חטיפי זעתר

1. לשים במיקסר את הקמח, שמרים, סוכר ומלח להוסיף את השמן המים ולעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, לשים בקערה לכסות ולהתפיח כ 30 דקות, בימים קרירים מומלץ להתפיח 45 – 50 דקות. 2. לרדד את הבצק למלבן בגודל 30X40, הבצק לא אמור להיות דק מאוד שיהיה לו קצת עובי, לחתוך את הבצק לריבועים קטנים ולהמתין 10 דקות. 3. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הריבועים עד שהן מזהיבים משני הצדדים ולהוציא החוצה, ההזהבה קוראת מהר אז לא ללכת לשום מקום. **אפשר להגיש כמו שזה אני עושה את זה המון פעמים** *4. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן להוסיף מחצית מהזעתר ומחצית מהמלח לערבב להכניס מחצית מהקוביות למחבת להקפיץ דקה שתיים ולהוציא החוצה. אותו דבר לעשות עם המחצית השנייה של הבצק. Snacks for dinner לטרוף!

דילוג לתוכן