קראנץ פיצה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קראנץ פיצה

יש דבר כזה קראנץ פיצה ? החלטתי להשתעשע עם בצק שמרים ובמקום להכין פיצה רגילה להכין פיצה אבל בצורה אחרת. יצא מאפה פיצה שנראה פשוט מקסים, צבעוני מושך את העין עם כל הטעמים הנהדרים של הפיצה, נפלא לאירוח או לארוחת ערב קלילה ליד הירקות, בקיצור שווה ביותר.

מרכיבים:

חצי קילו קמח
2 כפות גדושות סוכר
3/4 כוס מים פושרים מעט יותר
חצי שקית שמריים טריים / כף שמרים יבשים
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 1/4 כוס שמן
חלמון
ביצה שלמה

ביצה טרופה להברשה

רוטב עגבניות:
200 ג’ רסק עגבניות
בצל קצוץ דק דק ומטוגן
מעט סוכר
פלפל שחור טחון
מלח

תוספות:
זיתים קצוצים
תירס
קוביות גבינה בולגרית קטנות (אופציה)
גבינה צהובה מגורדת

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק. להתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח.

2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים לרדד למרובע לערבב את מצרכי הרוטב ולמרוח על הבצק לפזר זיתים, תירס וגבינה צהובה לגלגל לגליל להקפיא לחצי שעה בסכין חדה לחתוך את הגליל לשניים וללפף אחד על השני.

3. להתפיח כ 20 דקות להבריש בביצה ולהכניס לתנור חום בינוני 180 עלות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

 

15412 צפיות 40 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קראנץ פיצה

קראנץ פיצה

80
תגובות

  הרשם  
עדכן
דניאלה

הי ניקי, האם ניתן להכין ולהקפיא לאחר אפיה? נראה נפלאה ומעניין.

מיכל

היי, הכנתי את המתכון ויש לי כמה שאלות.
1. כשאת מציינת כוסות, האם אלו כוסות מידה או כוס חד-פעמי?
2. כמה כוסות קמח את מגדירה כחצי קילו (שמתי 3.5 כוסות) ?
3. 3/4 כוס מים הייתה רחוקה מלהספיק לי… השתמשתי בערך בפי 2.
איך זה יכול להיות, האם צריך לעדכן את המתכון?
4. בישול של 25 דקות לא הספיקו לי, הכל עוד הייה בצקי. רק אחרי 40 דקות זה היה אכיל (כמובן שבשלב כלשהו כיסיתי את זה).
איך זה יכול להיות, האם צריך לעדכן את המתכון?

בסופו של דבר יצא תענוג!!
תודה!

מרים

יצא מעולה. כמובן במקום 2 כפות סוכר רק כף אחת מחוקה. השקעתי מעט יותר ברוטב – טיגון בשמן זית של עגבניות קלופות קצוצות ושום קצוץ. עם הריכוך הוספה של כף רסק עגבניות, מעט מלח, קמצוץ סוכר, אורגנו יבש ובצל ירוק קצוץ.

הילה חדאד

היי ניקי, האם אוכל לעשות זאת מבצק עלים?
והאם חייב הקפאה?

נאוה

ניקי,
ניסיתי את זה השבת, וכשחתכתי את הרולדה לאורך הכל התפרק.
בסוף יצא טעים מאוד, אבל חסר צורה. לא הצלחתי אפילו לגלגל אותה.
מה הפתרון? איך אצלך יצא יפה כל כך?

אסתר ללוש

אפשר להכיו בלי להקפיא?

רבקה גוזלן

מעולה מעולה מעולה…ןגם מוצלח בתור סנדוויץ לעבודה/בית ספר