אצבעות זעתר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אצבעות זעתר

אצבעות זעתר

אני אוהבת מאפי שמרים חמים כאלה מפיצים ריח טוב ברחבי הבית רק לדמיין את הרכות הטעם הפיקנטיות של הזעתר, מי לוקח את האצבע הראשונה שיוצאת מהתנור (אני!) הבעיה שאחת לא מספיקה. תכינו לארוחת ערב ותתמכרו…

מרכיבים:

210 ג’ קמח (כוס וחצי)
חצי כף שמרים יבשים
חצי כפית מלח מעט יותר
חצי כפית סוכר
4 כפות שמן זית
חצי כוס מים חמימים

זעתר
3 כפות שמן זית
כפית גדושה זעתר
חצי כפית שום כתוש
1/4 כפית מלח

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק להתפיח במקום חמים עד שהבצק מכפיל את ניפחו.

2. לרדד למלבן לחתוך לאצבעות לסדר בתבנית לערבב את מצרכי הזעתר ולהבריש את האצבעות.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 13 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

18338 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

 

 

 

 

אצבעות זעתר

גולשים מכינים וממליצים:

ש.י : “פשוט תענוג…….
הכנתי את האצבעות זעתר והגשתי עם מטבל שמנת שלך וזה היה מדהים!!!
אין עלייך!”

אודליה : “מתכון פשוט מצוין. הכנתי ויצא פריך וממכר. הייתי ממליצה לעשות כמות כפולה מראש :)”

74
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

היי ניקי,
את יכולה בבקשה לפרסם גם מתכון לאצבעות שום (לחם שום)
תודה רבה!!!

אורית

הי ניקי יקירה,
ניחוחות הזעתר עולים באפי אפילו כשאני מצוננת עכשיו :-).
שאלה לגבי השמרים – יש לי שקיות של 11 גרם שמרים יבשים. שקית אחת = כף?
תודה רבה

נועם

אפשר לטגן את זה?

ענת

הי ניקי,
אני רוצה להכין את אצבעות הזעתר לאירוח בשבת בבוקר.
האם אפשר להכין יום לפני ולהקפיא? רעיון אחר?

תודה

מיכל

היי ניקי,
במצרכי הזעתר כתוב “כפית גדושה” ואין המשך… לדעתי שכחת את המילה “זעתר” ☺
המשך יום טוב,
ממיכל.

סיגל

לא כתבת אילו שמרים….

גילה

הי ניקי,

לא רשמת במתכון מהם מצרכי הזעתר?

תודה ויום טוב

1 2 3 5