קראנץ פיצה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קראנץ פיצה

יש דבר כזה קראנץ פיצה ? החלטתי להשתעשע עם בצק שמרים ובמקום להכין פיצה רגילה להכין פיצה אבל בצורה אחרת. יצא מאפה פיצה שנראה פשוט מקסים, צבעוני מושך את העין עם כל הטעמים הנהדרים של הפיצה, נפלא לאירוח או לארוחת ערב קלילה ליד הירקות, בקיצור שווה ביותר.

מרכיבים:

חצי קילו קמח
2 כפות גדושות סוכר
3/4 כוס מים פושרים מעט יותר
חצי שקית שמריים טריים / כף שמרים יבשים
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 1/4 כוס שמן
חלמון
ביצה שלמה

ביצה טרופה להברשה

רוטב עגבניות:
200 ג’ רסק עגבניות
בצל קצוץ דק דק ומטוגן
מעט סוכר
פלפל שחור טחון
מלח

תוספות:
זיתים קצוצים
תירס
קוביות גבינה בולגרית קטנות (אופציה)
גבינה צהובה מגורדת

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק. להתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח.

2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים לרדד למרובע לערבב את מצרכי הרוטב ולמרוח על הבצק לפזר זיתים, תירס וגבינה צהובה לגלגל לגליל להקפיא לחצי שעה בסכין חדה לחתוך את הגליל לשניים וללפף אחד על השני.

3. להתפיח כ 20 דקות להבריש בביצה ולהכניס לתנור חום בינוני 180 עלות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

 

15410 צפיות 38 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קראנץ פיצה

קראנץ פיצה

80
תגובות

  הרשם  
עדכן
עופרי

קצת קשה..

עופרי

עוד בעיה, נראה לי שהבצק יצא קצת יבש. מה לעשות?

עופרי

הי ניקי יקרה, מכינה היום הכל. את הבצק והרוטב. רוצה להגיש מחר בערב. מה את מציעה לי לעשות. לאפות היום ולשמור במקרר? או להכין הכל ולאפות מחר?

1 4 5 6