טורטיות ממולאות בפטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
טורטיות ממולאות בפטריות

טורטיות ממולאות בפטריות

טעים טעים זאת פשוט חגיגה בפה, מרגישים את הקריספיות בכל ביס וזה כל כך טעים. תנסו ולא תרצו להפסיק לאכול. פשוט ביותר להכין ושווה.

מרכיבים:

4 טורטיות
2 חבילות פטריות שמפיניון פרוסות
בצל בינוני קצוץ
שן שום קצוצה
80 ג’ גבינה צהובה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל ואת השום להוסיף את הפטריות ולטגן על אש גבוהה כשתי דקות, לתבל ולקרר.

2. אם יש נוזלים להעביר הכל לנייר סופג.

3. לקפל את הטורטייה למשולש למלא עם פטריות וגבינה צהובה.

3. להכין שתי צלחות באחת ביצה בשנייה פירורי לחם. לטבול בביצה ולצפות עם פירורי לחם.

4. לטגן משני הצדדים עד שמזהיב.

39708 צפיות 83 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : “המתכון הזה פשוט הצלחה מסחררת! כל מי שטעם ממנו הלך להכין בעצמו!! תודה תודה תודה!”

הדס : “מוצלח מוצלח מוצלח!!!”

אהובי : “אחד הדברים הטעימים!!!
מדהים!!!”

88
תגובות

  הרשם  
עדכן
דינה

מה דעתך, האם אפשרי למלא בבשר טחון בצל ותבלינים? אנחנו לא אוהדים פטריות פשוט…

רבקה גוזלן

קל פשוט וטעים ממש…כמו כל מתכון שלך!!

קורל יפרח

חייבת לציין שאני אף פעם לא מגיבה על מתכונים אבל על זה אי אפשר שלא פשוט טעים הכנתי היום ואני ובן זוגי נהננו מכל ביס וביס אלופה

ציפורה

הכנתי עם מילוי של פירה וגבינה צהובה, נטרף!!!!!
תודה רבה על כל המתכונים!!

שרי

היי ניקי,
האם אפשר לוותר על הביצה ופירורי הלחם ולשים בטוסט,בכדי לוותר על הטיגון..?

ד

כמה זה נורא לוותר על הגבנ”צ?
עדיף להכין משהו אחר?

מורן

הטיגון הוא בשמן עמוק??