קראנץ פיצה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קראנץ פיצה

יש דבר כזה קראנץ פיצה ? החלטתי להשתעשע עם בצק שמרים ובמקום להכין פיצה רגילה להכין פיצה אבל בצורה אחרת. יצא מאפה פיצה שנראה פשוט מקסים, צבעוני מושך את העין עם כל הטעמים הנהדרים של הפיצה, נפלא לאירוח או לארוחת ערב קלילה ליד הירקות, בקיצור שווה ביותר.

מרכיבים:

חצי קילו קמח
2 כפות גדושות סוכר
3/4 כוס מים פושרים מעט יותר
חצי שקית שמריים טריים / כף שמרים יבשים
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 1/4 כוס שמן
חלמון
ביצה שלמה

ביצה טרופה להברשה

רוטב עגבניות:
200 ג’ רסק עגבניות
בצל קצוץ דק דק ומטוגן
מעט סוכר
פלפל שחור טחון
מלח

תוספות:
זיתים קצוצים
תירס
קוביות גבינה בולגרית קטנות (אופציה)
גבינה צהובה מגורדת

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק. להתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח.

2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים לרדד למרובע לערבב את מצרכי הרוטב ולמרוח על הבצק לפזר זיתים, תירס וגבינה צהובה לגלגל לגליל להקפיא לחצי שעה בסכין חדה לחתוך את הגליל לשניים וללפף אחד על השני.

3. להתפיח כ 20 דקות להבריש בביצה ולהכניס לתנור חום בינוני 180 עלות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

 

15414 צפיות 42 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קראנץ פיצה

קראנץ פיצה

80
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאת

הייי ניקי עזרה !!!
הבצק בהתפחה ושמתי לב ששכחתי את החמאה :// מה לעשות?

הדס מזרחי

הי ניקי יקרה, לא הבנתי את עניין הביצים.
האם בבצק לשים חלמון וביצה שלמה?

ליאת

הייי ניקי הבצק לא יוצא לי כגוש יותר כמו בצק לספינג זה בסדר?

ליאת

היי ניקי ערב טוב שאלה לי
3 זה הרבה מידי אני יכולה להקפיא ובמידה וכן אז לפני או אחרי אפיה?

אני

היי ניקי,
אפשר להשאיר את הגלילים סגורים בלי לחצות ?
אני רוצה לשים יותר מילוי ולא רוצה שיתפרק לי בליפוף.

מוריה

הי ניקי יקרה!
כמעט כל מתכוני השבת שלי מהאתר המדהים שלך! תודה!
שאלה לי- כתבת להקפיא את הבצק חצי שעה. את חושבת שזה יהיה בסדר שאקפיא לכמה שעות ואפשיר בערב שיהיה טרי לארוחת ערב או שהבצק יתקלקל?
תודה!!

בינת

היי ניקי לרדד את שלושת החלקים לריבוע ולמרוח עליהם רוטב? או רק על אחד?