אצבעות זעתר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אצבעות זעתר

אצבעות זעתר

אני אוהבת מאפי שמרים חמים כאלה מפיצים ריח טוב ברחבי הבית רק לדמיין את הרכות הטעם הפיקנטיות של הזעתר, מי לוקח את האצבע הראשונה שיוצאת מהתנור (אני!) הבעיה שאחת לא מספיקה. תכינו לארוחת ערב ותתמכרו…

מרכיבים:

210 ג’ קמח (כוס וחצי)
חצי כף שמרים יבשים
חצי כפית מלח מעט יותר
חצי כפית סוכר
4 כפות שמן זית
חצי כוס מים חמימים

זעתר
3 כפות שמן זית
כפית גדושה זעתר
חצי כפית שום כתוש
1/4 כפית מלח

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק להתפיח במקום חמים עד שהבצק מכפיל את ניפחו.

2. לרדד למלבן לחתוך לאצבעות לסדר בתבנית לערבב את מצרכי הזעתר ולהבריש את האצבעות.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 13 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

21795 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

 

 

 

 

אצבעות זעתר

גולשים מכינים וממליצים:

ש.י : “פשוט תענוג…….
הכנתי את האצבעות זעתר והגשתי עם מטבל שמנת שלך וזה היה מדהים!!!
אין עלייך!”

אודליה : “מתכון פשוט מצוין. הכנתי ויצא פריך וממכר. הייתי ממליצה לעשות כמות כפולה מראש :)”

78
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרוש

הי ניקי, מוצלח וטעים כמו תמיד, שיניתי קצת ולבצק הוספתי גבינה צהובה ומלוחה וזעתר, משהו!!

קרן פ.

ניסיתי ויצא נהדר. תודה רבה על האתר שפותר לי תמיד את בעיית ההמצאות במטבח.

פאן

בוקר ניקי היקרה.אני מאוד גרועה במטבח אבל מאז שהתוודעתי לאתר שלך פשוט התחלתי להתחבר למטבח והכל בזכותך.את גדולההההה

אסתי

היי ניקי,
אתמול עשיתי יום אפיה עם הבן.. אפיתי בפעם הראשונה את האצבעות זעתר-יצא משגע!!
וגם פיציות ועוגיות שבלול!
תודה בשמי ובשם הבן שלי שכרגע מחסל את הפיצה האחרונה.. 😉

יפית

היי ניקי שבוע טוב!
כמה זמן הטפחה בערך..?

יעל

הי ניקי
צריך ללוש את הבצק הזה במיקסר?
תודה

מרים

הכנתי, היה ממש טעים.
רק שאלו ש”נשרפו” היו הכי מוצלחים. יצאו קריספים כאלו.
(לא נשרפו ממש רק השתחמו מכל הכיוונים).