוטב מתאים לפילו בשר ולא רוטב פטריות ?

מירה

היי ניקי
האם אפשר להכין הכל, להרכיב את המנה לשמור במקרר ולאפות למחרת בצהריים? (במקום לאפות ולחמם למחרת)
האם הבצק פילו לא יאבד מהכריספיות שלו?
תודה

נעמי

אפשר לוותר על הפיסטוקים? חוששת שהילדים לא יאהבו

מעיין

שלום ניקי, תודה על האתר המדהים! האם המתכון יעבוד טוב גם עם בצק פילאס תורכי?

1 6 7 8