קראנץ פיצה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קראנץ פיצה

יש דבר כזה קראנץ פיצה ? החלטתי להשתעשע עם בצק שמרים ובמקום להכין פיצה רגילה להכין פיצה אבל בצורה אחרת. יצא מאפה פיצה שנראה פשוט מקסים, צבעוני מושך את העין עם כל הטעמים הנהדרים של הפיצה, נפלא לאירוח או לארוחת ערב קלילה ליד הירקות, בקיצור שווה ביותר.

מרכיבים:

חצי קילו קמח
2 כפות גדושות סוכר
3/4 כוס מים פושרים מעט יותר
חצי שקית שמריים טריים / כף שמרים יבשים
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 1/4 כוס שמן
חלמון
ביצה שלמה

ביצה טרופה להברשה

רוטב עגבניות:
200 ג’ רסק עגבניות
בצל קצוץ דק דק ומטוגן
מעט סוכר
פלפל שחור טחון
מלח

תוספות:
זיתים קצוצים
תירס
קוביות גבינה בולגרית קטנות (אופציה)
גבינה צהובה מגורדת


הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק. להתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח.

2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים לרדד למרובע לערבב את מצרכי הרוטב ולמרוח על הבצק לפזר זיתים, תירס וגבינה צהובה לגלגל לגליל להקפיא לחצי שעה בסכין חדה לחתוך את הגליל לשניים וללפף אחד על השני.

3. להתפיח כ 20 דקות להבריש בביצה ולהכניס לתנור חום בינוני 180 עלות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

 

6161 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קראנץ פיצה

קראנץ פיצה


73
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירו

היי ניקי, תודה על מתכונים מושלמים.
האם ניתן להחליף לקמח כוסמין?

גילי

אפשר עם קמח שמרים?

בלומי

שלום ניקי,
תודה על מתכונים מדויקים וטעימיםםםם…
יש לי שאלה, האם ניתן להחליף את המים בבצק לחלב או כל נוזל אחר?
(כשהבצק נילוש במים הוא מחייב נטילת ידיים ואני מנסה לחסוך את זה…)
תודה..

ליאת

הי ניקי,
זה נראה טעים מאוד!!!
אני מעוניינת במתכון בשרי.
יש לך מתכון למילוי מתאים?

מלי

היי ניקי
תוכלי להסביר שוב את העניין של החיתוך והליפוף?חותחים לאורך?כלומר חצי נשאר פתוח?ואז מלפפים כמו סוג של צמה?הבנתי נכון?
תודה רבה

אורית

שלום ניקי היקרה,
אני מניחה שאפשר להכין מקמח שמרים, נכון? ולהוסיף את יתר מרכיבי הבצק ללא שינוי?
תודה מראש

1 3 4 5