פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

פשטידה קלת הכנה מתאימה מאוד לכל סוג ארוחה טעימה ביותר. איזה כיף להתפנק עם פשטידה טובה וליד להוסיף סלט, ארוחת ערב קלילה וטעימה מאוד.

19X30

מרכיבים:

פילאס
4 תפוחי אדמה בינוניים
2 ביצים קשות
בצל
חבילת פטריות שמפיניון
כפית מיונז
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים ולמעוך לגרד את הביצים לטגן את הבצל לקצוץ את הפטריות ולהוסיף לבצל לטגן כשתי דקות ולהוסיף לתפוחי אדמה.

2. לשטח את הבצק בתבנית מעל לשטח את התפוחי אדמה ולסגור עם שכבת בצק נוספת.

3. להבריש בביצה לפזר סומסום ומעט פפריקה. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות.

4. להגיש עם רוטב פטריות.

8963 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות


77
תגובות

  הרשם  
עדכן
אודליה

היי ניקי יקרה. לאיזה כמות אנשים זה בערך?

שלי

ניקי שלום
האם אפשר להחליף את תםוחי האדמה בבטטה?

הילה חדאד

היי ניקי האם אפשר לוותר על הבנק עלים? ולהכניס למאפינס רק את העיסה?

נטלי

הישירים לי מיונז אפשר גםבלי?

הילה חדאד

היי ניקי אפשר להחליף את הפרטיות בצהל? אם כן מה הכמות? והאם יש הוראה שונה /מיוחדת לגבי זה בהכנת פשטידה??
תודה מראש (: (:

שרית

אפשר להכין ממלוואח? ?

1 3 4 5