יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות מאפים מאפים מלוחים מתכונים לשבועות שבועות

פיצה מתכון מעולה!

13 אוקטובר 2013
(Visited 573,029 times, 88 visits today)

פיצה מתכון מעולה!

אני אוהבת פיצה, אני אוהבת לפרגן לילדים ולפנק אותם עם פיצה טובה הבצק כאן מעולה קל לעבודה התוצאה פיצה מושלמת קלה וטובה.
תחשבו ריחות טובים, גבינה מבעבעת תוספות שאוהבים, בצק זהוב ורך עכשיו תלכו להכין ולפחות שתי פיצות, את הראשונה מחסלים תוך שתי דקות.
אין כמו פיצה ביתית זה הכי שווה שיש.

מרכיבים:

490 ג' קמח (3 וחצי כוסות)
כפית שמרים יבשים
1/3 כוס שמן זית
כפית סוכר
כף שטוחה מלח
240 מ"ל מים חמימים (כוס)

רוטב עגבניות מעולה לפיצה כאן

רוטב עגבניות פשוט יותר:
200 ג' רסק עגבניות
בצל גדול קצוץ ומטוגן
כפית שום כתוש
כף שמן זית
מעט סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

הכנות:

אני נותנת מספר אפשרויות להכנת הפיצה, כל אחד יקח מה שמתאים לו

הכנת פיצה על תבנית הפוכה (זה הכי קרוב למי שאין תבנית לפיצה והכי זמין כמובן)

1. להכניס תבנית של תנור הפוכה לתנור, לחמם כ 20 דקות מראש ל 200 מעלות.

2. לערבב קמח ושמרים וסוכר טיפה לערבב להוסיף מלח ואת שאר המצרכים, לעבד לבצק ולתת לישה טובה של לפחות כמה דקות במיקסר זה רק עושה טוב לבצק. להוציא מהמיקסר לתת לישה ידנית של דקה ולתת לבצק לנוח כ 20 דקות.

3. לרדד לעלה גדול על נייר אפייה, למרוח רוטב עגבניות ולפזר תוספות, להניח על התבנית שהתחממה בתנור.

4. עכשיו שתי אפשרויות ושתיהן טובות: לפזר גבינה צהובה ולהכניס לתנור ולאפות עד שהבצק זהוב. או להכניס קודם לתנור לאפות כ 10 דקות ואז לפזר גבינה צהובה ולאפות עוד כ 15 דקות, הבצק מזהיב הגבינה צהובה נמסה.
אני עושה את שתי האפשרויות מה שמתאים לי באותו רגע.

5. למי שאין סבלנות לקטע עם התבנית ההפוכה שיוותר ויכין רגיל בתוך התבנית.

Pizza recipe
ניקי לוחשת לספרים

*6. הכנה בתבנית עגולה של פיצה קוטר 32:
לחמם את התנור ל 220 מעלות, הכנת הבצק היא אותו דבר כמו שכתבתי למעלה.

לחלק את הבצק לשני חלקים כל חלק לרדד לעיגול בקוטר 32. לשמן את התבנית להניח את הבצק על התבנית ולסדר אותו יפה בשוליים, להדק את הבצק במרכז.

למרוח רוטב עגבניות, לצקת 4 כפות יפות מרוטב העגבניות במרכז ועם כף למרוח על כל הבצק.

לפזר גבינה צהובה בנדיבות, אני אוהבת לשלב גבינה מגורדת ומוצרלה (גבינה נמתחת) היא קלאסית לפיצה. לשים תוספות שאוהבים. למה הגבינה צהובה קודם ? בלי סיבה אני אוהבת שרואים את התוספות תכינו איך שמתאים לכם.

להכניס לתנור ל 25 דקות או עד שהבצק בדפנות מזהיב יפה. לחתוך למשולשים ולמהר להכין עוד אחת כי אחת לא מספיקה אף פעם…

פיצה היא מאכל שהוא בעצם ארוחה שלמה. הבצק מספק לנו את הפחמימות, המוצרלה את החלבונים ורסק העגבניות והתוספות את הירק.
המוצרלה היא גבינה שמכילה בעיקר חלבון ושומן. יש בה כמויות יפות של סידן, זרחן ואשלגן שחשובים לנו לחיזוק העצמות. אם זאת, חשוב לזכור שעיקר השומן בה הוא שומן רווי מן החי וכמות הכולסטרול בה גבוהה (כמו ברוב הגבינות הצהובות) ולכן יש להשתמש בה ולפזר אותה במתינות על הפיצה.
כל המתכון כולו מכיל כ32 יחידות אנרגיה (יחידת אנרגיה= כ100 קלוריות). אם נתייחס לפיצה כמו למגש פיצה ונחתוך את המגש כולו ל8 משולשים, כל משולש מכיל 4 יחידות (כ400 קלוריות) ובעצם שווה ערך לארוחה עיקרית שלמה.

פיצה מתכון מעולה!פיצה מתכון מעולה!פיצה מתכון מעולה!

פיצה מתכון מעולה!פיצה מתכון מעולה!פיצה מתכון מעולה!

גולשים מכינים וממליצים:

שיר : "יצא מעולה!
בצק מאוד מאוד נוח לעבודה, מהיר וממש ממש טעים"

רבקה : "רציתי להודות על כל העבודה שלך, ניקי, ובמיוחד על המתכון המקסים הזה. חיפשתי פיצה דקה וקריספית, כמו באיטליה. וזה יצא מעולה!!"

רות : "יצאאא מדהייייםםם!!!
ארוחת ערב נפלאה במזג אויר שכזה!!!!!"

הגר : "הכנו היום את הפיצה. יצא מעולה! הילדים אמרו שטעים מאוד!!! ועזרו בהכנה! קל קל קל להכנה ממש כיף!"

יפה : "הפיצה באמת מעולה זו הפיצה הקבועה שלי ואף פעם לא התאכזבתי ממנה. אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך כל מתכון בול כמו שרשום את תותחית, תודה רבה. :)"

טובה : "יצא מושלםםםםםםםםם, כולם ליקקו את האצבעות"

דנה : "פשוט מתכון אליפות, יצא מושלם כמו של מסעדות הכנתי השבת גם את הסלמון הלימון ודבש ויצא ברמה גבוהה!!! טעים כל כך בדיוק בטעם הנכון תודה רבה"

אודליה "רק רציתי להגיד אתמול הכנתי את הפיצה ויצא פשוטטט חלוםם!!!!!
עכשיו הולכת להכין מאפינס שיהיה עם הנס קפה!!
ניקווושששש מה הינו עושים בלעדיך???♡♥♡"

רותם : "במילה אחת! מושלם!!!!"

דנה : "הכנתי את הרוטב מהעגבניות האמתיות ויצא פשוט מושלם! כולם כל כך נהנו והכל התחסל במהירות :)"

נאוה : "ניקי יקרה, למעלה משנה שאני מכינה מתכונים מהאפליקציה המדהימה הזו. משום מה בכל פעם שניסיתי להגיב הפלאפון שלי לא נתן לי.. כעת קניתי מכשיר חדש והגיע הזמן להודות לך על מאות מתכונים מוצלחים שניסיתי! קלים, טעימים ומדוייקים! שיווקתי את האפליקציה להמון חברות..עוד לא מצאתי אתר אוכל יותר טוב מזה!
את הפיצה הזו הכנתי אתמול ויצא טעים ברמות!!
תודה רבה לך על כל המתכונים הנפלאים ועל התגובות הסבלניות שמהן אני לומדת רבות.."

נופר : "רק רציתי להודות ולומר שהפיצה טעימה ברמות על!! במיוחד הרוטב המהיר שרשמת, כמה קל ככה גם טעיםםם, כמה מחמאות… תודה רבה לך שוב ניקי."

שני : "יצא מ ע ו ל ה!! לא האמנתי שפיצה ביתית יכולה להיות כזאת טובה!! תודה!"

הרשם
עדכן
2.3K Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

פשוט מתכון מושלם!!!!!!!
המתכון הכי מהיר וטעים לפיצה!!
הפעם המאה שאני מכינה פשוט טעיייייםםםםם!!!!!!!!!!!!!
תודה רבה על כל המתכונים המהממים שיש באתר הנפלא הזה!

שאלה, האם אפשר להתפיח במקרר במשך 20 שעות? או שהבצק יחמיץ?
תודה מראש על התשובה.

אפשר לאפות בתבנית התנור הרגילה על נייר אפייה בלי לחמם את התבנית מראש?

אך אני מכין תבצק מתוק אן על המתכונים שלך בעולם

ניקי,בוקר טוב
האם הבצק תופח תופח אחרי 20 דקות? לחכות שיתפח,לא ברור לי
תסבירי לי בבקשה

אין צורך בהתפחה של שעה או יותר?

Last edited 2 חודשים לפני by דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

היי ניקי
וואלה הכנתי את זה היום יצא פצצה זה מושלם
ורך מאוד
תודה רבה!