כיסונים ממולאים פטריות ובצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כיסונים ממולאים פטריות ובצל

כיסונים ממולאים פטריות ובצל

אני רק רוצה לומר שזה טעים. כיסונים קטנים ממולאים בפטריות ובצל, חמים רכים נחטפים ישר מהתבנית ובאמת שלא הרבה עבודה והתוצאה כיפית וטעימה. מומלץ בחום. זה המולטי כמובן.

13 כיסונים

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות קמח)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמרים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים (כוס פחות שליש)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

מילוי:
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה קטן
בצל קצוץ
מלח – פלפל

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, להתפיח כ 30 דקות.

2. לטגן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף את הפטריות לטגן כשתי דקות להמליח ולפלפל.

3. לרדד את הבצק דק לקרוץ עיגולים לשים מהמילוי במרכז ולסגור, להמתין כ 10 דקות. להבריש ביצה ולפזר שומשום.

4. לאפות ב 180 מעלות כ 15 – 20 דקות או עד שמזהיב.

85350 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מילוי נוסף מאותו בצק

כיסונים ממולאים בטטה

גולשים מכינים וממליצים:

אלינור : “עשיתי את המתכון ויצא מושלם!! הבצק ממש קל להכנה ונוח לעבודה ..הוספתי גם תרד יצא מעולה !”

גילי : “הכנסתי את הכיסונים והם יצאו טעימים להפליא!
מרחתי מעל הכיסונים מעט מים (במקום ביצה) ופיזרתי שומשום (הוא נדבק..) כך שהם מתאימים גם לטבעונים 🙂
לקח לי לאפות כחצי שעה.”

הדס: “תודה ניקי, את פשוט אלופה! כל פעם שאני צריכה מתכונים טובים אני מחפשת אצלך. יודעת שאמצא מתכונים מגוונים, לא מסובכים,מחומרים שיש בבית ושיוצאים מדהים תמיד!!”

שלומית : “קל להכנה וטעים בטירוף! בעלי ואני חיסלנו הכל :)”

אסנת : “יצא מהתנור עכשיו. נדיר!!!
חיסלתי חצי מהכמות לבד ….”

547
תגובות

  הרשם  
עדכן
שריתוש

כמה כפות זה רבע כוס שמן ?

חסוי

יצא פשוט וואו!♥♥ כולם אהבו ! תודה לך ניקי על כל המתכונים המדהימים!

חנה

היי ניקי,
האם אפשר להתאים את הכמויות ע״פ כוסות בלבד או משקל בלבד? הכמויות מאוד מבלבלות ומטעות.

יעל ד.

היי ניקי אפשר לעשות מילוי תפו”א? אם כן לחפש מתכון לפירה או שיש אחר שמתאים?

מיטל

היי ניקי, אני מעוניינת לשים מילוי של תפוח אדמה ופטריות. יכולה לסייע לי?

חן מ

המתכון יתאים גם עם קמח כוסמין או שיפון?

חוה

הי
מתאים להוסיף גבינצ או בולגרית לתערובת? מה עדיף?