פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

פשטידה קלת הכנה מתאימה מאוד לכל סוג ארוחה טעימה ביותר. איזה כיף להתפנק עם פשטידה טובה וליד להוסיף סלט, ארוחת ערב קלילה וטעימה מאוד.

19X30

מרכיבים:

פילאס
4 תפוחי אדמה בינוניים
2 ביצים קשות
בצל
חבילת פטריות שמפיניון
כפית מיונז
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים ולמעוך לגרד את הביצים לטגן את הבצל לקצוץ את הפטריות ולהוסיף לבצל לטגן כשתי דקות ולהוסיף לתפוחי אדמה.

2. לשטח את הבצק בתבנית מעל לשטח את התפוחי אדמה ולסגור עם שכבת בצק נוספת.

3. להבריש בביצה לפזר סומסום ומעט פפריקה. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות.

4. להגיש עם רוטב פטריות.

23279 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

80
תגובות

  הרשם  
עדכן
mor

האם אפשרי בלי ביצים קשות ובמקום זאת ביצים רגילות.

קפוצ'ינו

הי ניקי,
נראה ממש טוב ויתווסף לארוחת ערב שבת (אצלנו אוכלים חלבי בערב שבת).

האם אפשר לוותר על הפטריות, יהיה קריטי ?

תודה ויום טוב.

עדי

הי ניקי
המתכון נראה טעים ביותר,האם אפשר בלי הביצים הקשות או להחליפן במשהו אחר
בעלי טבעוני ולא אוכל ביצים, תודה

יפעת

האם אפשר להכין את הפשטידה ללא בצק בכלל?

יעל

שלום ניקי,
תודה על המתכונים הנפלאים. אין לי מושג איך הייתי מסתדרת בלעדייך.
לגבי הפשטידה, האם ניתן להשתמש בבצק עלים? או מלאווח?
לאיזה תבנית המתכון מתאים?
יום טוב, וחודש מבורך.

מאיה

הי ניקי, ההתמודדות עם בצק פילאס היא כמו עם בצק עלים?

גילי

היכן אני יכולה למצוא את המתכון לבצק פילאס
תודה

1 2 3 6