טורטיות ממולאות בפטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
טורטיות ממולאות בפטריות

טורטיות ממולאות בפטריות

טעים טעים זאת פשוט חגיגה בפה, מרגישים את הקריספיות בכל ביס וזה כל כך טעים. תנסו ולא תרצו להפסיק לאכול. פשוט ביותר להכין ושווה.

מרכיבים:

4 טורטיות
2 חבילות פטריות שמפיניון פרוסות
בצל בינוני קצוץ
שן שום קצוצה
80 ג’ גבינה צהובה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל ואת השום להוסיף את הפטריות ולטגן על אש גבוהה כשתי דקות, לתבל ולקרר.

2. אם יש נוזלים להעביר הכל לנייר סופג.

3. לקפל את הטורטייה למשולש למלא עם פטריות וגבינה צהובה.

3. להכין שתי צלחות באחת ביצה בשנייה פירורי לחם. לטבול בביצה ולצפות עם פירורי לחם.

4. לטגן משני הצדדים עד שמזהיב.

28109 צפיות 57 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : “המתכון הזה פשוט הצלחה מסחררת! כל מי שטעם ממנו הלך להכין בעצמו!! תודה תודה תודה!”

הדס : “מוצלח מוצלח מוצלח!!!”

אהובי : “אחד הדברים הטעימים!!!
מדהים!!!”

73
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

שלום וערב טוב!
אין לי פטריות טריות האם לדעתך הטעם יפגם אם אכין מקופסת שימורים?
תודה ויישר כח על המתכונים הקלים וטעימים

חיה

היי ניקי, האם אפשר להכין ולחמם כמה שעות אחרי ההכנה?

אורית

איזה כיף, נראה יופי! ינוסה בהקדם.
את ממש גאון, את יודעת??

טל מורי

טעים… עשיתי וטרפתי

דינה

אפשר לאפות במקום לטגן?

שמרית

נראה מהמם. אנחנו לא אוהבים פטריות. יש לך רעיון לתחליף או פשוט לוותר עליהן רק?

בירנית

נראה מעולה, כיצד מבצעים את הקיפול?

1 2 3 5