מולטי חטיפי פיצה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מולטי חטיפי פיצה

מולטי חטיפי פיצה

אין מילה אחרת חוץ מטעים אפילו טעים מאוד, זה נחטף מהצלחת ערימת אצבעות טעימות התחסלה תוך כמה דקות, אפילו אני לא התאפקתי ואכלתי כמה. שימו צלחת ירקות ליד והילדים מאושרים כמה חיבוקים שאני קיבלתי בשביל המולטי הזה..

36 אצבעות

מרכיבים:

300 ג’ קמח  (2 כוסות + 2 כפות קמח)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמרים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

קטשופ
גבינה צהובה מגורדת

Pizza Snacks

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים להתפיח כ 30 דקות מכוסה במקום חמים.

2. לחלק את הבצק ל 6 חתיכות, לרדד כל חלק למלבן בגודל 19X14, בחלק העליון לשים קטשופ / רוטב עגבניות וגבינה צהובה מגורדת ולכסות עם החצי השני. להדק עם היד כמה שיותר דק. שימו לב לתמונות.

3. לחמם מחבת עם קצת שמן ולטגן משני הצדדים עד שמזהיב, משחים. לחתוך לאצבעות או לאכול כמו שזה מעולה!

58737 צפיות 45 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חטיפי פיצהחטיפי פיצהחטיפי פיצהחטיפי פיצה

מולטי חטיפי פיצהמולטי חטיפי פיצהמולטי חטיפי פיצה

גולשים מכינים וממליצים:

רחל : “ואי אין מילים!!!! פעם ראשונה שהכנתי ויצא מדהיםםם זה לא פייר כמה שזה טעיםםםםם!!!!!…”

סיגל : “פשוט מדהים! לא משנה איזה מכפלה של כמויות וכמה ילדים סועדים – זה פשוט מתחסל תוך דקות. תודה ניקי על המתכונים המוצלחים. חג שמח!”

קרן : “היי ניקי, אני מכורה למתכונים שלך. היום עשיתי את המולטי חלק כפיצה וחלק עם פטריות בצל וגבינות(כמובן שמראש הכפלתי כמויות) ויצא סוףףףףף!!!! לא עמדתי בקצב ההכנה מרוב שנחטף מהר מהצלחת.”

גיטל : “אתמול במוצ”ש הכנתי את המולטי חטיפי פיצה לכבוד סעודת מלווה מלכה. יצא מהמם!!!! פריך חם ומפנק! כל המחמאות שקיבלתי מהבעל ומהילדים בעצם מגיעות לך…. אז קבלי אותן במלואן! תודה רבה על האתר היפה השימושי! שתמשיכי לעשות חיל!”

יעל : “אין מילים החטיפים האלו נחטפים ישר מהמחבת…
פשוט מעולה כל המשפחה נהנתה תודה רבה!”

לאה : “יצא מדהים! הבנים שלי ,שבד”כ כ”כ בררנים, רבו עם בעלי על החטיף האחרון שנשאר בצלחת. תודה ענקית!!”

חגית : “הכנתי את המולטי במוצא”ש
השלשתי את הכמות ופשוט נחטף!!
אני חושבת שמכתחילה כדאי להכפיל !”

יעל : “זה המאכל היחיד שכ-ו-ל-ם קופצים משמחה כשאני מכינה.
איזה כיף, תודה על מתכונים נפלאים.”

334
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסתי

הבצק הזה פשוט מושלם!!!

אוריה

תבורכי!! מאז שגיליתי את המתכון אני מכינה אותו לפחות פעם בשבוע. הקטן שלי מתענג על כל ביס!
יש לך עוד רעיונות מה אפשר להכין עם הבצק?

קארין

היי ניקי, מתכון אליפות
באיזה שלב אפשר להקפיא?
לחכות שיתקרר ממש?
אתמול הקפאתי מיד אחרי ההכנה והבוקר הפשרתי (רציתי רק לנסות איך יוצא מהקפאה).
נשאר טעים מאוד אבל רך וקצת צמיגי.
השאלה מתי כדי להקפיא כדי שבהפשרה יצא הכי טוב מבחינת מרקם.
תודה

דובונית

אוף ניקי, למה זה חייב להיות כזה טעים דווקא כשאני מצליחה לשמור על הדיאטה??

יפעת

הי ניקי, מעוניינת להכין את המתכון עם קילו קמח… איך לחשב את הכמויותדל שאר המצרכים? פי שלוש?

1 19 20 21