מאפה כבד וירקות בבצק עלים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפה כבד וירקות בבצק עלים

מאפה כבד וירקות בבצק עלים

מאפה בצק עלים חם פריך וזהוב, מילוי טעים של כבד וירקות שאפילו מי שלא אוהב כבד לא עומד בפניו, מרגישים את המילוי בכל ביס זאת מנה ראשונה מעולה! מומלץ להגיש עם רוטב פטריות אח כמה טעים

15 יחידות

מרכיבים:

שליש חבילת פילאס / בצק עלים
בצל בינוני
300 ג’ כבד
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
ביצה
מעט פירורי לחם
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות לטגן עד הזהבה, לחתוך את הגזרים לקוביות קטנות להוסיף לבצל לטגן עד שמתרכך.

2. לחתוך את הכבד ולהוסיף לבצל לתבל ולבשל כמה דקות לצנן ולהוסיף את הביצה.

3. לפרוס את הבצק לפזר פירורי לחם לשים מהמילוי מעט אחרי ההתחלה ולגלגל לרולדה.

4. להבריש בביצה ולפזר סומסום, חום בינוני 180 מעלות כ 40 דקות.

הערות:
אפשר לעשות חתכים לפני הכניסה לתנור.
מומלץ להגיש עם רוטב פטריות

4917 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

56
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדי

היי ניקי, את הבשר אני פורסת על כל הבצק או רק פס מלמעלה ואז מגלגלת לרולדה?

אורלי

ראיתי שמרכיבים רשום ביצה, הבנתי שזו לא ביצה קשה, אבל בסוף כתוב להבריש בביצה, אז יש סה”כ שימוש ב2 ביצים, נכון?

מיכל

הי ניקי, רק רציתי לוודא, הגזרים לא מבושלים מראש, נכון?

מיכל

בוקר טוב,אמרת שאפשרי בעלי סיגר. בתנור או במחבת?

ליאת

בוקר אור ניקי יקרה,
כמה דק’ בערך לבשל את הכבד?
חוששת שיתייבש לי בתנור…

רוב תודות
שבת שלום

שירי

שלום ניקי, קודם כל – אני מבשלת כמעט רק מהאתר שלך, הכל מעולה וקל להכנה גם לחסרי ביטחון במטבח כמוני… תודה רבה!
ושאלה – אני רוצה להכין את המאפה לאחת מארוחות החג, האם ניתן להכין חלק מראש (היום או מחר) ולהקפיא? ואם כן – איך? (רק המילוי, הכל..?) תודה רבה ושנה נפלאה.

מאיה

הי ניקי, שוב אני