כיסונים ממולאים פטריות ובצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כיסונים ממולאים פטריות ובצל

כיסונים ממולאים פטריות ובצל

אני רק רוצה לומר שזה טעים. כיסונים קטנים ממולאים בפטריות ובצל, חמים רכים נחטפים ישר מהתבנית ובאמת שלא הרבה עבודה והתוצאה כיפית וטעימה. מומלץ בחום. זה המולטי כמובן.

13 כיסונים

מרכיבים:

300 ג’ קמח
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמרים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים (כוס פחות שליש)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

מילוי:
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה קטן
בצל קצוץ
מלח – פלפל

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, להתפיח כ 30 דקות.

2. לטגן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף את הפטריות לטגן כשתי דקות להמליח ולפלפל.

3. לרדד את הבצק דק לקרוץ עיגולים לשים מהמילוי במרכז ולסגור, להמתין כ 10 דקות. להבריש ביצה ולפזר שומשום.

4. לאפות ב 180 מעלות כ 15 – 20 דקות או עד שמזהיב.

52826 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מילוי נוסף מאותו בצק

כיסונים ממולאים בטטה

גולשים מכינים וממליצים:

אלינור : “עשיתי את המתכון ויצא מושלם!! הבצק ממש קל להכנה ונוח לעבודה ..הוספתי גם תרד יצא מעולה !”

גילי : “הכנסתי את הכיסונים והם יצאו טעימים להפליא!
מרחתי מעל הכיסונים מעט מים (במקום ביצה) ופיזרתי שומשום (הוא נדבק..) כך שהם מתאימים גם לטבעונים 🙂
לקח לי לאפות כחצי שעה.”

הדס: “תודה ניקי, את פשוט אלופה! כל פעם שאני צריכה מתכונים טובים אני מחפשת אצלך. יודעת שאמצא מתכונים מגוונים, לא מסובכים,מחומרים שיש בבית ושיוצאים מדהים תמיד!!”

שלומית : “קל להכנה וטעים בטירוף! בעלי ואני חיסלנו הכל :)”

אסנת : “יצא מהתנור עכשיו. נדיר!!!
חיסלתי חצי מהכמות לבד ….”

489
תגובות

  הרשם  
עדכן
כבי

מתכון מולטי!! ממש טעים, קל ומרשים, כשאין לי זמן אני פשוט מגלגלת לפסים אורכים ומסמנת חתיכות. תודה ניקי!

ספיר

הי ניקי, אפשר לטגן את זה? ואם כן, בכמה שמן?

אביטל חזנמוס קם

אין לי שמרים. יש לי קמח שמרים של אסם לפוקצות ופיצות. אני יכולה להשתמש, בו במקום הקמח והשמרים?

נעמי

מתאים עם קמח כוסמין?
אם לא, אפשר עם קמח תופח?

אסי

הכנתי ויצא טעים ברמות! הוספתי קוביות קישוא
ותיבלתי גם בבהרט, כמון, ראס אל חנות קצת.

אסי

אהלן! כיצד ניתן להמיר לקמח מלא?
ואם יש לי כרישה, פטריות וחצילים איך ניתן לשלב?
תודה!!

1 29 30 31