טורטיות ממולאות בפטריות
טעים טעים זאת פשוט חגיגה בפה, מרגישים את הקריספיות בכל ביס וזה כל כך טעים. תנסו ולא תרצו להפסיק לאכול. פשוט ביותר להכין ושווה.
מרכיבים:
4 טורטיות
2 חבילות פטריות שמפיניון פרוסות
בצל בינוני קצוץ
שן שום קצוצה
80 ג' גבינה צהובה
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל ואת השום להוסיף את הפטריות ולטגן על אש גבוהה כשתי דקות, לתבל ולקרר.
2. אם יש נוזלים להעביר הכל לנייר סופג.
3. לקפל את הטורטייה למשולש למלא עם פטריות וגבינה צהובה.
3. להכין שתי צלחות באחת ביצה בשנייה פירורי לחם. לטבול בביצה ולצפות עם פירורי לחם.
4. לטגן משני הצדדים עד שמזהיב.
גולשים מכינים וממליצים:
מורן : "המתכון הזה פשוט הצלחה מסחררת! כל מי שטעם ממנו הלך להכין בעצמו!! תודה תודה תודה!"
הדס : "מוצלח מוצלח מוצלח!!!"
אהובי : "אחד הדברים הטעימים!!!
מדהים!!!"