פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

פשטידה קלת הכנה מתאימה מאוד לכל סוג ארוחה טעימה ביותר. איזה כיף להתפנק עם פשטידה טובה וליד להוסיף סלט, ארוחת ערב קלילה וטעימה מאוד.

19X30

מרכיבים:

פילאס
4 תפוחי אדמה בינוניים
2 ביצים קשות
בצל
חבילת פטריות שמפיניון
כפית מיונז
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים ולמעוך לגרד את הביצים לטגן את הבצל לקצוץ את הפטריות ולהוסיף לבצל לטגן כשתי דקות ולהוסיף לתפוחי אדמה.

2. לשטח את הבצק בתבנית מעל לשטח את התפוחי אדמה ולסגור עם שכבת בצק נוספת.

3. להבריש בביצה לפזר סומסום ומעט פפריקה. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות.

4. להגיש עם רוטב פטריות.

23278 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

80
תגובות

  הרשם  
עדכן
איילת חן לוי

שלום .
פטריות שמפניון הם מקופסת שימורים או סלסלה?

ליאת

היי ניקי האתר מושלם כרגיל ותמיד אגיד לך שאני נכנסת!!!
שאלה , יש לי בצק של מעדנות ” מלוח” עם קו ירוק האם אפשר להשתמש איתו ?? תודה ..

אוסנת

היי ניקי
קודם כל את מדהימה והורגת אותנו עם המתכונים ההורסים שלך
רציתי לשאול אפשרי לעשות עם בצק פילו??

ינאית ויצמן

פשוט מושלם.כמו כל המתכונים שלך.שאפו ניקי מכורה לאתר שלך.תודה רבה

אפרת

ניקי שלום
האם יש לך מתכון לבצק במקום הבצק המוכן ?
תודה

איתי

היי ניקי אני מחפשת מתכון לגונדי אורז עם פול ובשר טחון

גלית

היי ניקי,
חג שמח

שאלה – אשר לגלגל גם כרולדה או שחייבים בתור פשטידה?