חטיפי זעתר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חטיפי זעתר

חטיפי זעתר

קטנים קטנים אבל טעימים ומזל שיש הרבה שאפשר לנשנש בכיף.
כל פעם שבא לי לפנק את המשפחה אני מכינה אותם,
אני מוסיפה גבינות הרבה ירקות והם מתחסלים בכיף. הבצק נהדר קל לעבודה זה אחד הבצקים שאני מכינה הכי הרבה בבית.

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות נוספות)
חצי כף שמרים יבשים 6 ג’ / שליש שקית שמרים טריים (16 – 17 ג’)
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
160 מ”ל מים חמים (שלושת רבעי כוס מים פחות כף)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

2 כפיות שטוחות זעתר
חצי כפית מלח

הכנות:

1. לשים במיקסר את הקמח, שמרים, סוכר ומלח להוסיף את השמן המים ולעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, לשים בקערה לכסות ולהתפיח כ 30 דקות, בימים קרירים מומלץ להתפיח 45 – 50 דקות.

2. לרדד את הבצק למלבן בגודל 30X4, הבצק לא אמור להיות דק מאוד שיהיה לו קצת עובי, לחתוך את הבצק לריבועים קטנים ולהמתין 10 דקות.

3. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הריבועים עד שהן מזהיבים משני הצדדים ולהוציא החוצה, ההזהבה קוראת מהר אז לא ללכת לשום מקום.

**אפשר להגיש כמו שזה אני עושה את זה המון פעמים**

*4. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן להוסיף מחצית מהזעתר ומחצית מהמלח לערבב להכניס מחצית מהקוביות למחבת להקפיץ דקה שתיים ולהוציא החוצה. אותו דבר לעשות עם המחצית השנייה של הבצק.

Snacks for dinner

לטרוף!

44522 צפיות 52 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אביב עזר לי להכין נשמה הילד הזה 🙂

חטיפי זעתרחטיפי זעתרחטיפי זעתרחטיפי זעתר

חטיפי זעתרחטיפי זעתרחטיפי זעתרחטיפי זעתר

גולשים מכינים וממליצים:

רינת : “לטרוף, פשוט לטרוף… כל כך פשוט וכל כך טעים. ממש נתן סויצ’ טעים לארוחת הערב. כן ירבו מתכונים כאלה”

רחלי : “ניקי, זה פגז! יצא טעיםםםם ופשוט נחטף!! והעיקר קל ומהיר.”

תהילה : “הכנתי וכרגיל לא התאכזבתי.. יצא מעולה תודה תודה!”

קרן : “וואו איזה בצק כיפי קל וטעים
תודה רבה לך”

רחלי : “כבר 3 שנים שאני מכורה לאתר שלך.. כל המתכונים יוצאים מושלם!!!
הבצק הזה מככב אצלנו הרבה
בפסח הבת שלי שאלה “אמא.. מתי תכיני לנו מולטי”?
רוצה לשתף שהגדלתי כמויות כדי לעשות הפרשת חלה והכנתי מהבצק מולטי זעתר, חטיפי פיצה, כיסוני פטריות, לחמניות זעתר.. הכל יצא טעים ביותר
תודה. תודה ושוב תודה על מה שאת בשבילי!!! מעריכה מאוד את עבודת הקודש שלך…”

190
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

םםםםםםםם

קריסטינה

האם קמח תפוח גם יתפוס פה ?

אלינור

היי ניקי, האם אפשר במקום שמרים להשתמש בקמח שמרים?
תודה רבה

מרינה

הי, נראה טעים!
יש לי שמרים יבשים במקפיא.
אפשר להשתמש בהם, נכון? זה לא הורס אותם או משהו?
תודה ושבוע טוב 🙂

מירי

תודה לך ניקי
יצא ממש טעים הילדים ג”כ מאד נהנו.
רק שאלונת, הם לא יצאו לי תפוחים כמו בתמונה, הם יצאו דקיקים כאלו, למה?

דנה

היי ניקי, אני מכינה את המתכונים שלך באמת הרבה אבל משום מה מתכוני הבצק אף פעם לא מצליחים לי.
הכנתי אותו פעמיים והוא נותר יבש ופירורי. הבצק אמור להתמצק לכדור? (גם כלום לא תפח והשמרים שלי בתוקף והיו סגורים)

שיר

הכנתי , יצא טעים מאוד!! תודה רבה על שיתוף המתכונים, אוהבת מאוד את האתר וכמובן את האפליקציה 🙂