פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

פשטידה קלת הכנה מתאימה מאוד לכל סוג ארוחה טעימה ביותר. איזה כיף להתפנק עם פשטידה טובה וליד להוסיף סלט, ארוחת ערב קלילה וטעימה מאוד.

19X30

מרכיבים:

פילאס
4 תפוחי אדמה בינוניים
2 ביצים קשות
בצל
חבילת פטריות שמפיניון
כפית מיונז
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים ולמעוך לגרד את הביצים לטגן את הבצל לקצוץ את הפטריות ולהוסיף לבצל לטגן כשתי דקות ולהוסיף לתפוחי אדמה.

2. לשטח את הבצק בתבנית מעל לשטח את התפוחי אדמה ולסגור עם שכבת בצק נוספת.

3. להבריש בביצה לפזר סומסום ומעט פפריקה. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות.

4. להגיש עם רוטב פטריות.

23281 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

80
תגובות

  הרשם  
עדכן
מרינה

היי ניקי. שאלה כללית לגבי הפשטידות. מה השיטה הנכונה להגיש אותן לשולחן, חמות (מחוממות במיקרוגל אחרי שהתקררו כבר) או בטמפרטורות החדר? תודה.

חני

היי ניקי, אני יכולה לעשות את המתכון בלי בצל?

עדנייי

יש לי פטריות שמפיניון בשימורים , זורם?

נאוה

האם אפשר בלי פטריות?

לירון

היי ,
אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר?

הדס

שלום ניקי היקרה!
אני קצת מתביישת לשאול, אבל איך מכינים ביצים קשות?

עינת

שלום ניקי.

אני רוצה להכין את הפשטידה מבצק עלים.
מתגובתך לאחרות אני מבינה שאין בעיה עם זה.

האם ניתן להכין את הפשטידה יום לפני ולחמם למחרת?

תודה מראש,
עינת