אצבעות זעתר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אצבעות זעתר

אצבעות זעתר

אני אוהבת מאפי שמרים חמים כאלה מפיצים ריח טוב ברחבי הבית רק לדמיין את הרכות הטעם הפיקנטיות של הזעתר, מי לוקח את האצבע הראשונה שיוצאת מהתנור (אני!) הבעיה שאחת לא מספיקה. תכינו לארוחת ערב ותתמכרו…

מרכיבים:

210 ג’ קמח (כוס וחצי)
חצי כף שמרים יבשים
חצי כפית מלח מעט יותר
חצי כפית סוכר
4 כפות שמן זית
חצי כוס מים חמימים

זעתר
3 כפות שמן זית
כפית גדושה זעתר
חצי כפית שום כתוש
1/4 כפית מלח

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק להתפיח במקום חמים עד שהבצק מכפיל את ניפחו.

2. לרדד למלבן לחתוך לאצבעות לסדר בתבנית לערבב את מצרכי הזעתר ולהבריש את האצבעות.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 13 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

18283 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

 

 

 

 

אצבעות זעתר

גולשים מכינים וממליצים:

ש.י : “פשוט תענוג…….
הכנתי את האצבעות זעתר והגשתי עם מטבל שמנת שלך וזה היה מדהים!!!
אין עלייך!”

אודליה : “מתכון פשוט מצוין. הכנתי ויצא פריך וממכר. הייתי ממליצה לעשות כמות כפולה מראש :)”

74
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם *

ניקי לילה טוב לך! אני רוצה לשים אותן במשלוח מנות – האם מתאים לדעתך?
ומהי הכמות שיוצאת בערך מהמתכון (כולה כוס וחצי קמח) ?

אלפי תודות! האתר פשוט תענוג..

מרים

אמבעות זעתר – האם ניתן להשתמש בשמרים טריים [שמרית] אם כן, מה הכמות?

מיטל

היי ניקי.
יש לי שקית קמח עם שמרים כבר בפנים. ( גרסה חדשה)
אפשר להשתמש בזה ? בלי להוסיף שמרים?
עוד שאלה ברשותך. במתכונים שלך כשאת רושמת קמח ללא המשך. תמיד הכוונה לקמח רגיל , לא תופח?
תודה מראש.

א

הי ניקי.. האם אפשר להקפיא? ועם מה מתאים להגיש? תודה!

מיקי

איזה טעים!!!!!!!!!!!!!
תודה לך שוב ניקי!

ינאית ויצמן

ממש ללקק את האצבעות.תודה רבה על עוד מתכון נפלא

mami

בוקר טוב ניקי,
ראשית- תודה רבה על האתר המקסים ועל השיתוף רחב-הלב שלך! אני נהנת מאד.

שאלה: אם לא אשתמש בשמרים- איך המאפה יצא?

יום טוב