פשטידת בורקס וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת בורקס וגבינות

פשטידת בורקס וגבינות

טעימה, טעימה טעימה, חובה באירוח חלבי או להכין לארוחת ערב. יופי של מאפה! הילדים שלי חיסלו אותו הסתכלתי ולא האמנתי שזה אכן קורה. 10 דקות על השולחן והיא התחסלה לגמרי.

 

מרכיבים:

חבילת פילאס / בצק עלים
250 ג’ קוטג’ (קופסא)
200 ג’ גבינה לבנה (4 כפות יפות)
2 כפות קמח
100 ג’ מוצרלה / גבינה צהובה
50 ג’ קצ’קבל
2 ביצים בינוניות או ביצה אחת גדולה
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

ביצה נוספת להברשה
שומשום

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. להניח נייר אפייה בתבנית, לחתוך מלבן פילאס בגודל 24X25 ולהניח על הנייר אפייה, לערבב את שאר המצרכים ולשטח באופן שווה על הבצק להשאיר את הדפנות “נקיות”.

3. לטרוף ביצה להבריש את הדפנות, לחתוך מלבן נוסף בגודל 24X25 להניח מעל שכבת המילוי, להדק את הדפנות לקחת סכין ולסמן ריבועים על הבצק.

4. להבריש עם ביצה ולפזר שומשום, לאפות כ 30 דקות או עד שמזהיב יפה.

71870 צפיות 73 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת בורקס וגבינות

פשטידת בורקס וגבינותפשטידת בורקס וגבינות

 

פשטידת בורקס וגבינותפשטידת בורקס וגבינותפשטידת בורקס וגבינות

 

גולשים מכינים וממליצים:

שרי : “הכנתי את הפשטידה כבר פעמיים, לא נשאר פירור אחד.
כל כך טעים וקל להכנה.”

דורין :”יאמי! מהרגע שיצא מהתנור לא מפסיקה ליישר…חחח…”

לוטם : “חייבת לעדכן שעשיתי את המתכון והוא יצא פשוט מצויין. נכנסתי עכשיו כדי לקחת אותו שוב 🙂 תודה רבה!”

** : “ניקי האלופה!!!!!!
תודה ענקית! עשיתי את הבורקס הזה ל ערב לביבות משפחתית וכולם עפו על זה,זה יצא פצצה!!!!!!!
ושוב פעם תודה רבה רבה!!!!”

עידית : “מושלם!! לא קונה בורקסים יותר בחיים..”

נעמי : “הכנתי את הפשטידות בשבת לאירוע, חוסלה תוך עשר דקות…
מתכון מושלם!!”

יעל : “ניקי יצא מושלם התחסל צ’יק צ’ק”

אור : “סוף סוף הכנתי וזה פשוט טעים!!!”

366
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירב לוי

היי ניקי, יש אפשרות להדפיס את המתכון עם התמונות? אם כן איך עושים זאת? תודה

אושרת

היי
במילוי אפשרי להשתמש בגבינות אחרות,(בולגרית, צפתית)?

תודה רבה 🙂

יסמין

היי ניקי, המתכונים שלך תמיד מצליחים וטעימים… האם ניתן להקפיא לאחר האפייה?

sharon

וואוו נראה מעולה. כמה שכבות בצק תחתון וכמה עליון?
חג שמח,שרון

רעות

אפשר להשתמש בבצק עלים?
תודה!

רותי

שלום ניקי יקרה,
המתכון נראה ונקרא טעייייייים!
יש לי שאלה שלא קשורה למתכון זה:כשצריך להשתמש במתכון כלשהו בשוקולית האם צריך להוסיף סוכר אם משתמשים בשוקולית החדש שמיועד לאפייה והוא מכיל 30% יותר קקאו מהשוקולית שהכרנו עד עכשיו?
מאחלת לך חג שבועות שמח!!!!

נעמה

הי ניקי האם אפשרי גם עם בצק פילו?

1 2 3 24