יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות מאפים

פוקצ’ה פיצה

13 דצמבר 2015
(Visited 26,111 times, 12 visits today)

פוקצ'ה פיצה

זה יוצא טעים ביותר! הילדים חיסלו את זה במהירות איזו התלהבות מדבר כל כך פשוט וכזה קל הכנה. זה גם מאוד מתאים לאירוח.

4 פוקצ’ות

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות קמח)
שליש שקית שמרים טריים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
160 מ”ל מים פושרים (קצת פחות מ 3/4 כוס)

רוטב עגבניות / קטשופ
גבינה צהובה מגורדת

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת’אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ’ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל’ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק להתפיח כ 30 דקות, לחלק את הבצק ל 4 כדורים.

2. לחמם את את התנור ל 220 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. למתוח את הכדורים לאורך 20 ס”מ, לעשות קצת עם האצבעות באמצע. להניח בתבנית לאפות כ 10 דקות הפוקצ’ות מתחילות לקבל צבע יפה.

4. להוציא מהתנור להזליף שמן זית למרוח את רוטב העגבניות לפזר את הגבינה ולאפות עוד כמה דקות עד שמקבל צבע יפה.

5. להזליף שמן זית ולטרוף!

אם מזג האוויר קריר אז להתפיח כשעה.

פוקצ'ה פיצה

גולשים מכינים וממליצים:

אביטל : “את כל כך אלופה . פעם ראשונה בחיי שאני מתעסקת עם בצק . הריח משגע והטעם מעולה. חבל שלא הכנתי עוד. תודה על מתכון קל וטעים בטירוף. אפילו הבת שלי שעם חום וכאבי גרון לא התאפקה וחיסלה אחד שלם”

ליאת : יצא מעולה!! בעלי והילדים חיסלו הכל.
פעם הבאה צריך להכפיל כמויות….
תודה על עוד מתכון מנצח!

רינה : ” הכנתי שבוע שעבר ויצא פצצה..
כבר הכנתי כמה וכמה פעמיים .. כבר לא רוצים לשמוע על פיצה אחרת”

מירב : “יצא אחד הטעימים..אם לא הטעים ביותר..הבצק רך למגע ונוח לשימוש..תודה ניקי”

מעריצה שלך : “כבר שנה אני משתמשת במתכונים הנהדרים שלך ומעולם לא הגבתי,
אבל אני כ”כ מלאת הכרת הטוב אלייך שאני מרגישה חובה להודות לך,
כל מתכון שלך פשוט מושלם!! תמיד יוצא הכי טעים שרק יכול להיות!!
ומעל הכל מרגישים את הלב הענק שלך שרוצה רק לתת לפנק ולשמח,
שיהיה לך תמיד שמחה ואושר שאלוקים ירעיף עליך רק טוב כמו שאת עושה לכולם.
באהבה גדולה”

פליאה : “הכנתי אתמול עם קמח כוסמין ושמן זית, יצא אחלה בצק, רך, נעים וטעים… ואחלה פיצה!!”

נעמה “חובה להכפיל כמות כי הן מתחסלות במהירות!!!!”

אביטל : “את כל כך אלופה . פעם ראשונה בחיי שאני מתעסקת עם בצק . הריח משגע והטעם מעולה. חבל שלא הכנתי עוד. תודה על מתכון קל וטעים בטירוף. אפילו הבת שלי שעם חום וכאבי גרון לא התאפקה וחיסלה אחד שלם”

הרשם
עדכן
132 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

זה מתכון טעים ומהמם עפנו על זה בבית

ניקי יקרה
אפשר להשתמש בקמח שמרים במקום קמח ושמרים? ואיזה רוטב עגבניות מומלץ?

ערב טוב, יש אפשרות להכין את זה כפיצה/פיתה על מחבת?
אם לא, יש לך מתכון אחר שמתאים? תודה רבה!!

ניקי,בוקר טוב!
מתלבטת כל פעם מחדש ולא זוכרת מה עשיתי ולכן חייבת לרשום לי….
אני משתמשת בקוביות שמרים,כל קוביה 25 גרם..
אז לעשות את המתכון הזה כפול 2 או כפול 3
אם אני שמה 50 גרם.רוצה להכין עכשיו
מה את אומרת?

כמה אני שמה אם יש לי שמרים יבשים?

מתכון טעים בטירוף. בצק רך וכיף לעבודה!! כבר הפסקתי לספור כמה פעמים הכנתי אותו… במקום קטשופ שמה רוטב עגבניות שמכינה על הגז.. מטריף!!

באיזה עובי הבצק אמור להיות לפני האפיה? דק ממש?