יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מאפים

פיצה במחבת

10 אוגוסט 2014
(Visited 83,531 times, 18 visits today)

פיצה במחבת

לא להאמין פיצה ב 5 דקות הכנה,  הפיצה הזאת כל כך מהירת הכנה והיא נותנת תוצאה נהדרת. הילדים משתגעים על הפיצה הזאת וגם אני אוהבת  אותה. הטעם שלה נהדר והיא נותנת לי פתרון מהיר לארוחת ערב או כשיש אורחים בדרך.
כל העניין זה להכין את הבצק ולתת למחבת לעשות את שלה.
קסם של פיצה בפחות מ 5 דקות הכנה צריך יותר מזה ?
אני אוהבת מתכונים מהירים וקלים, מבחינתי רשום על המתכון הזה אמא בגדול זה בדיוק מסוג המתכונים שצריך לשמור במחברת המתכונים.
תשאירו בינינו את קלות ההכנה טוב ? (קריצה)

שתי פיצות אישיות קוטר 20

מרכיבים:

210 ג' קמח (כוס וחצי)
שליש שקית שמרים טריים / כפית שמרים יבשים
4 כפות שמן זית
1/3 כוס מים פושרים + 3 כפות
חצי כפית מלח

רוטב עגבניות
קטשופ

תוספות:
עגבניות, בצל, תירס, זיתים, פטריות, גבינה צהובה, פרמזן

לכמות כפולה של פיצה: יוצאות 4 פיצות קוטר 20 
420 ג' קמח (3 כוסות קמח)
10 ג' שמרים יבשים (כף)
60 מ"ל שמן זית (רבע כוס)
220 מ"ל מים פושרים (כוס פחות כף מלאה)
כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק חלק ורך להתפיח 30 דקות, בימים קרים מומלץ להתפיח כשעה.

2. לחלק את הבצק לשניים, כל חלק לעגל לכדור להמתין 5 – 6 דקות ולרדד לעלה בקוטר 20, חשוב לרדד לעלה שיתאים מבחינת הקוטר למחבת, עלה גדול מידי לא יכנס למחבת. אם יש לכם מחבת קטנה יותר תחלקו את הבצק לשלושה כדורים ואז הפיצות יהיו קטנות יותר.

3. אחרי שיש לי שני עלים מרודדים אני נותנת להם לנוח כמה דקות ובינתיים אני מכינה את כל התוספות לפיצה.

4. לחמם מחבת עם כף מלאה שמן להניח את העלה ולטגן עד שהצד התחתון מזהיב ולהפוך, בזריזות למרוח רוטב עגבניות לפזר תוספות ולכסות, לטגן עד שהצד התחתון מזהיב והגבינה נמסה.

skillet-pizza

5. אפשרויות נוספות:
*אפשר לטגן רק צד אחד להוציא מהמחבת להכין את הפיצה על הצד המטוגן להחזיר למחבת ולטגן מכוסה עד שהפיצה מוכנה (להכין את הפיצה יותר רגוע)
*מראש לחמם תנור ל 180 מעלות, אחרי שהכנתם את הפיצה (צד אחד) להוריד מהאש ולהכניס לתנור ל 10 – 15 דקות.

פיצה במחבתפיצה במחבתפיצה במחבתפיצה במחבת

פיצה במחבתפיצה במחבתפיצה במחבתפיצה במחבת

גולשים מכינים וממליצים:

הדס : "אני כבר שנים משתמשת במתכונים שלך והם תמיד מעולים וקוצרי מחמאות…. אבל הפיצה- שלמות!!!
רכה וטעימה, 3 דקות הכנה ויש ארוחת ערב נהדרת!
פשוט מושלם כשאחהצ תמיד עמוס עם הילדים, כלום עבודה והם מרוצים!"

תמר : "שווה כל שניה של הכנה!!:)
אפילו שאני איטית. ולקח לי הרבה יותר מ10 דקות..
בעלי לא הפסיק להודות על איך שאני מפנקת אותו (לא נגלה לו שהכנתי פשוט כי אני נהנית להיות במטבח)
תודה ניקי!!"

דינה : "מתכון מעולה
יוצא מצויין"

חגית : "ניקי יקרה, את פשוט מדהימה עשינו היום את הפיצה והילדים ממש נהנו. חוץ מזה שיש לך מתכונים מדהימים שתמיד מצליחים. אצלי את מככבת"

שירה : "מתכון מצויין! אחלה ארוחת ערב לבעלי ולי כשהבייבי נרדם! תודה ניקי!!"

דנה : "הכנתי בבוקר יצא להייטטטט"

שרון : "גיסתי ואני החלטנו להכין פיצה זריזה לילדים מאוד רעבים..
מיד בהתחלה כבר הבנו שצריך להכפיל את הכמות ..
כשהפיצה הייתה על המחבת הבנו שעשינו טעות והיינו צריכים להכין כמות הרבה יותר גדולה ..
טעים טעים טעים!"

נעה : "אני חייבת לומר שהפיצה פשוט מאלפתתת
תודה על כל המתכונים…"

דר : "איזה מתכון כיפי לארוחת ערב 🙂
יצא מצויין!! תודה רבה."

מימי : "אלופה!!! פיקפקתי קצת בהתחלה במתכון..פיצה במחבת הייה נשמע מוזר… פשוט טעים תודה לך ;)"

רוני : "למרות שאני מכינה המון פיצות בתנור, החלטתי לנסות היום את הפיצה במחבת, כלום עבודה והטעם מעולה!!! תודה על מתכון קל ומצוין :)"

רותם : "מתכון מעולה!
כבר פעם עשירית בערך שאני מכינה! זריז וקליל!"

רויטל : "פיצה מעולה!!!
מככבת אצלנו לפחות פעם בשבוע"

 

הרשם
עדכן
394 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

יש לך מושג כיצד להפול ללא גלוטן?

הי ניקי נהנת מכל המתכונים שלך וקוצרת מחמאות וכמובן מציינת שזה נעשה בניקי באהבה. בקשר לפיצה במחבת אם אפשר עם קמח ללא גלוטן באותן כמויות והאם אפשר בסיר חשמלי של פיתות?

ניקי היי
האם אפשר להכין את המתכון הזה בפסח. עם קמח תופח לפסח של אוסם?

היי ניקי…יש אפשרות להשתמש בקמח תופח ולא להוסיף שמרים?
תודה מראש.רענן.

הי ניקי, את חושבת שיהיה טוב עם קמח כרגיל ללא גלוטן?

זה מתכון פשוט פצצה, גם מהיר וגם כ"כ טעים!! תודה ניקי

מושלםםם פיצה של כל מוצאי שבת!