חטיפי זעתר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חטיפי זעתר

חטיפי זעתר

קטנים קטנים אבל טעימים ומזל שיש הרבה שאפשר לנשנש בכיף.
כל פעם שבא לי לפנק את המשפחה אני מכינה אותם,
אני מוסיפה גבינות הרבה ירקות והם מתחסלים בכיף. הבצק נהדר קל לעבודה זה אחד הבצקים שאני מכינה הכי הרבה בבית.

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות נוספות)
חצי כף שמרים יבשים 6 ג’ / שליש שקית שמרים טריים (16 – 17 ג’)
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
160 מ”ל מים חמים (שלושת רבעי כוס מים פחות כף)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

2 כפיות שטוחות זעתר
חצי כפית מלח

הכנות:

1. לשים במיקסר את הקמח, שמרים, סוכר ומלח להוסיף את השמן המים ולעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, לשים בקערה לכסות ולהתפיח כ 30 דקות, בימים קרירים מומלץ להתפיח 45 – 50 דקות.

2. לרדד את הבצק למלבן בגודל 30X4, הבצק לא אמור להיות דק מאוד שיהיה לו קצת עובי, לחתוך את הבצק לריבועים קטנים ולהמתין 10 דקות.

3. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הריבועים עד שהן מזהיבים משני הצדדים ולהוציא החוצה, ההזהבה קוראת מהר אז לא ללכת לשום מקום.

**אפשר להגיש כמו שזה אני עושה את זה המון פעמים**

*4. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן להוסיף מחצית מהזעתר ומחצית מהמלח לערבב להכניס מחצית מהקוביות למחבת להקפיץ דקה שתיים ולהוציא החוצה. אותו דבר לעשות עם המחצית השנייה של הבצק.

Snacks for dinner

לטרוף!

60322 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אביב עזר לי להכין נשמה הילד הזה 🙂

חטיפי זעתרחטיפי זעתרחטיפי זעתרחטיפי זעתר

חטיפי זעתרחטיפי זעתרחטיפי זעתרחטיפי זעתר

גולשים מכינים וממליצים:

רינת : “לטרוף, פשוט לטרוף… כל כך פשוט וכל כך טעים. ממש נתן סויצ’ טעים לארוחת הערב. כן ירבו מתכונים כאלה”

רחלי : “ניקי, זה פגז! יצא טעיםםםם ופשוט נחטף!! והעיקר קל ומהיר.”

תהילה : “הכנתי וכרגיל לא התאכזבתי.. יצא מעולה תודה תודה!”

קרן : “וואו איזה בצק כיפי קל וטעים
תודה רבה לך”

רחלי : “כבר 3 שנים שאני מכורה לאתר שלך.. כל המתכונים יוצאים מושלם!!!
הבצק הזה מככב אצלנו הרבה
בפסח הבת שלי שאלה “אמא.. מתי תכיני לנו מולטי”?
רוצה לשתף שהגדלתי כמויות כדי לעשות הפרשת חלה והכנתי מהבצק מולטי זעתר, חטיפי פיצה, כיסוני פטריות, לחמניות זעתר.. הכל יצא טעים ביותר
תודה. תודה ושוב תודה על מה שאת בשבילי!!! מעריכה מאוד את עבודת הקודש שלך…”

208
תגובות

  הרשם  
עדכן
שנשן

הי ניקי. אפשר להכין היום ולהקפיא עד מחר? זה משתנה בטעם ?

מירי

היי ניקי. לאחר צפייה באפליקציה מאייפון 6, 5 ו4, היחיד שהצלחתי לראות ממנו את המתכונים עצמם הוא האייפון 6. מדוע זה כך? האם זה ישתנה בקרוב ויהיה נגיש גם באייפונים האחרים?

אורלי כהן

וואו..
כמה פשוט, כמה טעים, כמה מדליק…
תודה

דורית

הי. האם ניתן להכניס זעתר לטיגון הראשוני כדי לא לטגן פעמיים?
תודה

יוכי

שלום ניקי
הבצק נפלא! הכנתי היום ומאד מאד אהבו.
לא נשאר מה להקפיא 🙁
יש לך מושג אם אפשר לאפות או לתת מתכון לבצק דומה (האיש אהב את המרקם והטעם) שניתן לאפות? חוששתני שטיגונים זה לא החלק האהוב עליי…

שירה

בשם ארבעת הילדים שמכרסמים בעונג… אין לנו מילים!!
אתמול עשיתי כמות אחת והם התאכזבו נורא כשנגמר, היום הכנתי כבר כפול…
וטיפ, חלק מהכמות הקפצתי עם פפריקה מתוקה ותבלין פיצה במקום זעתר. וגם השילוב הזה מצוין. כך שיש שני צבעים ושני טעמים. שוב תודה ניקי!! מה היינו אוכלים בלי האתר שלך?

מיטל

האם את ההקפצה עם הזעתר כדאי לעשות עם חמאה?
והאם הטעם יוצא כמו הפרצל שמוכרים בקניון?

1 6 7 8 9 10 14