יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מאפים מאפים עם בצק עלים מנות ראשונות

מאפה כבד וירקות בבצק עלים

19 מרץ 2014
(Visited 3,481 times, 1 visits today)
מאפה כבד וירקות בבצק עלים

מאפה כבד וירקות בבצק עלים

מאפה בצק עלים חם פריך וזהוב, מילוי טעים של כבד וירקות שאפילו מי שלא אוהב כבד לא עומד בפניו, מרגישים את המילוי בכל ביס זאת מנה ראשונה מעולה! מומלץ להגיש עם רוטב פטריות אח כמה טעים

15 יחידות

מרכיבים:

שליש חבילת פילאס / בצק עלים
בצל בינוני
300 ג' כבד
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
ביצה
מעט פירורי לחם
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות לטגן עד הזהבה, לחתוך את הגזרים לקוביות קטנות להוסיף לבצל לטגן עד שמתרכך.

2. לחתוך את הכבד ולהוסיף לבצל לתבל ולבשל כמה דקות לצנן ולהוסיף את הביצה.

3. לפרוס את הבצק לפזר פירורי לחם לשים מהמילוי מעט אחרי ההתחלה ולגלגל לרולדה.

4. להבריש בביצה ולפזר סומסום, חום בינוני 180 מעלות כ 40 דקות.

הערות:
אפשר לעשות חתכים לפני הכניסה לתנור.
מומלץ להגיש עם רוטב פטריות

הרשם
עדכן
72 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי הביצה שמוסיפים לכבד זה ביצה כמו שעושים חביתה? לתת לה להתבשל עם הכבד?

האם אפשר למלא פטריות עם הכבד?

האם אפשר להוסיף פטריות קצוצות לתערובת הכבד

היי
האם אפשר להוסיף לכבד פטריות חתוכות?
הכוונה לא כרוטב

שבת שלום ניקי,
יש לי קילו כבד, האם אני יכולה להשתמש בכל הבצק ?
ולחלק לשתיים?
תודה רבה 🙂

היי ניקי
האם המתכון הוא לבצק עלים אחד?

בסעיף 2 מה הכוונה לביצה? ביצה קשה או רגילה להוסיף כמו חביתה?