חטיפי זעתר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חטיפי זעתר

חטיפי זעתר

קטנים קטנים אבל טעימים ומזל שיש הרבה שאפשר לנשנש בכיף.
כל פעם שבא לי לפנק את המשפחה אני מכינה אותם,
אני מוסיפה גבינות הרבה ירקות והם מתחסלים בכיף. הבצק נהדר קל לעבודה זה אחד הבצקים שאני מכינה הכי הרבה בבית.

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות נוספות)
חצי כף שמרים יבשים 6 ג’ / שליש שקית שמרים טריים (16 – 17 ג’)
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
160 מ”ל מים חמים (שלושת רבעי כוס מים פחות כף)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

2 כפיות שטוחות זעתר
חצי כפית מלח

הכנות:

1. לשים במיקסר את הקמח, שמרים, סוכר ומלח להוסיף את השמן המים ולעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, לשים בקערה לכסות ולהתפיח כ 30 דקות, בימים קרירים מומלץ להתפיח 45 – 50 דקות.

2. לרדד את הבצק למלבן בגודל 30X4, הבצק לא אמור להיות דק מאוד שיהיה לו קצת עובי, לחתוך את הבצק לריבועים קטנים ולהמתין 10 דקות.

3. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הריבועים עד שהן מזהיבים משני הצדדים ולהוציא החוצה, ההזהבה קוראת מהר אז לא ללכת לשום מקום.

**אפשר להגיש כמו שזה אני עושה את זה המון פעמים**

*4. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן להוסיף מחצית מהזעתר ומחצית מהמלח לערבב להכניס מחצית מהקוביות למחבת להקפיץ דקה שתיים ולהוציא החוצה. אותו דבר לעשות עם המחצית השנייה של הבצק.

Snacks for dinner

לטרוף!

44440 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אביב עזר לי להכין נשמה הילד הזה 🙂

חטיפי זעתרחטיפי זעתרחטיפי זעתרחטיפי זעתר

חטיפי זעתרחטיפי זעתרחטיפי זעתרחטיפי זעתר

גולשים מכינים וממליצים:

רינת : “לטרוף, פשוט לטרוף… כל כך פשוט וכל כך טעים. ממש נתן סויצ’ טעים לארוחת הערב. כן ירבו מתכונים כאלה”

רחלי : “ניקי, זה פגז! יצא טעיםםםם ופשוט נחטף!! והעיקר קל ומהיר.”

תהילה : “הכנתי וכרגיל לא התאכזבתי.. יצא מעולה תודה תודה!”

קרן : “וואו איזה בצק כיפי קל וטעים
תודה רבה לך”

רחלי : “כבר 3 שנים שאני מכורה לאתר שלך.. כל המתכונים יוצאים מושלם!!!
הבצק הזה מככב אצלנו הרבה
בפסח הבת שלי שאלה “אמא.. מתי תכיני לנו מולטי”?
רוצה לשתף שהגדלתי כמויות כדי לעשות הפרשת חלה והכנתי מהבצק מולטי זעתר, חטיפי פיצה, כיסוני פטריות, לחמניות זעתר.. הכל יצא טעים ביותר
תודה. תודה ושוב תודה על מה שאת בשבילי!!! מעריכה מאוד את עבודת הקודש שלך…”

190
תגובות

  הרשם  
עדכן
ריטה

היי ניקי,
לאיזה עובי בערך לרדד את הבצק?

שם רבקי

ניקי יקרה!!
את מלווה אותי כל שבת וארוחת ערב…משהו מדהים..שכל פעם שאני צריכה רעיון לאוכל. ניכנסת לאתר שלך ויוצאת עם שלל רעיונות. וכמובן הכל יוצא טעים!…
אז תודה רבה…
הכנתי את המולטי. יצא טעים.. אך קצת הסתבכתי עם הכמויות..כי אין לי כוסות מדידה. האם יש לך אפשרות להמיר לי את זה לכוס חד פעמית?
שוב תודה…

מעין

ניקי, את המצילה הלאומית!
לא משנה מתי אני צריכה אותך – את שם עם המתכון המנצח.
שאלונת, אני רוצה להכין את זה בשבת בערב ולהגיש בראשון על הבוקר.
איך הכי נכון לשמור אותם ואיך לטפל בהם לפני הגשה כדי שיהיו טעימים בראשון?
תודה מראש!

עינב

היי ניקי, נראה לך שאפשר להשתמש בקמח מלא במקום לבן? או חצי חצי?

שיר

יצא מעולה!!!! בצק מדהים וקל להכנה, אחלה פתרון לאירוח! הוספנו עוד זעתר ופעם הבאה נחליף את השמן לשמן זית .

קרן

לאיזה כוס את מתכוונת במתכון שלך? כוס ח״פ נחשבת?

שנשן

ניקי , אני משת את הרולדה בשלוש צבעים ולא מוצאת