פשטידת בורקס וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת בורקס וגבינות

פשטידת בורקס וגבינות

טעימה, טעימה טעימה, חובה באירוח חלבי או להכין לארוחת ערב. יופי של מאפה! הילדים שלי חיסלו אותו הסתכלתי ולא האמנתי שזה אכן קורה. 10 דקות על השולחן והיא התחסלה לגמרי.

תבנית 18X26

מרכיבים:

פילאס
קוטג’
4 כפות גבינה לבנה
2 כפות קמח
100 ג’ מוצרלה
50 ג’ קצ’קבל
2 ביצים בינוניות או ביצה אחת גדולה
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה נוספת להברשה
שומשום


הכנות:

1. לרפד את התבנית עם הפילאס.

2. לערבב את שאר המצרכים למלא את הבצק ולסגור עם שכבת בצק נוספת מעל.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לעשות חתכים בבצק ולחתוך לריבועים, רק בחלק העליון. להבריש בביצה ולפזר שומשום.

5. לאפות כ 30- 35 דקות או עד שמזהיב יפה.

31545 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת בורקס וגבינות

פשטידת בורקס וגבינותפשטידת בורקס וגבינות

 

פשטידת בורקס וגבינותפשטידת בורקס וגבינותפשטידת בורקס וגבינות

 

גולשים מכינים וממליצים:

שרי : “הכנתי את הפשטידה כבר פעמיים, לא נשאר פירור אחד.
כל כך טעים וקל להכנה.”

דורין :”יאמי! מהרגע שיצא מהתנור לא מפסיקה ליישר…חחח…”

לוטם : “חייבת לעדכן שעשיתי את המתכון והוא יצא פשוט מצויין. נכנסתי עכשיו כדי לקחת אותו שוב 🙂 תודה רבה!”

** : “ניקי האלופה!!!!!!
תודה ענקית! עשיתי את הבורקס הזה ל ערב לביבות משפחתית וכולם עפו על זה,זה יצא פצצה!!!!!!!
ושוב פעם תודה רבה רבה!!!!”

עידית : “מושלם!! לא קונה בורקסים יותר בחיים..”

נעמי : “הכנתי את הפשטידות בשבת לאירוע, חוסלה תוך עשר דקות…
מתכון מושלם!!”

יעל : “ניקי יצא מושלם התחסל צ’יק צ’ק”

אור : “סוף סוף הכנתי וזה פשוט טעים!!!”


276
תגובות

  הרשם  
עדכן
לידר

היי ניקי, אחרי שפרסתי שכבת בצק, אני שופכת את תערובות הגבינות ומכסה בעוד שכבת בצק. לא הבנתי איך זה יהיה עטוף גם בדפנות (בצדדים).

לימור

ניקי עוד שאלה-
הכנתי בול לפי המתכון ואילו התבנית שאני השתמשתי היתה טיפל’ה יותר גדולה ממה שאת רשמת ועדיין נשאר לי איזה רבע מהבצק מיותר.
איפה יכול להיות שטעיתי?
למרות שיצא מושלם כן..

לימור

הי ניקי
אמנם שאלתי מלא שאלות אבל הייתי חייבת לחזור להגיב
זה יצא פצצה!!! התבנית כולה התחסלה.מתכון אליפות!

לימור

הי ניקי
האם צריך להפשיר את הבצק?

לימור

הי ניקי
כמה מלח לשים?

לביא חאפי

היי, התבנית איזה תבנית? פיירקס ?? והאם צריך לשמן? או נייר אפייה לפני ששמים את הבצק?

ענת

ניקי הי,
האם צריך לעשות משהו עם הפילאס לפני ששמים אותו בתבנית? לרדד אולי? אף פעם לא השתמשתי בזה

1 16 17 18