קנלוני ממולא גבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קנלוני ממולא גבינות

קנלוני ממולא גבינות

אני אוהבת את המאפה הזה הוא מושלם, העגבניות נותנות טעם נהדר הרוטב יצא משגע, המילוי של הפטריות שאני אספר כמה פעמים טעמתי ממנו ? לא יכולתי להפסיק. הגבינות נותנות את הטעם הנהדר שלהן
הכל ביחד נתן מאפה חלבי שאי אפשר לעמוד בפניו, טעים טעים.
לא מסובך ואפילו די פשוט התוצאה הסופית נהדרת, קנלוני ממולא גבינות ופטריות מאפה חלבי שכיף לאכול.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

חבילת קנלוני
בצל גדול
25 פטריות שמפיניון
כוס גבינות מגורדות
(צהובה, פרמזן, קצ’קבל, גאודה)
פלפל שחור גרוס
כחצי כפית מלח

רוטב עגבניות
בצל
3 עגבניות גדולות / 5 עגבניות בינוניות
50 ג’ גבינות מגורדות
250 מ”ל שמנת לבישול
כפית סוכר
כפית פפריקה מתוקה
כוס וחצי מים
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

  1. 1. הכנת המילוי: לחמם מחבת עם 3 כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא שקוף, לחתוך קטן את הפטריות ולהוסיף לבצל לטגן כשתי דקות תוך כדי ערבוב לתבל ולהוריד מהאש, לקרר ולהוסיף את הגבינות.

2. הכנת רוטב העגבניות:
לקצוץ את הבצל, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד הזהבה, לחתוך את העגבניות קטן ולהוסיף לבצל, להוסיף מים  סוכר ותבלינים, לבשל כ 10 דקות להוסיף את השמנת, דקה על האש לבדוק טעמים ולהוריד מהאש.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. למלא את הקנלוני עם הפטריות (בידיים), לשים 3 כפות מהרוטב בתחתית התבנית להניח מעל את הגלילים לכסות עם הרוטב ולפזר את הגבינות.

*5. להכניס לתנור ולאפות כ 30 דקות אין צורך לכסות.

כדאי לדעת ש…
אפשר לקלף את העגבניות אם רוצים לפני שמתחילים, כשהרוטב מוכן ולפני ששמים את השמנת אפשר לטחון גס את הרוטב במעבד מזון להחזיר לסיר ואז להוסיף את השמנת. מומלץ להכין יום מראש ואפילו יומיים הולך. אפשר להקפיא,
נתתי מספר גבינות שכל אחד יבחר מה שמתאים לו, אפשר ללכת על האופציה הזולה שזה גבינה צהובה בלבד.
אין צורך לבשל את הגלילים מראש זה אפילו מיותר. אי אפשר למלא את הגלילים מראש.
במידה והעגבניות לא אדומות מספיק תוסיפו 2 כפות רסק עגבניות בעת בישול הרוטב. שמנת לבישול לא חובה אפשר להכין בלי. טעים בטירוף!

31419 צפיות 30 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קנלוני ממולא גבינותקנלוני ממולא גבינותקנלוני ממולא גבינות

קנלוני ממולא גבינותקנלוני ממולא גבינותקנלוני ממולא גבינות

גולשים מכינים וממליצים:

סימה : “הכנתי לערב טו בשבט יצא פשוט מדהים!! כולם התלהבו. גם אלה שבדיאטה לא יכלו לעמוד מולם.. ממש מומלץ קל הכנה וטעיייייים!!”

קובי : “ניקי מדהימה שכמוך….שוב כמו תמיד המתכונים שלך מככבים במטבח של הפנימייה בה אני עובד. הנערים מלקקים את האצבעות ולי לא נותר אלא להודות לך.
מתכון טעים טעים וכלום עבודה.
תענוג.”

סימה : “אני רק רוצה להגיד לכולם שאין על הקנלוני הזה בעולם!! הכי טעים שיש! פשוט אל תתלבטו תרוצו להכין לכבוד החג! חג שמח!”

רותי :”תודה על המתכון יצא אין דברים כאלה טעים פשוט מושלם!!!!!!!!!!!”

הדסה : “הכנתי לסעודה עם חמי וחמותי, כרגיל, כמו שקרה וקורה עם המתכונים באתר , יצא מדהים, עדין וטעים ומפתיע בדיוק של הטעמים והמרקמים וכל כך פשוט להכין,
תודה רבה רבה לך ואשריך על כל הפלאים בכל המטבחים, נהנים ושמחים:)”

מור : “הכנתי, יצא מושלם! מתכון ממש מעולה, תודה מכל הלב”

ברכה : “מושלם!!!!
הכנתי ליד “מקלות לחם” לטבול ברוטב.
ארוחת צהריים מושלמת. תודה רבה!!!!”

רויטל : “היי ניקי,כרגיל מתכון מעולה וטעייים ברמות”

אפרת : “אליפות!!
לא ציפיתי שיצא כ”כ טעים ..
הכנתי לשבועות ,הילדים וכל בני הבית טרפו את זה ועוד בכו שנגמר.
ניקי, תודה על מתכון נוסף מוצלח, טעים וקליל!!”


241
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

היי ניקי
אם אני צריכה להגיש במוצאי שבת..האם אני יכולה להכין היום בערב?ולשמור במקרר..

גילה

היי ניקי, תודה על המתכונים המאלפים!!!
אם אני שמה פטריות משימורים כמה קופסאות לשים?
תודה רבה!

1 14 15 16