נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

עזבו עדיף לא להכין, זה ממכר, אחד לא מספיק, עוד אחד ועוד אחד והתוצאה שהולכים למטבח להכין עוד פעם עדיף מלכתחילה לא להכין את הדבר הטעים הזה.

כ 40 נגיסונים

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
כפית שמרים יבשים
כפית סוכר
כפית מלח
1/4 כוס שמן
חלמון
חצי כוס גבינה לבנה 9%
80 ג’ גבינות מגורדות (כוס)
חצי כוס מים פושרים

הכנות:

1. לערבב קמח שמרים סוכר ומלח עירבוב קל ולהוסיף את שאר המצרכים לעבד לבצק חלק ורך.

2. להתפיח את הבצק עד שמכפיל את הנפח במקום חמים.

3. לקמח משטח עבודה להניח את הבצק לקמח מעט מעל ולרדד לעלה מלבני (לא צריך להיות דק מאוד) להבריש בביצה לפזר שומשום וזעתר לחתוך למרובעים, להעביר לתבנית.

4. לאפות בחום בינוני כ 10 דקות או עד שהנגיסונים זהובים ויפים.

5. להגיש עם הרבה ירקות וגבינות טובות.

שאלות ותשובות :

איך הופכים לפרווה ? עדיף לקחת בצק אחר
איזה גבינות קשות ?
עמק, קצ’קבל, אמנטל, פרמזן
ניתן להקפיא ? כן

28304 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!נגיסי גבינות וזעתר ממכרים!

גולשים מכינים וממליצים:

שלומית : “שמתי שמנת לבישול 15 אחוז כי לא היה לי גבינה יצא אליפות. לא הפסקנו לנשנש!”

ליטל : “וואווווו!!! אין מילים!!!! פשוט מעדן
הכנתי אתמול וגם את הלזניה פיטריות שמנת והיה פשוט תענוג!!”

שלומית : “הכנתי שוב בפעם החמישית. כל פעם מחדש יוצא פשוט מעדן!!”

ענבר : “כל פעם מחדש ,נגיסי הגבינה האלו נחטפים תוך כמה דקות וקוצרים ים של מחמאות…”

201
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדר

היי ניקי צריך מיקסר להכנת הבצק או שאפשר בלי ?

ענבר

ניקי היקרה,מה שלומך?
האם אפשרי להכין את הבצק בבוקר ולהתפיחו במקרר,
ולהמשיך בהכנה בצהריים?

שלומית

הכנתי שוב בפעם החמישית. כל פעם מחדש יוצא פשוט מעדן!!

מיקי

ניקי לא עולה לי המתכונים אלא רק אןפן ההכנה
מה לעשות??

לודה

ניקי היקרה…
חבל שאני לא מגיבה על כל מתכון שלך שאני מכינה בבית… ובעיקר לא מקליטה את המחמאות של יקיריי.
את נדירה… כבר זמן מה חושבת אולי לעשות מפגש של כל המכורות למתכונים שלך ולעשות ערב שכל אחת מכינה מאכל שלך… לדעתי זה יהיה עוצמתי.
וכרגע אשאל את שאלתי חחח
אם אין לי גבינה לבנה, אפשר לשים שמנת של פעם/גבינת שמנת רגילה/ גבינת שמנת שום שמיר???

דנה

היי ניקי, תודה רבה על המתכונים, ושאלה קטנה , האם ניתן להקפיא את נגיסי הגבינה? אם הם יהיו טעימים גם אחרי שבוע הקפאה? וכמה זמן הם יכולים להישמר ללא הקפאה?

ענבל

הי ניקי מתאים להגיש ליד מרק בטטה? תודה רבה על המתכונים והאתר! ! הכנתי כבר המון דברים והעל יצא מעולה:)