טורטיות ממולאות בפטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
טורטיות ממולאות בפטריות

טורטיות ממולאות בפטריות

טעים טעים זאת פשוט חגיגה בפה, מרגישים את הקריספיות בכל ביס וזה כל כך טעים. תנסו ולא תרצו להפסיק לאכול. פשוט ביותר להכין ושווה.

מרכיבים:

4 טורטיות
2 חבילות פטריות שמפיניון פרוסות
בצל בינוני קצוץ
שן שום קצוצה
80 ג’ גבינה צהובה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל ואת השום להוסיף את הפטריות ולטגן על אש גבוהה כשתי דקות, לתבל ולקרר.

2. אם יש נוזלים להעביר הכל לנייר סופג.

3. לקפל את הטורטייה למשולש למלא עם פטריות וגבינה צהובה.

3. להכין שתי צלחות באחת ביצה בשנייה פירורי לחם. לטבול בביצה ולצפות עם פירורי לחם.

4. לטגן משני הצדדים עד שמזהיב.

26201 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : “המתכון הזה פשוט הצלחה מסחררת! כל מי שטעם ממנו הלך להכין בעצמו!! תודה תודה תודה!”

הדס : “מוצלח מוצלח מוצלח!!!”

אהובי : “אחד הדברים הטעימים!!!
מדהים!!!”

73
תגובות

  הרשם  
עדכן
הודיה

הי ניקי, אפשר לאפות את הטורטיה ולא לטגן?

ברוריה

שלום,
אם הטורטיה היא בצורת משולש – רבע עיגול, אפשר לחצות אותה למלא ולקפל?

הודיה

בס”ד
אהלן ניקי מתכונים מטורפים
רציתי לשאול האם יש תחליף לגבינה צהובה או איך אפשר לעשות טורטיה עם פטריות
פרווה?

msvina

היי ניקיקודם כל תודה:) אני נהנית מהמתכונים שלך מאוד. שנית קניתי רק חבילת פטריות אחד הייתי רוצה קצת יותר כמות טורטיות מטוגנות:האם אפשק לחתוך את הטורטיות לחצי וקפלם ואז למלא , כך שיצאו לי יתר קטנים אבל יותר כמות? או שלא היית ממליצה? תודה מראש:)

ענבר

ניקי כמה זה 80 ג’ גבינה צהובה בכוסות ?

גלית

ניקי היקרה!!
מתכון שלימות
תודה רבה (:

1 3 4 5