טורטיות ממולאות בפטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
טורטיות ממולאות בפטריות

טורטיות ממולאות בפטריות

טעים טעים זאת פשוט חגיגה בפה, מרגישים את הקריספיות בכל ביס וזה כל כך טעים. תנסו ולא תרצו להפסיק לאכול. פשוט ביותר להכין ושווה.

מרכיבים:

4 טורטיות
2 חבילות פטריות שמפיניון פרוסות
בצל בינוני קצוץ
שן שום קצוצה
80 ג’ גבינה צהובה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל ואת השום להוסיף את הפטריות ולטגן על אש גבוהה כשתי דקות, לתבל ולקרר.

2. אם יש נוזלים להעביר הכל לנייר סופג.

3. לקפל את הטורטייה למשולש למלא עם פטריות וגבינה צהובה.

3. להכין שתי צלחות באחת ביצה בשנייה פירורי לחם. לטבול בביצה ולצפות עם פירורי לחם.

4. לטגן משני הצדדים עד שמזהיב.

13208 צפיות 54 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : “המתכון הזה פשוט הצלחה מסחררת! כל מי שטעם ממנו הלך להכין בעצמו!! תודה תודה תודה!”

הדס : “מוצלח מוצלח מוצלח!!!”

אהובי : “אחד הדברים הטעימים!!!
מדהים!!!”

59
תגובות

  הרשם  
עדכן
נטע

אפשר לוותר על פירורי הלחם? או שהם מדביקים את זה למקשה אחת?

ענבר

היי ניקי
ראיתי שרשמת שאחת התגובות שאפשר להשתמש בפטריות מקופסאות שימורים
כמה להשים, 2 קופסאות של 400 גר’ (אחרי סינון 230גר’) זה בסדר?

רעות

אפשר לוותר על הבצל? תחליף?

אדר זהבה

שמים את המילוי לפני שמקפלים למשולש או אחרי הקיפול?

יולי

vVהיי ניקי.
האם אפשר להכין יום לפני ולחמם?.
תודה על מתכונים נהדרים. ?