יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות מאפים מאפים מלוחים מתכונים לשבועות שבועות

פיצה מתכון מעולה!

13 אוקטובר 2013
(Visited 561,823 times, 8 visits today)

פיצה מתכון מעולה!

אני אוהבת פיצה, אני אוהבת לפרגן לילדים ולפנק אותם עם פיצה טובה הבצק כאן מעולה קל לעבודה התוצאה פיצה מושלמת קלה וטובה.
תחשבו ריחות טובים, גבינה מבעבעת תוספות שאוהבים, בצק זהוב ורך עכשיו תלכו להכין ולפחות שתי פיצות, את הראשונה מחסלים תוך שתי דקות.
אין כמו פיצה ביתית זה הכי שווה שיש.

מרכיבים:

490 ג’ קמח (3 וחצי כוסות)
כפית שמרים יבשים
1/3 כוס שמן זית
כפית סוכר
כף שטוחה מלח
240 מ”ל מים חמימים (כוס)

רוטב עגבניות מעולה לפיצה כאן

רוטב עגבניות פשוט יותר:
200 ג’ רסק עגבניות
בצל גדול קצוץ ומטוגן
כפית שום כתוש
כף שמן זית
מעט סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

אני נותנת מספר אפשרויות להכנת הפיצה, כל אחד יקח מה שמתאים לו

הכנת פיצה על תבנית הפוכה (זה הכי קרוב למי שאין תבנית לפיצה והכי זמין כמובן)

1. להכניס תבנית של תנור הפוכה לתנור, לחמם כ 20 דקות מראש ל 200 מעלות.

2. לערבב קמח ושמרים וסוכר טיפה לערבב להוסיף מלח ואת שאר המצרכים, לעבד לבצק ולתת לישה טובה של לפחות כמה דקות במיקסר זה רק עושה טוב לבצק. להוציא מהמיקסר לתת לישה ידנית של דקה ולתת לבצק לנוח כ 20 דקות.

3. לרדד לעלה גדול על נייר אפייה, למרוח רוטב עגבניות ולפזר תוספות, להניח על התבנית שהתחממה בתנור.

4. עכשיו שתי אפשרויות ושתיהן טובות: לפזר גבינה צהובה ולהכניס לתנור ולאפות עד שהבצק זהוב. או להכניס קודם לתנור לאפות כ 10 דקות ואז לפזר גבינה צהובה ולאפות עוד כ 15 דקות, הבצק מזהיב הגבינה צהובה נמסה.
אני עושה את שתי האפשרויות מה שמתאים לי באותו רגע.

5. למי שאין סבלנות לקטע עם התבנית ההפוכה שיוותר ויכין רגיל בתוך התבנית.

Pizza recipe
ניקי לוחשת לספרים

*6. הכנה בתבנית עגולה של פיצה קוטר 32:
לחמם את התנור ל 220 מעלות, הכנת הבצק היא אותו דבר כמו שכתבתי למעלה.

לחלק את הבצק לשני חלקים כל חלק לרדד לעיגול בקוטר 32. לשמן את התבנית להניח את הבצק על התבנית ולסדר אותו יפה בשוליים, להדק את הבצק במרכז.

למרוח רוטב עגבניות, לצקת 4 כפות יפות מרוטב העגבניות במרכז ועם כף למרוח על כל הבצק.

לפזר גבינה צהובה בנדיבות, אני אוהבת לשלב גבינה מגורדת ומוצרלה (גבינה נמתחת) היא קלאסית לפיצה. לשים תוספות שאוהבים. למה הגבינה צהובה קודם ? בלי סיבה אני אוהבת שרואים את התוספות תכינו איך שמתאים לכם.

להכניס לתנור ל 25 דקות או עד שהבצק בדפנות מזהיב יפה. לחתוך למשולשים ולמהר להכין עוד אחת כי אחת לא מספיקה אף פעם…

פיצה היא מאכל שהוא בעצם ארוחה שלמה. הבצק מספק לנו את הפחמימות, המוצרלה את החלבונים ורסק העגבניות והתוספות את הירק.
המוצרלה היא גבינה שמכילה בעיקר חלבון ושומן. יש בה כמויות יפות של סידן, זרחן ואשלגן שחשובים לנו לחיזוק העצמות. אם זאת, חשוב לזכור שעיקר השומן בה הוא שומן רווי מן החי וכמות הכולסטרול בה גבוהה (כמו ברוב הגבינות הצהובות) ולכן יש להשתמש בה ולפזר אותה במתינות על הפיצה.
כל המתכון כולו מכיל כ32 יחידות אנרגיה (יחידת אנרגיה= כ100 קלוריות). אם נתייחס לפיצה כמו למגש פיצה ונחתוך את המגש כולו ל8 משולשים, כל משולש מכיל 4 יחידות (כ400 קלוריות) ובעצם שווה ערך לארוחה עיקרית שלמה.

פיצה מתכון מעולה!פיצה מתכון מעולה!פיצה מתכון מעולה!

פיצה מתכון מעולה!פיצה מתכון מעולה!פיצה מתכון מעולה!

גולשים מכינים וממליצים:

שיר : “יצא מעולה!
בצק מאוד מאוד נוח לעבודה, מהיר וממש ממש טעים”

רבקה : “רציתי להודות על כל העבודה שלך, ניקי, ובמיוחד על המתכון המקסים הזה. חיפשתי פיצה דקה וקריספית, כמו באיטליה. וזה יצא מעולה!!”

רות : “יצאאא מדהייייםםם!!!
ארוחת ערב נפלאה במזג אויר שכזה!!!!!”

הגר : “הכנו היום את הפיצה. יצא מעולה! הילדים אמרו שטעים מאוד!!! ועזרו בהכנה! קל קל קל להכנה ממש כיף!”

יפה : “הפיצה באמת מעולה זו הפיצה הקבועה שלי ואף פעם לא התאכזבתי ממנה. אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך כל מתכון בול כמו שרשום את תותחית, תודה רבה. :)”

טובה : “יצא מושלםםםםםםםםם, כולם ליקקו את האצבעות”

דנה : “פשוט מתכון אליפות, יצא מושלם כמו של מסעדות הכנתי השבת גם את הסלמון הלימון ודבש ויצא ברמה גבוהה!!! טעים כל כך בדיוק בטעם הנכון תודה רבה”

אודליה “רק רציתי להגיד אתמול הכנתי את הפיצה ויצא פשוטטט חלוםם!!!!!
עכשיו הולכת להכין מאפינס שיהיה עם הנס קפה!!
ניקווושששש מה הינו עושים בלעדיך???♡♥♡”

רותם : “במילה אחת! מושלם!!!!”

דנה : “הכנתי את הרוטב מהעגבניות האמתיות ויצא פשוט מושלם! כולם כל כך נהנו והכל התחסל במהירות :)”

נאוה : “ניקי יקרה, למעלה משנה שאני מכינה מתכונים מהאפליקציה המדהימה הזו. משום מה בכל פעם שניסיתי להגיב הפלאפון שלי לא נתן לי.. כעת קניתי מכשיר חדש והגיע הזמן להודות לך על מאות מתכונים מוצלחים שניסיתי! קלים, טעימים ומדוייקים! שיווקתי את האפליקציה להמון חברות..עוד לא מצאתי אתר אוכל יותר טוב מזה!
את הפיצה הזו הכנתי אתמול ויצא טעים ברמות!!
תודה רבה לך על כל המתכונים הנפלאים ועל התגובות הסבלניות שמהן אני לומדת רבות..”

נופר : “רק רציתי להודות ולומר שהפיצה טעימה ברמות על!! במיוחד הרוטב המהיר שרשמת, כמה קל ככה גם טעיםםם, כמה מחמאות… תודה רבה לך שוב ניקי.”

שני : “יצא מ ע ו ל ה!! לא האמנתי שפיצה ביתית יכולה להיות כזאת טובה!! תודה!”

הרשם
עדכן
2.2K Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי
וואלה הכנתי את זה היום יצא פצצה זה מושלם
ורך מאוד
תודה רבה!

ניקי יקרה, האם אפשר להכין עד לפני שלב האפייה ואז להקפיא ולאפות למחרת?

יצא מושלם!!!! והכי קל בעולם!!!
תודה רבה!

ניקיייי,
אליפות!!!!
מהממת!!
יצא מהמםםםם
הילדים ליקקו את האצבעות!!!
את פשוט אלופהה!
תמשיכי כך

וואוווו..
נראה ממש טעים- הולכת להכין עכשיו
אליפותתת!!!
אני מכינה כבר כמה שנים פיצות ובחיים לא נתקלתי במתכון כזה אלוףף!!

ניקי שלום. תודה לך על מתכונים נהדרים.
זה מתכון שאני עושה המון והוא נפלא.
אשמח לדעת היכן ניתן לרכוש מגשי פיצה כמו בתמונות שלך. מחפשת כאלה בנרות.
תודה!

הי ניקי
תודה לך על מתכונים נהדרים. זה מתכון שאני מכינה די הרבה והוא נפלא.
אני מחפשת בנרות מגשי פיצה כמו בתמונות שלך. אלו מגשים ממש כמו בפיצריות. אשמח לדעת היכן רכשת אותם.
תודה!