


טורטיות ממולאות בפטריות
טעים טעים זאת פשוט חגיגה בפה, מרגישים את הקריספיות בכל ביס וזה כל כך טעים. תנסו ולא תרצו להפסיק לאכול. פשוט ביותר להכין ושווה.
מרכיבים:
4 טורטיות
2 חבילות פטריות שמפיניון פרוסות
בצל בינוני קצוץ
שן שום קצוצה
80 ג’ גבינה צהובה
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל ואת השום להוסיף את הפטריות ולטגן על אש גבוהה כשתי דקות, לתבל ולקרר.
2. אם יש נוזלים להעביר הכל לנייר סופג.
3. לקפל את הטורטייה למשולש למלא עם פטריות וגבינה צהובה.
3. להכין שתי צלחות באחת ביצה בשנייה פירורי לחם. לטבול בביצה ולצפות עם פירורי לחם.
4. לטגן משני הצדדים עד שמזהיב.
67368 צפיות 34 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
מורן : “המתכון הזה פשוט הצלחה מסחררת! כל מי שטעם ממנו הלך להכין בעצמו!! תודה תודה תודה!”
הדס : “מוצלח מוצלח מוצלח!!!”
אהובי : “אחד הדברים הטעימים!!!
מדהים!!!”
שלום וערב טוב!
אין לי פטריות טריות האם לדעתך הטעם יפגם אם אכין מקופסת שימורים?
תודה ויישר כח על המתכונים הקלים וטעימים
היי ניקי, האם אפשר להכין ולחמם כמה שעות אחרי ההכנה?
איזה כיף, נראה יופי! ינוסה בהקדם.
את ממש גאון, את יודעת??
טעים… עשיתי וטרפתי
אפשר לאפות במקום לטגן?
נראה מהמם. אנחנו לא אוהבים פטריות. יש לך רעיון לתחליף או פשוט לוותר עליהן רק?
נראה מעולה, כיצד מבצעים את הקיפול?