מאפה כבד וירקות בבצק עלים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפה כבד וירקות בבצק עלים

מאפה כבד וירקות בבצק עלים

מאפה בצק עלים חם פריך וזהוב, מילוי טעים של כבד וירקות שאפילו מי שלא אוהב כבד לא עומד בפניו, מרגישים את המילוי בכל ביס זאת מנה ראשונה מעולה! מומלץ להגיש עם רוטב פטריות אח כמה טעים

15 יחידות

מרכיבים:

שליש חבילת פילאס / בצק עלים
בצל בינוני
300 ג’ כבד
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
ביצה
מעט פירורי לחם
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות לטגן עד הזהבה, לחתוך את הגזרים לקוביות קטנות להוסיף לבצל לטגן עד שמתרכך.

2. לחתוך את הכבד ולהוסיף לבצל לתבל ולבשל כמה דקות לצנן ולהוסיף את הביצה.

3. לפרוס את הבצק לפזר פירורי לחם לשים מהמילוי מעט אחרי ההתחלה ולגלגל לרולדה.

4. להבריש בביצה ולפזר סומסום, חום בינוני 180 מעלות כ 40 דקות.

הערות:
אפשר לעשות חתכים לפני הכניסה לתנור.
מומלץ להגיש עם רוטב פטריות

9093 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

58
תגובות

  הרשם  
עדכן
שלומית דסקל

ניקי יקרה, האם אפשר להחליף את הכבד בחתיכות קטנות של חזה עוף? (אני שומרת כשרות ולא יודעת לצלות כבד)
תודה מראש

עדנה

ניקי, שלום,
האם אפשרי במתכון זה להחליף את בצק העלים בבצק פילו ( 0% שומן) , אם כן,
מהו זמן האפייה בתנור עם בצק פילו ?

תודה מראש

סיגל

המיצרכים הם לרולדה אחת?

אור

לפי ההלכה כבד צריך צליה לפני טיגון. ללא צליה הכבד אינו כשר לאכילה.

דן רייכר

המתכון כלבבי
אלא שפרט אחד חסר לי – איזה כבד (עוף/בקר וכד’)

שרון

ועוד שאלה ניקי…הגזר מגורד אן חתוך לקוביות (יש הבדל בין המצרכים לאופן ההכנה)

שרון

ניקי שלום. בסעיף 2 -האם הכוונה לביצה קשה?