פשטידת בורקס וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת בורקס וגבינות

פשטידת בורקס וגבינות

טעימה, טעימה טעימה, חובה באירוח חלבי או להכין לארוחת ערב. יופי של מאפה! הילדים שלי חיסלו אותו הסתכלתי ולא האמנתי שזה אכן קורה. 10 דקות על השולחן והיא התחסלה לגמרי.

תבנית 18X26

מרכיבים:

פילאס
קוטג’
4 כפות גבינה לבנה
2 כפות קמח
100 ג’ מוצרלה
50 ג’ קצ’קבל
2 ביצים בינוניות או ביצה אחת גדולה
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה נוספת להברשה
שומשום

הכנות:

1. לרפד את התבנית עם הפילאס.

2. לערבב את שאר המצרכים למלא את הבצק ולסגור עם שכבת בצק נוספת מעל.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לעשות חתכים בבצק ולחתוך לריבועים, רק בחלק העליון. להבריש בביצה ולפזר שומשום.

5. לאפות כ 30- 35 דקות או עד שמזהיב יפה.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

24017 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת בורקס וגבינות

פשטידת בורקס וגבינותפשטידת בורקס וגבינות

 

פשטידת בורקס וגבינותפשטידת בורקס וגבינותפשטידת בורקס וגבינות

 

גולשים מכינים וממליצים:

שרי : “הכנתי את הפשטידה כבר פעמיים, לא נשאר פירור אחד.
כל כך טעים וקל להכנה.”

דורין :”יאמי! מהרגע שיצא מהתנור לא מפסיקה ליישר…חחח…”

לוטם : “חייבת לעדכן שעשיתי את המתכון והוא יצא פשוט מצויין. נכנסתי עכשיו כדי לקחת אותו שוב 🙂 תודה רבה!”

** : “ניקי האלופה!!!!!!
תודה ענקית! עשיתי את הבורקס הזה ל ערב לביבות משפחתית וכולם עפו על זה,זה יצא פצצה!!!!!!!
ושוב פעם תודה רבה רבה!!!!”

עידית : “מושלם!! לא קונה בורקסים יותר בחיים..”

נעמי : “הכנתי את הפשטידות בשבת לאירוע, חוסלה תוך עשר דקות…
מתכון מושלם!!”

יעל : “ניקי יצא מושלם התחסל צ’יק צ’ק”

אור : “סוף סוף הכנתי וזה פשוט טעים!!!”

259
תגובות

  הרשם  
עדכן
נועה

היי ניקי,

אין לי פילאס, אפשר להשתמש במלאווח?
והערה קטנה – אולי כדאי להוסיף פונקציה של חיפוש בתגובות תודה ושנה טובה!

שרית

היי בכלל לא מצאתי פילאס… יש לי פילו. אפשר להשתמש בו?

תמי

בנתיים לא טעמתי אבל יצא חבל” ז, המשיכי להעשיר אותנו במתכונייך המיוחדים

תמי

האם זה פילאס תורכי, יש בסופר גם פילאס תורכי וגם פילאס רגיל, יש הבדל?

כפית קינמון

פשוט יצא נפלא וזכה להצלחה. תודה על עוד מתכון מוצלח מבית ניקי!

נטלי

היי ניקי. אם אני רוצה להגיש בארוחת בוקר להרבה אנשים, כלומר אין זמן להכין.. אפשרי להכין יום לפני את כל הקונסטרוקציה לא כולל אפיה, להשאיר במקרר ולהשאיר רק את האפיה לבוקר?

איריס

הי ניקי, האם יש מתכון דומה אבל עם בצק שמרים? תודה

1 15 16 17