


קראנץ פיצה
יש דבר כזה קראנץ פיצה ? החלטתי להשתעשע עם בצק שמרים ובמקום להכין פיצה רגילה להכין פיצה אבל בצורה אחרת. יצא מאפה פיצה שנראה פשוט מקסים, צבעוני מושך את העין עם כל הטעמים הנהדרים של הפיצה, נפלא לאירוח או לארוחת ערב קלילה ליד הירקות, בקיצור שווה ביותר.
מרכיבים:
חצי קילו קמח
2 כפות גדושות סוכר
3/4 כוס מים פושרים מעט יותר
חצי שקית שמריים טריים / כף שמרים יבשים
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 1/4 כוס שמן
חלמון
ביצה שלמה
ביצה טרופה להברשה
רוטב עגבניות:
200 ג’ רסק עגבניות
בצל קצוץ דק דק ומטוגן
מעט סוכר
פלפל שחור טחון
מלח
תוספות:
זיתים קצוצים
תירס
קוביות גבינה בולגרית קטנות (אופציה)
גבינה צהובה מגורדת
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק. להתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח.
2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים לרדד למרובע לערבב את מצרכי הרוטב ולמרוח על הבצק לפזר זיתים, תירס וגבינה צהובה לגלגל לגליל להקפיא לחצי שעה בסכין חדה לחתוך את הגליל לשניים וללפף אחד על השני.
3. להתפיח כ 20 דקות להבריש בביצה ולהכניס לתנור חום בינוני 180 עלות כ 25 דקות או עד שמזהיב.
ניקי שלום, אפשר להכין את הבצק ולהקפיא עד מחר ובבוקר לחצות ולאפות? או עדיף הכל מחר מוקדם בבוקר?
תודה
היי ניקי, נראה שווה במיוחד!
כמה קרנצ’ים יוצאים מהכמות הזאת?
רעיון נדיררר אני חייבת לנסות… כל דבר שניסיתי אצלך ניקי הלך לי ולא היה פיקשושים תודה לך
ניקי היי לא חייב לעשות בתור קראנץ נכון ?
איזה אופציות יש לעשות עם הבצק הזה ?
אפשר להכין עם בצק עלים קנוי במקום מבצק שמרים?
וואי ניקי אין עלייך אלופה, איזה רעיון מדליק.
מוכרחה לנסות, מבטיחה לעדכן.
יישר כוח..
וואוו זה רעיון אדיר!! חייבת לנסות. בהזדמנות אגיד לך (שוב) שאת מדהימה ומתכונים שלך עוזרים לי המון♡