פוקצ’ה פיצה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פוקצ'ה פיצה

זה יוצא טעים ביותר! הילדים חיסלו את זה במהירות איזו התלהבות מדבר כל כך פשוט וכזה קל הכנה. זה גם מאוד מתאים לאירוח.

4 פוקצ’ות

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות קמח)
שליש שקית שמרים טריים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
160 מ”ל מים פושרים (קצת פחות מ 3/4 כוס)

רוטב עגבניות / קטשופ
גבינה צהובה מגורדת

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק להתפיח כ 30 דקות, לחלק את הבצק ל 4 כדורים.

2. לחמם את את התנור ל 220 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. למתוח את הכדורים לאורך 20 ס”מ, לעשות קצת עם האצבעות באמצע. להניח בתבנית לאפות כ 10 דקות הפוקצ’ות מתחילות לקבל צבע יפה.

4. להוציא מהתנור להזליף שמן זית למרוח את רוטב העגבניות לפזר את הגבינה ולאפות עוד כמה דקות עד שמקבל צבע יפה.

5. להזליף שמן זית ולטרוף!

אם מזג האוויר קריר אז להתפיח כשעה.

47818 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פוקצ'ה פיצה

גולשים מכינים וממליצים:

אביטל : “את כל כך אלופה . פעם ראשונה בחיי שאני מתעסקת עם בצק . הריח משגע והטעם מעולה. חבל שלא הכנתי עוד. תודה על מתכון קל וטעים בטירוף. אפילו הבת שלי שעם חום וכאבי גרון לא התאפקה וחיסלה אחד שלם”

ליאת : יצא מעולה!! בעלי והילדים חיסלו הכל.
פעם הבאה צריך להכפיל כמויות….
תודה על עוד מתכון מנצח!

רינה : ” הכנתי שבוע שעבר ויצא פצצה..
כבר הכנתי כמה וכמה פעמיים .. כבר לא רוצים לשמוע על פיצה אחרת”

מירב : “יצא אחד הטעימים..אם לא הטעים ביותר..הבצק רך למגע ונוח לשימוש..תודה ניקי”

מעריצה שלך : “כבר שנה אני משתמשת במתכונים הנהדרים שלך ומעולם לא הגבתי,
אבל אני כ”כ מלאת הכרת הטוב אלייך שאני מרגישה חובה להודות לך,
כל מתכון שלך פשוט מושלם!! תמיד יוצא הכי טעים שרק יכול להיות!!
ומעל הכל מרגישים את הלב הענק שלך שרוצה רק לתת לפנק ולשמח,
שיהיה לך תמיד שמחה ואושר שאלוקים ירעיף עליך רק טוב כמו שאת עושה לכולם.
באהבה גדולה”

פליאה : “הכנתי אתמול עם קמח כוסמין ושמן זית, יצא אחלה בצק, רך, נעים וטעים… ואחלה פיצה!!”

נעמה “חובה להכפיל כמות כי הן מתחסלות במהירות!!!!”

אביטל : “את כל כך אלופה . פעם ראשונה בחיי שאני מתעסקת עם בצק . הריח משגע והטעם מעולה. חבל שלא הכנתי עוד. תודה על מתכון קל וטעים בטירוף. אפילו הבת שלי שעם חום וכאבי גרון לא התאפקה וחיסלה אחד שלם”

132
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעמה

זה מתכון טעים ומהמם עפנו על זה בבית

שירי שוש

ניקי יקרה
אפשר להשתמש בקמח שמרים במקום קמח ושמרים? ואיזה רוטב עגבניות מומלץ?

נעמה

ערב טוב, יש אפשרות להכין את זה כפיצה/פיתה על מחבת?
אם לא, יש לך מתכון אחר שמתאים? תודה רבה!!

אור

ניקי,בוקר טוב!
מתלבטת כל פעם מחדש ולא זוכרת מה עשיתי ולכן חייבת לרשום לי….
אני משתמשת בקוביות שמרים,כל קוביה 25 גרם..
אז לעשות את המתכון הזה כפול 2 או כפול 3
אם אני שמה 50 גרם.רוצה להכין עכשיו
מה את אומרת?

יעלי

כמה אני שמה אם יש לי שמרים יבשים?

רעיה

מתכון טעים בטירוף. בצק רך וכיף לעבודה!! כבר הפסקתי לספור כמה פעמים הכנתי אותו… במקום קטשופ שמה רוטב עגבניות שמכינה על הגז.. מטריף!!

ליה

באיזה עובי הבצק אמור להיות לפני האפיה? דק ממש?

1 6 7 8