פשטידת בורקס וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת בורקס וגבינות

פשטידת בורקס וגבינות

טעימה, טעימה טעימה, חובה באירוח חלבי או להכין לארוחת ערב. יופי של מאפה! הילדים שלי חיסלו אותו הסתכלתי ולא האמנתי שזה אכן קורה. 10 דקות על השולחן והיא התחסלה לגמרי.

תבנית 18X26

מרכיבים:

פילאס
קוטג’
4 כפות גבינה לבנה
2 כפות קמח
100 ג’ מוצרלה
50 ג’ קצ’קבל
2 ביצים בינוניות או ביצה אחת גדולה
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה נוספת להברשה
שומשום

הכנות:

1. לרפד את התבנית עם הפילאס.

2. לערבב את שאר המצרכים למלא את הבצק ולסגור עם שכבת בצק נוספת מעל.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לעשות חתכים בבצק ולחתוך לריבועים, רק בחלק העליון. להבריש בביצה ולפזר שומשום.

5. לאפות כ 30- 35 דקות או עד שמזהיב יפה.

36703 צפיות 55 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת בורקס וגבינות

פשטידת בורקס וגבינותפשטידת בורקס וגבינות

 

פשטידת בורקס וגבינותפשטידת בורקס וגבינותפשטידת בורקס וגבינות

 

גולשים מכינים וממליצים:

שרי : “הכנתי את הפשטידה כבר פעמיים, לא נשאר פירור אחד.
כל כך טעים וקל להכנה.”

דורין :”יאמי! מהרגע שיצא מהתנור לא מפסיקה ליישר…חחח…”

לוטם : “חייבת לעדכן שעשיתי את המתכון והוא יצא פשוט מצויין. נכנסתי עכשיו כדי לקחת אותו שוב 🙂 תודה רבה!”

** : “ניקי האלופה!!!!!!
תודה ענקית! עשיתי את הבורקס הזה ל ערב לביבות משפחתית וכולם עפו על זה,זה יצא פצצה!!!!!!!
ושוב פעם תודה רבה רבה!!!!”

עידית : “מושלם!! לא קונה בורקסים יותר בחיים..”

נעמי : “הכנתי את הפשטידות בשבת לאירוע, חוסלה תוך עשר דקות…
מתכון מושלם!!”

יעל : “ניקי יצא מושלם התחסל צ’יק צ’ק”

אור : “סוף סוף הכנתי וזה פשוט טעים!!!”

293
תגובות

  הרשם  
עדכן
אלינור א

הי ניקי, אפשר להכין את הפשטידה גם עם מילוי תפו”א?

נירית

הי ניקי, החלק התחתון לא נאפה מספיק למרות שהשארתי יותר זמן באפייה, מה לעשות כדי שבפעם הבא ייצא אפוי?

הודיה

הי ניקי ותודה רבה על המתכונים!
אניצריכה להכין א. ערב קלילה ל 18 בנות אבל יש לי שעה נסיעה. אחרי הנסיעה מייד נתחיל לאכול בלי אפשרות לחמם. נאראלך מתאים הפשטידה הזו? אפשר אולי רעיון אחר?
מכינה גם מרק

נעה

באיזו גבינה ניתן להחליף את הקצ׳קבל?

סיון

ניקי יקרה מאד
לא אוהבת למרוח ביצה יש לך רעיון אחר?

לידר

היי, האם אני יכולה להכין את הבצק והמלית בתבנית מוכנים לאפיה עכשיו ולאפות בעוד מספר שעות?

1 17 18 19