טורטיות ממולאות בפטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
טורטיות ממולאות בפטריות

טורטיות ממולאות בפטריות

טעים טעים זאת פשוט חגיגה בפה, מרגישים את הקריספיות בכל ביס וזה כל כך טעים. תנסו ולא תרצו להפסיק לאכול. פשוט ביותר להכין ושווה.

מרכיבים:

4 טורטיות
2 חבילות פטריות שמפיניון פרוסות
בצל בינוני קצוץ
שן שום קצוצה
80 ג’ גבינה צהובה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל ואת השום להוסיף את הפטריות ולטגן על אש גבוהה כשתי דקות, לתבל ולקרר.

2. אם יש נוזלים להעביר הכל לנייר סופג.

3. לקפל את הטורטייה למשולש למלא עם פטריות וגבינה צהובה.

3. להכין שתי צלחות באחת ביצה בשנייה פירורי לחם. לטבול בביצה ולצפות עם פירורי לחם.

4. לטגן משני הצדדים עד שמזהיב.

28108 צפיות 56 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : “המתכון הזה פשוט הצלחה מסחררת! כל מי שטעם ממנו הלך להכין בעצמו!! תודה תודה תודה!”

הדס : “מוצלח מוצלח מוצלח!!!”

אהובי : “אחד הדברים הטעימים!!!
מדהים!!!”

73
תגובות

  הרשם  
עדכן
קובי מחט

מתכון מעולה , אני אישית מכין את זה עם בשר טחון

עדי

מעולה מעולה מעולה! מיוחד וטעים!

אודליה

חוויה קולינרית!
בוקר טוב, ניקי.
מתכון נראה כל כך פשוט. מוצרים כל כך פשוטים ומוכרים. אך שילוב מוצרים ואופן הכנתם ייצרו משהו בלתי צפוי. טעם אחר לגמרי, טעם של מעדן. ניקי, תודה רבה על המתכון!

זוהר

ניקי שלום
מתכון פשוט ומעולה, כמו יתר המתכונים, שאין דברים כאלה.

מיום ליום אני מגלה בשיחות עם אנשים שמועדון המעריצים שלך ענק !!!
תודה רבה

שני

הכנתי ויצא מעולה, אבל עם הרבה שמן.. יש לך רעיון למילוי לא מטוגן? ואולי טגנתי בהרבה מידי שמן? תוכלי לכתוב כמה שמן שמת בערך לטיגון של המילוי וכמה לטיגון הטורטיה?
המון תודה!

אתי

איך לטגן? בשמן עמוק? פשוט להניח במחבת? איך המילוי לא יברח, לא ברור לי…

אסתי

היי ניקי,
תודה על המתכון המגרה…
כשאת אומרת לקפל את טורטייה למשולש ואז למלא בפטריות – האם הכוונה היא שממלאים בעצם במצב של שכבה כפולה של טורטייה?