קראנץ פיצה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קראנץ פיצה

יש דבר כזה קראנץ פיצה ? החלטתי להשתעשע עם בצק שמרים ובמקום להכין פיצה רגילה להכין פיצה אבל בצורה אחרת. יצא מאפה פיצה שנראה פשוט מקסים, צבעוני מושך את העין עם כל הטעמים הנהדרים של הפיצה, נפלא לאירוח או לארוחת ערב קלילה ליד הירקות, בקיצור שווה ביותר.

מרכיבים:

חצי קילו קמח
2 כפות גדושות סוכר
3/4 כוס מים פושרים מעט יותר
חצי שקית שמריים טריים / כף שמרים יבשים
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 1/4 כוס שמן
חלמון
ביצה שלמה

ביצה טרופה להברשה

רוטב עגבניות:
200 ג’ רסק עגבניות
בצל קצוץ דק דק ומטוגן
מעט סוכר
פלפל שחור טחון
מלח

תוספות:
זיתים קצוצים
תירס
קוביות גבינה בולגרית קטנות (אופציה)
גבינה צהובה מגורדת

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק. להתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח.

2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים לרדד למרובע לערבב את מצרכי הרוטב ולמרוח על הבצק לפזר זיתים, תירס וגבינה צהובה לגלגל לגליל להקפיא לחצי שעה בסכין חדה לחתוך את הגליל לשניים וללפף אחד על השני.

3. להתפיח כ 20 דקות להבריש בביצה ולהכניס לתנור חום בינוני 180 עלות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

 

14602 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קראנץ פיצה

קראנץ פיצה

80
תגובות

  הרשם  
עדכן
זוהר

היי ניקי!
המתכון נראה מעניין וחשבנו לנסות אותו אך לא ברור לנו משהו. כשאת כותבת “לערבב את מצרכי הרוטב” למה הכוונה? האם צריך לטגן את הרוטב או מספיק רק לערבב את המצרכים ביחד ללא טיגון?
תודה!

ליאת ביטן

היי ניקי.. האם קמח תופח יכול להחליף שמרים אם אין בבית?

אורטל

ניקי היקרה, תודה רבה! יצא פצצה! פעם ראשונה שאני עובדת עם בצר ושמרים ובזכותך זה הצליח:-)

אורטל

היי ניקי, כמה כוסות זה חצי קילו קמח? ובערך כמה זמן התפחה ראשונה? תודה

תמר

אפשר להחליף את הרסק עגבניות בעגבניות קצוצות מבושלות?

מיכל

הכנתי בערב שבת לסעודת שבת אחה”צ…הפס וחצי הראשונים חוסלו מיידית בצאתם מהתנור.וגם למחרת אחרי חימום היה מעולה.ואני עוד חשבתי להקפיא אחד…
היה ממש כיף להכין .בצק רך ונעים וכל ההכנה קלה. פעם ממש נרתעתי משמרים…היום,בזכותך, אני והשמרים חברים ממש טובים:) תודה ניקי על עוד מתכון פיצה מעניין וטעים!

אלינור

היי ניקי
כמה זמן בערך זה צריך להיות בתנור?