פיצה במחבת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פיצה במחבת

לא להאמין פיצה ב 5 דקות הכנה,  הפיצה הזאת כל כך מהירת הכנה והיא נותנת תוצאה נהדרת. הילדים משתגעים על הפיצה הזאת וגם אני אוהבת  אותה. הטעם שלה נהדר והיא נותנת לי פתרון מהיר לארוחת ערב או כשיש אורחים בדרך.
כל העניין זה להכין את הבצק ולתת למחבת לעשות את שלה.
קסם של פיצה בפחות מ 5 דקות הכנה צריך יותר מזה ?
אני אוהבת מתכונים מהירים וקלים, מבחינתי רשום על המתכון הזה אמא בגדול זה בדיוק מסוג המתכונים שצריך לשמור במחברת המתכונים.
תשאירו בינינו את קלות ההכנה טוב ? (קריצה)

שתי פיצות אישיות קוטר 20

מרכיבים:

210 ג’ קמח (כוס וחצי)
שליש שקית שמרים טריים / כפית שמרים יבשים
4 כפות שמן זית
1/3 כוס מים פושרים + 3 כפות
חצי כפית מלח

רוטב עגבניות
קטשופ

תוספות:
עגבניות, בצל, תירס, זיתים, פטריות, גבינה צהובה, פרמזן

לכמות כפולה של פיצה: יוצאות 4 פיצות קוטר 20 
420 ג’ קמח (3 כוסות קמח)
10 ג’ שמרים יבשים (כף)
60 מ”ל שמן זית (רבע כוס)
220 מ”ל מים פושרים (כוס פחות כף מלאה)
כפית מלח

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק חלק ורך להתפיח 30 דקות, בימים קרים מומלץ להתפיח כשעה.

2. לחלק את הבצק לשניים, כל חלק לעגל לכדור להמתין 5 – 6 דקות ולרדד לעלה בקוטר 20, חשוב לרדד לעלה שיתאים מבחינת הקוטר למחבת, עלה גדול מידי לא יכנס למחבת. אם יש לכם מחבת קטנה יותר תחלקו את הבצק לשלושה כדורים ואז הפיצות יהיו קטנות יותר.

3. אחרי שיש לי שני עלים מרודדים אני נותנת להם לנוח כמה דקות ובינתיים אני מכינה את כל התוספות לפיצה.

4. לחמם מחבת עם כף מלאה שמן להניח את העלה ולטגן עד שהצד התחתון מזהיב ולהפוך, בזריזות למרוח רוטב עגבניות לפזר תוספות ולכסות, לטגן עד שהצד התחתון מזהיב והגבינה נמסה.

skillet-pizza

5. אפשרויות נוספות:
*אפשר לטגן רק צד אחד להוציא מהמחבת להכין את הפיצה על הצד המטוגן להחזיר למחבת ולטגן מכוסה עד שהפיצה מוכנה (להכין את הפיצה יותר רגוע)
*מראש לחמם תנור ל 180 מעלות, אחרי שהכנתם את הפיצה (צד אחד) להוריד מהאש ולהכניס לתנור ל 10 – 15 דקות.

62923 צפיות 42 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פיצה במחבתפיצה במחבתפיצה במחבתפיצה במחבת

פיצה במחבתפיצה במחבתפיצה במחבתפיצה במחבת

גולשים מכינים וממליצים:

הדס : “אני כבר שנים משתמשת במתכונים שלך והם תמיד מעולים וקוצרי מחמאות…. אבל הפיצה- שלמות!!!
רכה וטעימה, 3 דקות הכנה ויש ארוחת ערב נהדרת!
פשוט מושלם כשאחהצ תמיד עמוס עם הילדים, כלום עבודה והם מרוצים!”

תמר : “שווה כל שניה של הכנה!!:)
אפילו שאני איטית. ולקח לי הרבה יותר מ10 דקות..
בעלי לא הפסיק להודות על איך שאני מפנקת אותו (לא נגלה לו שהכנתי פשוט כי אני נהנית להיות במטבח)
תודה ניקי!!”

דינה : “מתכון מעולה
יוצא מצויין”

חגית : “ניקי יקרה, את פשוט מדהימה עשינו היום את הפיצה והילדים ממש נהנו. חוץ מזה שיש לך מתכונים מדהימים שתמיד מצליחים. אצלי את מככבת”

שירה : “מתכון מצויין! אחלה ארוחת ערב לבעלי ולי כשהבייבי נרדם! תודה ניקי!!”

דנה : “הכנתי בבוקר יצא להייטטטט”

שרון : “גיסתי ואני החלטנו להכין פיצה זריזה לילדים מאוד רעבים..
מיד בהתחלה כבר הבנו שצריך להכפיל את הכמות ..
כשהפיצה הייתה על המחבת הבנו שעשינו טעות והיינו צריכים להכין כמות הרבה יותר גדולה ..
טעים טעים טעים!”

נעה : “אני חייבת לומר שהפיצה פשוט מאלפתתת
תודה על כל המתכונים…”

דר : “איזה מתכון כיפי לארוחת ערב 🙂
יצא מצויין!! תודה רבה.”

מימי : “אלופה!!! פיקפקתי קצת בהתחלה במתכון..פיצה במחבת הייה נשמע מוזר… פשוט טעים תודה לך ;)”

רוני : “למרות שאני מכינה המון פיצות בתנור, החלטתי לנסות היום את הפיצה במחבת, כלום עבודה והטעם מעולה!!! תודה על מתכון קל ומצוין :)”

רותם : “מתכון מעולה!
כבר פעם עשירית בערך שאני מכינה! זריז וקליל!”

רויטל : “פיצה מעולה!!!
מככבת אצלנו לפחות פעם בשבוע”

 

363
תגובות

  הרשם  
עדכן
איציק

תודה לך, האם ניתן להקפיא את ההבצק ולהשתמש כמה ימים אחרי?

איציק

תודה על המתכון, מה ניתן למרוח בעצם על הבצק? רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות?
ועוד שאלה לגבי הבצק אם אני מחלק ל 2 חתיכות ניתן לשים במקרר את השני או להקפיא?
תודה

ריקי

נראה מעולה!
1. האם יעבוד גם עם קמח מלא/שיפון?
2. כוס הכוונה לספל 220 מ”ל או כוס חד פעמית?

אבישג

ניקי יקרה.מתכון אליפות!!בעיה קטנה,הכנתי בפעם הראשונה היום והכפלתי כמויות אך לא תארתי שזה יהיה כזה להיט
ולכן הכנתי שוב כמות כפולה לאחר כשעה.מסקנה,מראש להכין כמות גדולה כי זה מתחסל בשניות…השתגעו על זה כולם…אפילו בעלי הבררן

רחל אור

היי ניקי,
אפשר להקפיא את הבצק?

בתיה חייבי

ניקי שלום הרעיון של פיצה במחבת מעולה פעם ראשונה שמעתי וראיתי זאת מזכיר את הפיתות של השבתות שלי נהדר

לילך

ניקי איזה כיף סוף סוף לשמוע את קולך, מתי נזכה גם לראות את פנייך?
יהיה נחמד לראות מי זאת שעומדת מאחורי כל המתכונים הנפלאים (: