מאפה כבד וירקות בבצק עלים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפה כבד וירקות בבצק עלים

מאפה כבד וירקות בבצק עלים

מאפה בצק עלים חם פריך וזהוב, מילוי טעים של כבד וירקות שאפילו מי שלא אוהב כבד לא עומד בפניו, מרגישים את המילוי בכל ביס זאת מנה ראשונה מעולה! מומלץ להגיש עם רוטב פטריות אח כמה טעים

15 יחידות

מרכיבים:

שליש חבילת פילאס / בצק עלים
בצל בינוני
300 ג’ כבד
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
ביצה
מעט פירורי לחם
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות לטגן עד הזהבה, לחתוך את הגזרים לקוביות קטנות להוסיף לבצל לטגן עד שמתרכך.

2. לחתוך את הכבד ולהוסיף לבצל לתבל ולבשל כמה דקות לצנן ולהוסיף את הביצה.

3. לפרוס את הבצק לפזר פירורי לחם לשים מהמילוי מעט אחרי ההתחלה ולגלגל לרולדה.

4. להבריש בביצה ולפזר סומסום, חום בינוני 180 מעלות כ 40 דקות.

הערות:
אפשר לעשות חתכים לפני הכניסה לתנור.
מומלץ להגיש עם רוטב פטריות

9091 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

58
תגובות

  הרשם  
עדכן
מאיה

פשוט מושלם עם רוטב הפטריות (וגם בלי)! תודה רבה!

רעות

הי ניקי,
אני יכולה להשתמש בתערובת למילוי של טורטיות? ואם כן, האם הבישול במחבת מספיק?

אידית

הוא רק צלוי ללא תיבול רק על האש, ככה אני קונה אותו (כשרות)..

אידית

הכבד שאני קונה הוא כבר צלוי, זה הולך טוב? לחתוך את זה לקוביות?
כתבת לצנן ולהוסיף ביצה.. איזה ביצה? קשה ? טרופה ?
תודה!

רינתוש

נראה לך קשור לשלב כאן בטטות?
ואפשר לעשות את זה עם עלי סיגר?
תודה רבה!

רות

שלום לניקי המקסימה,
המתכון נראה קליל ומעולה!
הבעיה שלי שזו תהיה הפעם הראשונה שאעבוד עם בצק עלים.
קניתי את הבצק.
האם הכוונה לשליש בצק?
האם יש צורך להפשיר את הבצק טרם העבודה?

תודה רבה לך!

כץ אתי

שלום ניקי.
אתמול ארחתי חברים הכל על תהרת ניקי
ורציתי מאד להודות לך יצא הכל מדהים.
שבת שלום ותודה על המתכונים.