כיסונים ממולאים פטריות ובצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כיסונים ממולאים פטריות ובצל

כיסונים ממולאים פטריות ובצל

אני רק רוצה לומר שזה טעים. כיסונים קטנים ממולאים בפטריות ובצל, חמים רכים נחטפים ישר מהתבנית ובאמת שלא הרבה עבודה והתוצאה כיפית וטעימה. מומלץ בחום. זה המולטי כמובן.

13 כיסונים

מרכיבים:

300 ג’ קמח
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמרים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים (כוס פחות שליש)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

מילוי:
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה קטן
בצל קצוץ
מלח – פלפל

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, להתפיח כ 30 דקות.

2. לטגן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף את הפטריות לטגן כשתי דקות להמליח ולפלפל.

3. לרדד את הבצק דק לקרוץ עיגולים לשים מהמילוי במרכז ולסגור, להמתין כ 10 דקות. להבריש ביצה ולפזר שומשום.

4. לאפות ב 180 מעלות כ 15 – 20 דקות או עד שמזהיב.

45113 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מילוי נוסף מאותו בצק

כיסונים ממולאים בטטה

גולשים מכינים וממליצים:

אלינור : “עשיתי את המתכון ויצא מושלם!! הבצק ממש קל להכנה ונוח לעבודה ..הוספתי גם תרד יצא מעולה !”

גילי : “הכנסתי את הכיסונים והם יצאו טעימים להפליא!
מרחתי מעל הכיסונים מעט מים (במקום ביצה) ופיזרתי שומשום (הוא נדבק..) כך שהם מתאימים גם לטבעונים 🙂
לקח לי לאפות כחצי שעה.”

הדס: “תודה ניקי, את פשוט אלופה! כל פעם שאני צריכה מתכונים טובים אני מחפשת אצלך. יודעת שאמצא מתכונים מגוונים, לא מסובכים,מחומרים שיש בבית ושיוצאים מדהים תמיד!!”

שלומית : “קל להכנה וטעים בטירוף! בעלי ואני חיסלנו הכל :)”

אסנת : “יצא מהתנור עכשיו. נדיר!!!
חיסלתי חצי מהכמות לבד ….”

478
תגובות

  הרשם  
עדכן
הילה

אפשר להשתמש בבצק פריך מלוח?

גליה

היי ניקי, אפשר להכין את הבצק, למלא ולשמור במקרר ורק בבוקר לאפות? רוצה שיהיה טרי לפיקניק… מה דעתך?

תמר

הי ניקי
הכנתי במילוי מנגולד מוקפץ עם בצל וטופו
ארוחת ערב נהדרת

אפרת

היי ניקי!
וואו, הכנתי עכשיו את הכיסונים.. יצאו מושלמים. אין מילים!
רציתי לשאול, אם אני צריכה אותם ליום שישי בבוקר (מחרתיים), עדיף להקפיא? או יותר טוב להשאיר בחוץ?

אודליה

אני לא יודעת על מה להודות לאלוקים,על היום שבו נולדת? או על אותו רגע שבעלי מצא לנכון להעביר לי את האפליקציה שלך??
אני חושבת שאלך על שניהם
את א-ל-ו-פ-הההההה!!
הכפלתי כמות רידדתי דק דק דק לא פיצצתי במילוי, הידקתי שוב לפני האפיה ויצאו לי כמעט 50 כיסונים, חתיכים ומעוררי תאבון שכמותם, אין לי מילים ואין לי מושג מה הייתי עושה בלעדייך!!!
תודה תודה ושוב תודה!
לילה שקט שיהיה לך ניקי.

אודליה

שבוע טוב
שאלה,בהכפלת הכמות יש צורך בהכפלה גם בהתפחה?
תודה…

אודליה

שלום ניקי
יהיה מתאים להוסיף כאן זעתר?(מעל)
אם כן מתי ואיך?
תודה רבה!

1 28 29 30