חטיפי זעתר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חטיפי זעתר

חטיפי זעתר

קטנים קטנים אבל טעימים ומזל שיש הרבה שאפשר לנשנש בכיף.
כל פעם שבא לי לפנק את המשפחה אני מכינה אותם,
אני מוסיפה גבינות הרבה ירקות והם מתחסלים בכיף. הבצק נהדר קל לעבודה זה אחד הבצקים שאני מכינה הכי הרבה בבית.

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות נוספות)
חצי כף שמרים יבשים 6 ג’ / שליש שקית שמרים טריים (16 – 17 ג’)
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
160 מ”ל מים חמים (שלושת רבעי כוס מים פחות כף)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

2 כפיות שטוחות זעתר
חצי כפית מלח

הכנות:

1. לשים במיקסר את הקמח, שמרים, סוכר ומלח להוסיף את השמן המים ולעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, לשים בקערה לכסות ולהתפיח כ 30 דקות, בימים קרירים מומלץ להתפיח 45 – 50 דקות.

2. לרדד את הבצק למלבן בגודל 30X4, הבצק לא אמור להיות דק מאוד שיהיה לו קצת עובי, לחתוך את הבצק לריבועים קטנים ולהמתין 10 דקות.

3. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הריבועים עד שהן מזהיבים משני הצדדים ולהוציא החוצה, ההזהבה קוראת מהר אז לא ללכת לשום מקום.

**אפשר להגיש כמו שזה אני עושה את זה המון פעמים**

*4. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן להוסיף מחצית מהזעתר ומחצית מהמלח לערבב להכניס מחצית מהקוביות למחבת להקפיץ דקה שתיים ולהוציא החוצה. אותו דבר לעשות עם המחצית השנייה של הבצק.

Snacks for dinner

לטרוף!

39405 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אביב עזר לי להכין נשמה הילד הזה 🙂

חטיפי זעתרחטיפי זעתרחטיפי זעתרחטיפי זעתר

חטיפי זעתרחטיפי זעתרחטיפי זעתרחטיפי זעתר

גולשים מכינים וממליצים:

רינת : “לטרוף, פשוט לטרוף… כל כך פשוט וכל כך טעים. ממש נתן סויצ’ טעים לארוחת הערב. כן ירבו מתכונים כאלה”

רחלי : “ניקי, זה פגז! יצא טעיםםםם ופשוט נחטף!! והעיקר קל ומהיר.”

תהילה : “הכנתי וכרגיל לא התאכזבתי.. יצא מעולה תודה תודה!”

קרן : “וואו איזה בצק כיפי קל וטעים
תודה רבה לך”

רחלי : “כבר 3 שנים שאני מכורה לאתר שלך.. כל המתכונים יוצאים מושלם!!!
הבצק הזה מככב אצלנו הרבה
בפסח הבת שלי שאלה “אמא.. מתי תכיני לנו מולטי”?
רוצה לשתף שהגדלתי כמויות כדי לעשות הפרשת חלה והכנתי מהבצק מולטי זעתר, חטיפי פיצה, כיסוני פטריות, לחמניות זעתר.. הכל יצא טעים ביותר
תודה. תודה ושוב תודה על מה שאת בשבילי!!! מעריכה מאוד את עבודת הקודש שלך…”

190
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירי

היי ניקי 🙂
אם אני מכינה בערב איך הם יהיו בוקר אחרי ללא הקפאה? הם עדיין יהיו טעימים או שכדאי לי להכין משהו אחר? (אני רוצה לקחת לטיול)

ענבר אוקטיי

יצא מעולה כמו כל המתכונים שלך!
תודה

אושרית

נראה מעולה! האם אפשר להוסיף לבצק לאחר שתפח גבינה מלוחה ולהכין בגנון כאדה או שזה בכלל בצק אחר?

בר מיכאלי

אפשר באפיה?

נופר

היי ניקי,
האם ניתן להכין ולהקפיא? אם כן איך מומלץ להפשיר? אני רוצה שיהיה חטיף בריא בבית, כשמתחשק לנשנש משהו 🙂

אביגיל

היי ניקי,
אפשר לעשות מזה פיתות זעתר?
אותו דבר בעיגול גדול במחבת, יצא טוב?

חני

הי ניקי
אני לא מצליחה לראות כמויות באפליקציה אצלי
ואני חייבת את המתכון לזמן הקרוב.
תוכלי לתת לי את הכמויות?
הבצק של המולטי משמש אותי בהרבה וריאציות ואני ממש תקועה בלעדיו….