נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

עזבו עדיף לא להכין, זה ממכר, אחד לא מספיק, עוד אחד ועוד אחד והתוצאה שהולכים למטבח להכין עוד פעם עדיף מלכתחילה לא להכין את הדבר הטעים הזה.

כ 40 נגיסונים

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
כפית שמרים יבשים
כפית סוכר
כפית מלח
1/4 כוס שמן
חלמון
חצי כוס גבינה לבנה 9%
80 ג’ גבינות מגורדות (כוס)
חצי כוס מים פושרים

הכנות:

1. לערבב קמח שמרים סוכר ומלח עירבוב קל ולהוסיף את שאר המצרכים לעבד לבצק חלק ורך.

2. להתפיח את הבצק עד שמכפיל את הנפח במקום חמים.

3. לקמח משטח עבודה להניח את הבצק לקמח מעט מעל ולרדד לעלה מלבני (לא צריך להיות דק מאוד) להבריש בביצה לפזר שומשום וזעתר לחתוך למרובעים, להעביר לתבנית.

4. לאפות בחום בינוני כ 10 דקות או עד שהנגיסונים זהובים ויפים.

5. להגיש עם הרבה ירקות וגבינות טובות.

שאלות ותשובות :

איך הופכים לפרווה ? עדיף לקחת בצק אחר
איזה גבינות קשות ?
עמק, קצ’קבל, אמנטל, פרמזן
ניתן להקפיא ? כן

27216 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

גולשים מכינים וממליצים:

שלומית : “שמתי שמנת לבישול 15 אחוז כי לא היה לי גבינה יצא אליפות. לא הפסקנו לנשנש!”

ליטל : “וואווווו!!! אין מילים!!!! פשוט מעדן
הכנתי אתמול וגם את הלזניה פיטריות שמנת והיה פשוט תענוג!!”

שלומית : “הכנתי שוב בפעם החמישית. כל פעם מחדש יוצא פשוט מעדן!!”

ענבר : “כל פעם מחדש ,נגיסי הגבינה האלו נחטפים תוך כמה דקות וקוצרים ים של מחמאות…”

201
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעלה

שלום ניקי,
האם גבינת פטה מתאימה כאן? או במתכון אחר שלך?

יעל

היי אלופההה!!!
עשיתי את זה לילדים יצא נדיר אני בדרך להכין עוד כמותת הם חיסלוו אמלהה מטורףף תודה רבה

ענבר

חג שמח ניקי!
מתכון מעולה שהילדים שלי קופצים משמחה בכל פעם שאני מכינה אותו .
האם מתאים פה מוצרלה וגבינת כנען 5% מגוררת?

אורטל

עשיתי חצי קמח מלא חצי קמח רגיל יצא מטורףףףףףףף חיסלו

אורטל

ערב טוב יקרה
* הגבינות נכנסות לתוך הבצק ממש?
* ואין צורך בהתפחה שניה?
תודה רבה

1 12 13 14