פוקצ’ה פיצה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פוקצ'ה פיצה

זה יוצא טעים ביותר! הילדים חיסלו את זה במהירות איזו התלהבות מדבר כל כך פשוט וכזה קל הכנה. זה גם מאוד מתאים לאירוח.

4 פוקצ’ות

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות קמח)
שליש שקית שמרים טריים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
160 מ”ל מים פושרים (קצת פחות מ 3/4 כוס)

רוטב עגבניות / קטשופ
גבינה צהובה מגורדת

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק להתפיח כ 30 דקות, לחלק את הבצק ל 4 כדורים.

2. לחמם את את התנור ל 220 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. למתוח את הכדורים לאורך 20 ס”מ, לעשות קצת עם האצבעות באמצע. להניח בתבנית לאפות כ 10 דקות הפוקצ’ות מתחילות לקבל צבע יפה.

4. להוציא מהתנור להזליף שמן זית למרוח את רוטב העגבניות לפזר את הגבינה ולאפות עוד כמה דקות עד שמקבל צבע יפה.

5. להזליף שמן זית ולטרוף!

אם מזג האוויר קריר אז להתפיח כשעה.

11334 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פוקצ'ה פיצה

גולשים מכינים וממליצים:

אביטל : “את כל כך אלופה . פעם ראשונה בחיי שאני מתעסקת עם בצק . הריח משגע והטעם מעולה. חבל שלא הכנתי עוד. תודה על מתכון קל וטעים בטירוף. אפילו הבת שלי שעם חום וכאבי גרון לא התאפקה וחיסלה אחד שלם”

ליאת : יצא מעולה!! בעלי והילדים חיסלו הכל.
פעם הבאה צריך להכפיל כמויות….
תודה על עוד מתכון מנצח!

רינה : ” הכנתי שבוע שעבר ויצא פצצה..
כבר הכנתי כמה וכמה פעמיים .. כבר לא רוצים לשמוע על פיצה אחרת”

מירב : “יצא אחד הטעימים..אם לא הטעים ביותר..הבצק רך למגע ונוח לשימוש..תודה ניקי”

מעריצה שלך : “כבר שנה אני משתמשת במתכונים הנהדרים שלך ומעולם לא הגבתי,
אבל אני כ”כ מלאת הכרת הטוב אלייך שאני מרגישה חובה להודות לך,
כל מתכון שלך פשוט מושלם!! תמיד יוצא הכי טעים שרק יכול להיות!!
ומעל הכל מרגישים את הלב הענק שלך שרוצה רק לתת לפנק ולשמח,
שיהיה לך תמיד שמחה ואושר שאלוקים ירעיף עליך רק טוב כמו שאת עושה לכולם.
באהבה גדולה”

פליאה : “הכנתי אתמול עם קמח כוסמין ושמן זית, יצא אחלה בצק, רך, נעים וטעים… ואחלה פיצה!!”

נעמה “חובה להכפיל כמות כי הן מתחסלות במהירות!!!!”

אביטל : “את כל כך אלופה . פעם ראשונה בחיי שאני מתעסקת עם בצק . הריח משגע והטעם מעולה. חבל שלא הכנתי עוד. תודה על מתכון קל וטעים בטירוף. אפילו הבת שלי שעם חום וכאבי גרון לא התאפקה וחיסלה אחד שלם”

89
תגובות

  הרשם  
עדכן
אור

היי
רוצה להכין שוב את הפוקצה המדהימה הזו.
יש לי שאלה..אפשר להכניס לתנור עם גבינה צהובה מיד או קודם ל-10 דקות בלי כלום,זה עקרוני ? כי אחרי שזה בתנור קשה יותר למרוח את הרוטב..

נתי

ניקי היי, אמנם הכנתי בעבר ויצא פצצה אבל לא זוכר מה עשיתי והמתכון לא מסתדר לי:
את כותבת 300 גרם קמח אבל 2 כוסות ושתי כפות. והרי כוס זה 240 גרם?

ג'ולי

כמה יוצא בגרם שמרים יבשים

פז כהן

היי ניקי
מה הכוונה ברוטב עגבניות? תוכלי לתת מתכון אולי?
שבת שלום

אורנית

אפשר גם עם שמרים יבשים? כמה?

שרית

היי ניקי יקרה!! הכנתי הערב את הפוקאצ’ות והבצק יצא לי קצת דביק… מה הסיבה?
הוספתי קצת קמח וזה הסתדר אבל מעניין אותי מה הסיבה.. אוליי עשיתי משהו לא נכון.

1 4 5 6