נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

עזבו עדיף לא להכין, זה ממכר, אחד לא מספיק, עוד אחד ועוד אחד והתוצאה שהולכים למטבח להכין עוד פעם עדיף מלכתחילה לא להכין את הדבר הטעים הזה.

כ 40 נגיסונים

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
כפית שמרים יבשים
כפית סוכר
כפית מלח
1/4 כוס שמן
חלמון
חצי כוס גבינה לבנה 9%
80 ג’ גבינות מגורדות (כוס)
חצי כוס מים פושרים

הכנות:

1. לערבב קמח שמרים סוכר ומלח עירבוב קל ולהוסיף את שאר המצרכים לעבד לבצק חלק ורך.

2. להתפיח את הבצק עד שמכפיל את הנפח במקום חמים.

3. לקמח משטח עבודה להניח את הבצק לקמח מעט מעל ולרדד לעלה מלבני (לא צריך להיות דק מאוד) להבריש בביצה לפזר שומשום וזעתר לחתוך למרובעים, להעביר לתבנית.

4. לאפות בחום בינוני כ 10 דקות או עד שהנגיסונים זהובים ויפים.

5. להגיש עם הרבה ירקות וגבינות טובות.

שאלות ותשובות :

איך הופכים לפרווה ? עדיף לקחת בצק אחר
איזה גבינות קשות ?
עמק, קצ’קבל, אמנטל, פרמזן
ניתן להקפיא ? כן

17564 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

גולשים מכינים וממליצים:

שלומית : “שמתי שמנת לבישול 15 אחוז כי לא היה לי גבינה יצא אליפות. לא הפסקנו לנשנש!”

ליטל : “וואווווו!!! אין מילים!!!! פשוט מעדן
הכנתי אתמול וגם את הלזניה פיטריות שמנת והיה פשוט תענוג!!”

שלומית : “הכנתי שוב בפעם החמישית. כל פעם מחדש יוצא פשוט מעדן!!”

ענבר : “כל פעם מחדש ,נגיסי הגבינה האלו נחטפים תוך כמה דקות וקוצרים ים של מחמאות…”

190
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאורה

האם אפשר להשתמש ב-300 גרם קמח שמרים של אסם ?

רותי

בוקר טוב ניקי,
איזה כיף,אני לא מאמינה,סוף סוף חזרתי לקבל את הדיוור שלך!!עשית לי את היום!!!!
מקווה להמשיך ולקבל גם בהמשך ובינתיים מאחלת לך יום נפלאאאאאא!!!!

עידית

תודה. לא ברור לגבי החלמון האם הוא חלק מהעיסה? או משמש רק למרוח על גבי הנגיסים?

טניה

היי ניקי, אפשר להשתמש בשמרים טריים במקום יבשים?
ואם כן באיזו כמות

שירה

היי ניקי, אפשרי להשתמש בגבינה לבנה 5%?

תודה מראש 🙂

שרה

היי ניקי מה שלומך? שאלה קטנה אם נתקעתי בלי שום גבינה צהובה האם ניתן לשים במקום זה עוד גבינה לבנה או שאפשר אפילו לוותר על זה? מחכה בקוצר רוח לתגובתך:) שרה

ענת

האם אפשר להכין עם קמח כוסמין? או כל קמח אחר שהוא לא חיטה….?

1 2 3 13