נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

עזבו עדיף לא להכין, זה ממכר, אחד לא מספיק, עוד אחד ועוד אחד והתוצאה שהולכים למטבח להכין עוד פעם עדיף מלכתחילה לא להכין את הדבר הטעים הזה.

כ 40 נגיסונים

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
כפית שמרים יבשים
כפית סוכר
כפית מלח
1/4 כוס שמן
חלמון
חצי כוס גבינה לבנה 9%
80 ג’ גבינות מגורדות (כוס)
חצי כוס מים פושרים

הכנות:

1. לערבב קמח שמרים סוכר ומלח עירבוב קל ולהוסיף את שאר המצרכים לעבד לבצק חלק ורך.

2. להתפיח את הבצק עד שמכפיל את הנפח במקום חמים.

3. לקמח משטח עבודה להניח את הבצק לקמח מעט מעל ולרדד לעלה מלבני (לא צריך להיות דק מאוד) להבריש בביצה לפזר שומשום וזעתר לחתוך למרובעים, להעביר לתבנית.

4. לאפות בחום בינוני כ 10 דקות או עד שהנגיסונים זהובים ויפים.

5. להגיש עם הרבה ירקות וגבינות טובות.

שאלות ותשובות :

איך הופכים לפרווה ? עדיף לקחת בצק אחר
איזה גבינות קשות ?
עמק, קצ’קבל, אמנטל, פרמזן
ניתן להקפיא ? כן

26423 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

גולשים מכינים וממליצים:

שלומית : “שמתי שמנת לבישול 15 אחוז כי לא היה לי גבינה יצא אליפות. לא הפסקנו לנשנש!”

ליטל : “וואווווו!!! אין מילים!!!! פשוט מעדן
הכנתי אתמול וגם את הלזניה פיטריות שמנת והיה פשוט תענוג!!”

שלומית : “הכנתי שוב בפעם החמישית. כל פעם מחדש יוצא פשוט מעדן!!”

ענבר : “כל פעם מחדש ,נגיסי הגבינה האלו נחטפים תוך כמה דקות וקוצרים ים של מחמאות…”

201
תגובות

  הרשם  
עדכן
רונה

שלום ניקי,

רציתי לדעת אם אפשר לותר על הרידוד וליצור לחמניות.
תודה

קרן

ניקי שלום
האם אפשר להחליף את הגבינה לבנה בקוטג׳?אני מרדדת את הבצק וחותכת עם סכין פיצה לריבועים מורחת וככה מכניסה לתנור? הבנתי נכון את ההסבר שלך?
תודה ושבת שלום

רותם

הי ניקי, זה בסדר אם יש לי רק גבינה צהובה מגורדת או שצריך עוד סוג?

גילי

הי ניקי

אפשר להכין את זה גם עם הקמח שמגיע כבר מעורבב עם שמרים?
אם כן כמה צריך לשים? האם כמות שאר החומרים נשארת זהה?

שאלה נוספת, אני רוצה להכין את זה יום לפני ההגשה. האם עניין הטריות ממש יהרוס? אני פשוט צריכה להביא משהו לעבודה בבוקר, ורוצה להכין ערב לפני. מתאים?

יחיה טובול

ניקי שלום אפשר בלי גבינה?

איתי

לכמה זמן להתפיח?

מיטל

הי ניקי,
תודה רבה על מתכונים טעימים!!

הבצק עוד לא תפח הרבה אחרי שעה וחצי… זה בסדר אם אשאיר אותו כל הלילה? איפה עדיף להשאיר במקרר או על השיש ( קר בחוץ…)