שבלולי גבינה עם זיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שבלולי גבינה עם זיתים

שבלולי גבינה עם זיתים

חלק מהאנשים מכינים ארוחת חלבית בחג אז בא לי לפרגן :). הלכתי על שבלולים ממולאים בצק בייתי לגמרי שאני אוהבת להכין, המילוי מורכב מגבינות וזיתים מתאים לכל אירוח חלבי או אפילו כחטיף טעים כשבא לנשנש משהו.

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
200 ג’ גבינה לבנה
כפית מלח
2 כוסות קמח

מילוי:
חצי כוס זיתים פרוסים
4 כפות קוטג’
60 ג’ גבינה מלוחה
80 ג’ גבינה צהובה מגורדת

ביצה טרופה

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כחצי שעה.

2. לחלק את הבצק לארבעה חלקים, לרדד למלבן למרוח קוטג’ וגבינה, לפזר זיתים לגרד את הגבינות ולפזר מעל ולגלגל לרולדה.

3. להבריש עם ביצה ולאפות כ 20 דקות או עד שמזהיב.

10780 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שבלולי גבינה עם זיתיםשבלולי גבינה עם זיתים

שבלולי גבינה עם זיתיםשבלולי גבינה עם זיתים

26
תגובות

  הרשם  
עדכן
בת-שבע טובה

שלום ניקי, הכנתי ויצא טעים. אבל באפיה הגלילות נבקעו והמילוי נשפך החוצה. מה עשיתי לא נכון? תודה רבה מראש.

ג'ני

שלום ניקי,איזה כייף של מתכונים!נהנת להכין ונהנת כשאוכלים את מה שהכנתי 🙂
לא כל כך ברור האם צריך לחתוך את הרולדה לפני האפיה ולהשכיב ולמרוח ביצה או להכין רולדות שלמות למרוח בביצה ולחתוך לאחר אפיה? לפי תמונה נראה כאילו נחתכו לפני אפיה.
תודה ושבוע טוב,

ג’ני

danab

היי ניקי,
בתמונה יש משהו אדום. זה רסק עגבניות? ואם לא- האם אפשר להוסיף?

המון תודה!

תמר

היי ניקי
האם ניתן להחליף את הזיתים בתירס?
והאם מתאים להכין בשישי ולחמם בשבת לסעודה שלישית?
תודה מראש

יעל

היי ניקי… את צודקת עד שעשיתי את כל מה שרשמת לגביי זיתים והגבינות התחמם הבצק….אבל כבר מרחתי ואין אפשרות לעבד שוב ולהקפיא…. בכול אופן הכנסתי ככה לתנור… תיראי זה לא יצא כמו שלך יצא מעוך אבל יצא מאוד מאוד טעים….אין עלייך

יעל

חמאה קרה חתכתי אותה לקוביות