נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

עזבו עדיף לא להכין, זה ממכר, אחד לא מספיק, עוד אחד ועוד אחד והתוצאה שהולכים למטבח להכין עוד פעם עדיף מלכתחילה לא להכין את הדבר הטעים הזה.

כ 40 נגיסונים

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
כפית שמרים יבשים
כפית סוכר
כפית מלח
1/4 כוס שמן
חלמון
חצי כוס גבינה לבנה 9%
80 ג’ גבינות מגורדות (כוס)
חצי כוס מים פושרים


הכנות:

1. לערבב קמח שמרים סוכר ומלח עירבוב קל ולהוסיף את שאר המצרכים לעבד לבצק חלק ורך.

2. להתפיח את הבצק עד שמכפיל את הנפח במקום חמים.

3. לקמח משטח עבודה להניח את הבצק לקמח מעט מעל ולרדד לעלה מלבני (לא צריך להיות דק מאוד) להבריש בביצה לפזר שומשום וזעתר לחתוך למרובעים, להעביר לתבנית.

4. לאפות בחום בינוני כ 10 דקות או עד שהנגיסונים זהובים ויפים.

5. להגיש עם הרבה ירקות וגבינות טובות.

שאלות ותשובות :

איך הופכים לפרווה ? עדיף לקחת בצק אחר
איזה גבינות קשות ?
עמק, קצ’קבל, אמנטל, פרמזן
ניתן להקפיא ? כן

7987 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

גולשים מכינים וממליצים:

שלומית : “שמתי שמנת לבישול 15 אחוז כי לא היה לי גבינה יצא אליפות. לא הפסקנו לנשנש!”

ליטל : “וואווווו!!! אין מילים!!!! פשוט מעדן
הכנתי אתמול וגם את הלזניה פיטריות שמנת והיה פשוט תענוג!!”

שלומית : “הכנתי שוב בפעם החמישית. כל פעם מחדש יוצא פשוט מעדן!!”

ענבר : “כל פעם מחדש ,נגיסי הגבינה האלו נחטפים תוך כמה דקות וקוצרים ים של מחמאות…”


184
תגובות

  הרשם  
עדכן
שיר מ

היי ניקי היקרה,

ראשית תודה רבה על כל המתכונים המעלפים והמוצלחים שלך.
שנית, לצערי אני צריכה הוראות מדויקות.. את יודעת לומר לי מה עובי הבצק שיש לרדד אליו? תודה רבה וחג שמח

נועה

ניקי את אלופה!
אני רוצה להכין את מגישי הגבינה והזעתר ביום שישי אך להגיש בשבת בבוקר…אפשרי? איך לשמור כך שיצאו טעימים? להקפיא?,קירור רגיל? תודה על הכל

ענבר

ניקי ,יא אלופה אחת!
כל פעם מחדש ,נגיסי הגבינה האלו נחטפים תוך כמה דקות וקוצרים ים של מחמאות…

רחלי

היי, אפשר גבינה 5%?

1 11 12 13