פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

פשטידה קלת הכנה מתאימה מאוד לכל סוג ארוחה טעימה ביותר. איזה כיף להתפנק עם פשטידה טובה וליד להוסיף סלט, ארוחת ערב קלילה וטעימה מאוד.

19X30

מרכיבים:

פילאס
4 תפוחי אדמה בינוניים
2 ביצים קשות
בצל
חבילת פטריות שמפיניון
כפית מיונז
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים ולמעוך לגרד את הביצים לטגן את הבצל לקצוץ את הפטריות ולהוסיף לבצל לטגן כשתי דקות ולהוסיף לתפוחי אדמה.

2. לשטח את הבצק בתבנית מעל לשטח את התפוחי אדמה ולסגור עם שכבת בצק נוספת.

3. להבריש בביצה לפזר סומסום ומעט פפריקה. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות.

4. להגיש עם רוטב פטריות.

21126 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

79
תגובות

  הרשם  
עדכן
נוטי בר

היי ניקי. תודה על המתכונים הנפלאים שלך. אפשר להוסיף תרגום של הפשטידות שלך להכנה במחבת? מאוד אוהב ואין תנור אפיה כרגע במשרד בעבודה אבל כירה חשמלית כלים ומצרכים יש, והסופר סמוך, ורוצה להכין במטבחון שלנו. כל החברה יודו לך.

תודה.

אודליה

היי ניקי יקרה. לאיזה כמות אנשים זה בערך?

שלי

ניקי שלום
האם אפשר להחליף את תםוחי האדמה בבטטה?

הילה חדאד

היי ניקי האם אפשר לוותר על הבנק עלים? ולהכניס למאפינס רק את העיסה?

נטלי

הישירים לי מיונז אפשר גםבלי?

הילה חדאד

היי ניקי אפשר להחליף את הפרטיות בצהל? אם כן מה הכמות? והאם יש הוראה שונה /מיוחדת לגבי זה בהכנת פשטידה??
תודה מראש (: (:

שרית

אפשר להכין ממלוואח? ?

1 3 4 5