כיסונים ממולאים פטריות ובצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כיסונים ממולאים פטריות ובצל

כיסונים ממולאים פטריות ובצל

אני רק רוצה לומר שזה טעים. כיסונים קטנים ממולאים בפטריות ובצל, חמים רכים נחטפים ישר מהתבנית ובאמת שלא הרבה עבודה והתוצאה כיפית וטעימה. מומלץ בחום. זה המולטי כמובן.

13 כיסונים

מרכיבים:

300 ג’ קמח
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמרים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים (כוס פחות שליש)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

מילוי:
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה קטן
בצל קצוץ
מלח – פלפל

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, להתפיח כ 30 דקות.

2. לטגן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף את הפטריות לטגן כשתי דקות להמליח ולפלפל.

3. לרדד את הבצק דק לקרוץ עיגולים לשים מהמילוי במרכז ולסגור, להמתין כ 10 דקות. להבריש ביצה ולפזר שומשום.

4. לאפות ב 180 מעלות כ 15 – 20 דקות או עד שמזהיב.

70069 צפיות 88 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מילוי נוסף מאותו בצק

כיסונים ממולאים בטטה

גולשים מכינים וממליצים:

אלינור : “עשיתי את המתכון ויצא מושלם!! הבצק ממש קל להכנה ונוח לעבודה ..הוספתי גם תרד יצא מעולה !”

גילי : “הכנסתי את הכיסונים והם יצאו טעימים להפליא!
מרחתי מעל הכיסונים מעט מים (במקום ביצה) ופיזרתי שומשום (הוא נדבק..) כך שהם מתאימים גם לטבעונים 🙂
לקח לי לאפות כחצי שעה.”

הדס: “תודה ניקי, את פשוט אלופה! כל פעם שאני צריכה מתכונים טובים אני מחפשת אצלך. יודעת שאמצא מתכונים מגוונים, לא מסובכים,מחומרים שיש בבית ושיוצאים מדהים תמיד!!”

שלומית : “קל להכנה וטעים בטירוף! בעלי ואני חיסלנו הכל :)”

אסנת : “יצא מהתנור עכשיו. נדיר!!!
חיסלתי חצי מהכמות לבד ….”

521
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעמה

כמה זה 300 גר’ קמח בכוסות?
תודה מראש!

מנוחה

הי יש אפשרות להוסיף בטטות למילוי ולאפות כרולדה? אם כן, איך בדיוק
ואם לא, יש רעיון אחר להוסיף לפטריות?
תודה מראש!!!

הדס

האם אפשר להחליף את הקמח הקמח מלא?

דקלה

האם הבצק אמור להכפיל את עצמו ב
30 דקות?

סמדר

מאלף ביותר!!! תיזכי למצוותהאם יש אפשרות לקבל את שמות המתכונים שהיו ביום ג׳?? היתה לי בעיה ולא הצלחתי לשמור ותיכננתי להכין לשבת…בתודה מראש ושבת שלום ניקי יקרה

מיכל

תודה ניקי על מתכונים נפלאים!
עשיתי את המתכון הזה כבר כמה פעמים ותמיד יצא מושלם!
עכשיו נתקעתי עם גבינת טוב טעם, האם אפשר להוסיף?

חגית

תודה רבה ניקי יקרה