אצבעות זעתר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אצבעות זעתר

אצבעות זעתר

אני אוהבת מאפי שמרים חמים כאלה מפיצים ריח טוב ברחבי הבית רק לדמיין את הרכות הטעם הפיקנטיות של הזעתר, מי לוקח את האצבע הראשונה שיוצאת מהתנור (אני!) הבעיה שאחת לא מספיקה. תכינו לארוחת ערב ותתמכרו…

מרכיבים:

210 ג’ קמח (כוס וחצי)
חצי כף שמרים יבשים
חצי כפית מלח מעט יותר
חצי כפית סוכר
4 כפות שמן זית
חצי כוס מים חמימים

זעתר
3 כפות שמן זית
כפית גדושה זעתר
חצי כפית שום כתוש
1/4 כפית מלח

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק להתפיח במקום חמים עד שהבצק מכפיל את ניפחו.

2. לרדד למלבן לחתוך לאצבעות לסדר בתבנית לערבב את מצרכי הזעתר ולהבריש את האצבעות.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 13 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

6235 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

 

 

 

 

אצבעות זעתר

גולשים מכינים וממליצים:

ש.י : “פשוט תענוג…….
הכנתי את האצבעות זעתר והגשתי עם מטבל שמנת שלך וזה היה מדהים!!!
אין עלייך!”

אודליה : “מתכון פשוט מצוין. הכנתי ויצא פריך וממכר. הייתי ממליצה לעשות כמות כפולה מראש :)”

68
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורטל

שלום ניקי לגבי האצבעות זעתר? כמה חתיכות צריך לצאת? ואיזה עובי בערך? תודה רבה רבה

אודליה

מתכון פשוט מצוין. הכנתי ויצא פריך וממכר. הייתי ממליצה לעשות כמות כפולה מראש 🙂

מיקי

היי ניקי
יש מתכון של אצבעות שום וגבנצ נורא מוצלח פה
מה שקורה שכל מתכון שאני פותחת אין לו את רשימת המרכיבים אלא ישר הוראות הכנה
אשמח אם תעזרי לי למצוא

שרון

היי ניקי
האם המתכון מתאים להגשה יום אחרי? אם לא, האם יש לך המלצה למאפה שעדיין שומר על טריות עד למחרת? (רוצה לשלב לחמניות במשלוח מנות ואני רוצה להתארגן יום לפני)
תודה!

נ

ניתן להקפיא?

1 3 4 5