מולטי חטיפי פיצה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מולטי חטיפי פיצה

מולטי חטיפי פיצה

אין מילה אחרת חוץ מטעים אפילו טעים מאוד, זה נחטף מהצלחת ערימת אצבעות טעימות התחסלה תוך כמה דקות, אפילו אני לא התאפקתי ואכלתי כמה. שימו צלחת ירקות ליד והילדים מאושרים כמה חיבוקים שאני קיבלתי בשביל המולטי הזה..

36 אצבעות

מרכיבים:

300 ג’ קמח  (2 כוסות + 2 כפות קמח)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמרים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

קטשופ
גבינה צהובה מגורדת

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים להתפיח כ 30 דקות מכוסה במקום חמים.

2. לחלק את הבצק ל 6 חתיכות, לרדד כל חלק למלבן בגודל 19X14, בחלק העליון לשים קטשופ / רוטב עגבניות וגבינה צהובה מגורדת ולכסות עם החצי השני. להדק עם היד כמה שיותר דק. שימו לב לתמונות.

3. לחמם מחבת עם קצת שמן ולטגן משני הצדדים עד שמזהיב, משחים. לחתוך לאצבעות או לאכול כמו שזה מעולה!

21163 צפיות 44 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חטיפי פיצהחטיפי פיצהחטיפי פיצהחטיפי פיצה

מולטי חטיפי פיצהמולטי חטיפי פיצהמולטי חטיפי פיצה

גולשים מכינים וממליצים:

רחל : “ואי אין מילים!!!! פעם ראשונה שהכנתי ויצא מדהיםםם זה לא פייר כמה שזה טעיםםםםם!!!!!…”

סיגל : “פשוט מדהים! לא משנה איזה מכפלה של כמויות וכמה ילדים סועדים – זה פשוט מתחסל תוך דקות. תודה ניקי על המתכונים המוצלחים. חג שמח!”

קרן : “היי ניקי, אני מכורה למתכונים שלך. היום עשיתי את המולטי חלק כפיצה וחלק עם פטריות בצל וגבינות(כמובן שמראש הכפלתי כמויות) ויצא סוףףףףף!!!! לא עמדתי בקצב ההכנה מרוב שנחטף מהר מהצלחת.”

גיטל : “אתמול במוצ”ש הכנתי את המולטי חטיפי פיצה לכבוד סעודת מלווה מלכה. יצא מהמם!!!! פריך חם ומפנק! כל המחמאות שקיבלתי מהבעל ומהילדים בעצם מגיעות לך…. אז קבלי אותן במלואן! תודה רבה על האתר היפה השימושי! שתמשיכי לעשות חיל!”

יעל : “אין מילים החטיפים האלו נחטפים ישר מהמחבת…
פשוט מעולה כל המשפחה נהנתה תודה רבה!”

לאה : “יצא מדהים! הבנים שלי ,שבד”כ כ”כ בררנים, רבו עם בעלי על החטיף האחרון שנשאר בצלחת. תודה ענקית!!”

חגית : “הכנתי את המולטי במוצא”ש
השלשתי את הכמות ופשוט נחטף!!
אני חושבת שמכתחילה כדאי להכפיל !”

יעל : “זה המאכל היחיד שכ-ו-ל-ם קופצים משמחה כשאני מכינה.
איזה כיף, תודה על מתכונים נפלאים.”

267
תגובות

  הרשם  
עדכן
רבקה

מתכון מעולה שילדים אוהבים ומצליח תמיד!

דנה

היי, הכנתי את החטיפים ויצא פצצה! נחטף ונטרף. אבל כמה שאלות: הבצק יצא לי מאוד נוח לעבודה, אבל כמה שניסיתי לרדד דק, ברגע שהרמתי חלק לקיפול, הוא כאילו מתכווץ ונהיה עבה. גם כשניסיתי למעוך אותו אחרי שמרחתי רוטב והוספתי גבינ״צ, הוא לא נהיה באמת דק ורוב הרוטב נדחק לי החוצה במעיכה… נתתי לבצק כשעה לתפוח בחוץ, ואז הכנסתי למקרר והכנתי בבוקר. זה יכול להיות קשור? בנוסף, לא היו לי שמרים, אז הכנתי מקמח עם שמרים. אולי זו הסיבה? או שבכלל ככה זה צריך להיות…? והאם אפשר לאפות במקום לטגן, או שזה פחות מתאים? ושאלה אחרונה, אני רוצה להכין ולהקפיא כמות… קרא עוד »

דנה

הי, אני רוצה להכין את החטיפי פיצה היום ולהביא מחר לארוחה חלבית משפחתית (וגם להכין ולהקפיא שיהיה לי לילדים לבית הספר). איך את ממליצה לעשות את זה?
להכין ולטגן מחר במקום? לטגן ולשמור במקרר לארוחה ובמקפיא לבי״ס? להפשיר בתנור?

לימור

הי ניקי
האם ניתן לאפות את הבצק הזה בתנור(כפיצה)?

מירי

טעייםםםםםםםםם!!
ארחות בוקר קלילה וכייפית ליום חופש:)

הקטן שלי ובעלי מאד אהבו!!
(בכלל נהייתי מצליחנית במטבח, כל יום יש כמה ארוחות מהאתר)

מלי

היי ניקי ניתן להקפיא?

שלומית

כל פעם שאני מכינה – נחטף מהמחבת בלי להגיע לצלחת.. זה הסימן למתכון מוצלח!

1 15 16 17